رفع اشکال دروس سیالاتی-ارشد(ترمو+سیالات+انتقال)

hamid19395

عضو جدید
وقتی عدد بایوت کمتر از 0.1 باشد ...............
1)قدرت هدایت حرارتی و قدرت جابجایی مساوی هستند .
2)مقاومت حرارتی مساوی مقاومت جابجایی میباشد .
3)مقاومت هدایتی نسبت به مقاومت جابجایی قابل اغماض است .
4)مقاومت حرارتی در جامد بیشتر از مقاومت جابجایی میباشد .

دوستان به نظرتون کدام درسته ؟؟؟
سلام
تعریف عدد بایوت رو بنویسید
طبق متن کتاب ایکروپرا:نسبت مقاومت هداتیتی به جابجایی
سپس با توجه به اون 0.1 میفهمی که صورت از مخرج کوچکتر هست و باید از کدوم مورد صرفنظر کنی(مقاومت هدایتی قابل صرفنظر کردن هست)
البته این 0.1رو یک جا دیگه هم داریم اونم در روش ظرفیت فشرده هست(انتقال چند بعدی)
fluid 2008 این احسنت معنی خاصی داشت ؟؟:Ph34r:
ایشون از دوستان قدیمی وبسیارخوب من هستند(در اینجا):gol:
مطمئنا خواستند تشکر کنند که البته بنده هیچ کاری نکردم و فقط یه جواب دادم;)

آخرین ویرایش:

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
استوانه ای به قطر 3متر و طول 10متر با آب پر شده و بطور افقی قرار گرفته .فشار در مرکز استوانه 9.8 کیلو پاسکال است.مولفه قائم نیروی وارده به نیمه بالایی استوانه بر حسب کیلو نیوتن؟94.7- 52.4- 98.1 147.1 هیچکدام
پاسخ دلیل؟

Risko

عضو جدید
ایشالا که واضح باشه دوستان ....:gol:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    27.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    24.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Risko

عضو جدید
اینجوری که پیداست میخواد خوب نشه !!
این دفعه حجم عکس رو کم نکردم و در رایانه خودم هم کیفیت خوب هست اما با وجود اینکه هر کدام 4 دقیقه طول کشید تا آپلود شد اما میبینم که کیفیتش پایین آمده و واقعا واضح نیست !!
میخواستم کاری کوچک انجام داده باشم تا کسانی که آزمون نبودند هم سهیم بشن اما .....
اگر روش دیگری برای آپلود کسی بلد هست که کیفیت پایین نیاد یادم بدین در خدمت هستم ....

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
استوانه ای به قطر 3متر و طول 10متر با آب پر شده و بطور افقی قرار گرفته .فشار در مرکز استوانه 9.8 کیلو پاسکال است.مولفه قائم نیروی وارده به نیمه بالایی استوانه بر حسب کیلو نیوتن؟94.7- 52.4- 98.1 147.1 هیچکدام
پاسخ دلیل؟
دوستان نطری ندارید؟

daneshju.m

عضو جدید
انتقال حرارت

انتقال حرارت

برای یک ترموتر ثابت زمانی 6.6 ثانیه است .برای این ترموتر می توان گفت :
1) این ترموتر فقط جهت ثبت تغییرات دمایی با پریود کمتر از 7 ثانیه مناسب است .
2)این ترموتر بعد از 7 ثانیه ، دمای واقعی سیال را نشان می دهد .
3)بعد از 1 ثانیه ، تغییرات دما در ترموتر مشاهده نخواهد شد .
4)این ترموتر جهت ثبت تغییرات دمایی با پریود کمتر از 7 ثانیه مناسب نمی باشد .
(سوال 12 فصل دوم پوران)(مهندسی شیمی سراسری 76)
لطفا با توضیح جواب بدید.

daneshju.m

عضو جدید
یه لطفی کنید درباره سوال 16 فصل دوم پوران ( مهندسی شیمی سراسری 77 ) و سوال 18 فصل دوم پوران (مهندسی شیمی سراسری 78 ) هم توضیح بدید. متشکرم

hamid19395

عضو جدید
برای یک ترموتر ثابت زمانی 6.6 ثانیه است .برای این ترموتر می توان گفت :
1) این ترموتر فقط جهت ثبت تغییرات دمایی با پریود کمتر از 7 ثانیه مناسب است .
2)این ترموتر بعد از 7 ثانیه ، دمای واقعی سیال را نشان می دهد .
3)بعد از 1 ثانیه ، تغییرات دما در ترموتر مشاهده نخواهد شد .
4)این ترموتر جهت ثبت تغییرات دمایی با پریود کمتر از 7 ثانیه مناسب نمی باشد .
(سوال 12 فصل دوم پوران)(مهندسی شیمی سراسری 76)
لطفا با توضیح جواب بدید.
فکر میکنم 4 صحیح باشه
چون اختلاف دمای ترمومتر و سیال 36.8درصد اختلاف دمای اولیه میشه و این ترمو کوپل نمیتونه تغییر دما با پریود کمتر از 7 رو اندازه بگیره

آخرین ویرایش:

daneshju.m

عضو جدید
فکر میکنم 4 صحیح باشه
چون اختلاف دمای ترمومتر و سیال 36.8درصد اختلاف دمای اولیه میشه و این ترمو کوپل نمیتونه تغییر دما با پریود کمتر از 7 رو اندازه بگیره

توی کتاب پوران ، گزینه درست رو 4 نوشته

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.این سوال واقعا منو عصبی عصبی کرده.سوال شماره 29 نیروهای وارد بر سطح خداکرمی(سیالات)مهندسی مکانیک آزاد 81.
برآیند نیروهای عمودی و افقی وارد بر استوانه رو چی گرفته؟در چه مکانی وارد کرده؟در حلش هم جایی ارتفاع 2/3 رو لحاظ نکرده.ممنون میشم جواب بدید.

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.این سوال واقعا منو عصبی عصبی کرده.سوال شماره 29 نیروهای وارد بر سطح خداکرمی(سیالات)مهندسی مکانیک آزاد 81.
برآیند نیروهای عمودی و افقی وارد بر استوانه رو چی گرفته؟در چه مکانی وارد کرده؟در حلش هم جایی ارتفاع 2/3 رو لحاظ نکرده.ممنون میشم جواب بدید.
فکر کنم متوجه اشتباهم شدم.وقتیکه منحنی رو تصویر میکنم مرکز سطح تصویر برام مهمه.مثلا اگه مستطیله ،مرکز مستطیل مهمه و برآیند نیرو آنجاوارد میشه.ولی در حالت سطح عمودی از روش منشور میرم.

Risko

عضو جدید
fluid متاسفانه این کتاب رو من ندارم ....................
ببخشید خلاصه ....

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
fluid متاسفانه این کتاب رو من ندارم ....................
ببخشید خلاصه ....

بله.ممنون.ولی قبلا گفتید مکانیکشو دارید،این تست آزاد مکانیک 81 بود.که در اصل عمران هم سال 80 داده بوده.که در پاسخ سوال عمران جوابشو به صورت کامل توضیح میده.
الان این رو دیگه مطمئن شدم.هر وقت منحنی رو هم در صفحه عمودی تصویر کنیم،نیروی فشار تا ارتفاع مرکزش رو حساب میکنیم ولی گشتاور رو از مرکز فشار(البته این کشف جدیدی نیست در هر کتابی سیصد بار این رو گفته ،ولی حواس جمع میخواست)

Risko

عضو جدید
بله.ممنون.ولی قبلا گفتید مکانیکشو دارید،این تست آزاد مکانیک 81 بود.که در اصل عمران هم سال 80 داده بوده.که در پاسخ سوال عمران جوابشو به صورت کامل توضیح میده.
)
بله .
جلد قرمز رو دارم و دنبال سوال گشتم اما پیدا نکردم !!!!
به هر جهت خدا رو شکر که اشکالتون رفع شد ....

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیالات خداکرمی صفحه 129.سوال 31.آزاد مکانیک 79.بنظرتون جواب گزینه 3 درست نمیشه؟ایشون 1 زدند.
صفحه 133 همین کتاب.سوال 46.عمران 74:خط اثرش که از محور چرخش میگذره رو من تشخیص نمیدم.ممنون میشم توضیح بدید.
صفحه 135:سوال 53.عمران 75.تنش کششی وارد بر کف رو چرا از طریق فشار وارد بر کف حساب نمیکنه؟ضخامت چه کاربردی داره؟

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یه فنر داشته باشم که به کفه یه مخزن متصله و این مخزن قسمتیش در آب باشه،بنظر شما نیروی وارد بر این فنر مساوی چیه؟

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال هم از انتقال حرارت پوران.صفحه 12 گفته که هرچه چگالی در ظرفیت گرمایی یا همون ترم ذخیره انرژی کمتر باشه در طی فرآیند جسم گرمتر میشه؟؟؟
میشه دلیلش رو توضیح بدید ممنون

Risko

عضو جدید
یه سوال هم از انتقال حرارت پوران.صفحه 12 گفته که هرچه چگالی در ظرفیت گرمایی یا همون ترم ذخیره انرژی کمتر باشه در طی فرآیند جسم گرمتر میشه؟؟؟
بر طبق تعریف آلفا یا همون ضریب نفوذ حرارتی اگر چگالی در ظرفیت گرمایی که در مخرج فرمول آلفا هست کوچک باشد خوب آلفا بزرگتر به دست میاد ....
آلفا بزرگتر هم یعنی گرم شدن بیشتر جسم ....

hamid19395

عضو جدید
من در درس مکانیک سیالات خیلی ضعیفم ولی ترمو وانتقال رو بلدم روهمین حساب سوالات سیالاتتون رو جواب نمیدم که مبادا اشتباهی نشه)
بریم سر پاسخ این سوال(البته خیلی جوابش واضح هست ولی من کامل توضیح میدم براتون که نقطه ابهام نمونه)
خب داریم:
alfa=k/dansite*C
هر چی دانسیته کم بشه alfa زیاد میشه
آلفا هم زیاد بشه انتشار حرارت در جسم سریعتر میشه و در نتیجه جسم گرمتر میشه

آخرین ویرایش:

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر طبق تعریف آلفا یا همون ضریب نفوذ حرارتی اگر چگالی در ظرفیت گرمایی که در مخرج فرمول آلفا هست کوچک باشد خوب آلفا بزرگتر به دست میاد ....
آلفا بزرگتر هم یعنی گرم شدن بیشتر جسم ....

من در درس مکانیک سیالات خیلی ضعیفم ولی ترمو وانتقال رو بلدم روهمین حساب سوالات سیالاتتون رو جواب نمیدم که مبادا اشتباهی نشه)
بریم سر پاسخ این سوال(البته خیلی جوابش واضح هست ولی من کامل توضیح میدم براتون که نقطه ابهام نمونه)
خب داریم:
alfa=k/dansite*C
هر چی دانسیته کم بشه alfa زیاد میشه
آلفا هم زیاد بشه انتشار حرارت در جسم سریعتر میشه و در نتیجه جسم گرمتر میشه
ممنون از دوستان.ولی سوال اصلی من اینه، ظرفیت گرمایی ،یعنی گرمایی که میتونه جسم ذخیره کنه،پس چرا وقتی این کمیت کم میشه،گرما بیشتر میشه،یعنی وقتی جسم نمیتونه گرمای زیادی در خودش ذخیره کنه ولی با این حال گرماش زیاد میشه؟منظورم مفهومش بود.بازم ممنون

hamid19395

عضو جدید
ممنون از دوستان.ولی سوال اصلی من اینه، ظرفیت گرمایی ،یعنی گرمایی که میتونه جسم ذخیره کنه،پس چرا وقتی این کمیت کم میشه،گرما بیشتر میشه،یعنی وقتی جسم نمیتونه گرمای زیادی در خودش ذخیره کنه ولی با این حال گرماش زیاد میشه؟منظورم مفهومش بود.بازم ممنون
متوجه نشدم!!
سوالتون رو کلا تغییر دادین!!
اگر منظورت آلفا هست که اون ظرفیت گرمایی نیست وضریب نفوذ پذیری هست!
و ضریب نفوذ پذیری به چگالی ارتباط داره نه ظرفیت گرمایی!
و معیار انتقال ونفوذ حرارت در اجسام هست و مفهومش فکر کنم همین باشه!
من چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد!شاید سواد من کم باشه و بقیه بتونن کمکتون کنن

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
متوجه نشدم!!
سوالتون رو کلا تغییر دادین!!
اگر منظورت آلفا هست که اون ظرفیت گرمایی نیست وضریب نفوذ پذیری هست!
و ضریب نفوذ پذیری به چگالی ارتباط داره نه ظرفیت گرمایی!
و معیار انتقال ونفوذ حرارت در اجسام هست و مفهومش فکر کنم همین باشه!
من چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد!شاید سواد من کم باشه و بقیه بتونن کمکتون کنن
سلام.نه سوال من یه چیزه،ولی فکر کنم درست نمیتونم بیانش کنم. هرچه چگالی در ظرفیت گرمایی یا همون ترم ذخیره انرژی کمتر باشه در طی فرآیند جسم گرمتر میشه؟؟
چگالی در ظرفیت گرمایی ،منظورم از در حاصلضرب بود.
ترم پایین(مخرج)آلفا همون حاصلضرب چگالی در ظرفیت گرمایی=>چجوری ممکنه :وقتیکه ذخیره انرزی در سیستم داره کمتر میشه=>جسم گرمتر بشه؟دنبال مفهوم فیزیکیش هستم.
و ضریب نفوذ پذیری به چگالی ارتباط داره نه ظرفیت گرمایی! پس سی پی چی میشه؟
وقتیکه چگالی کم میشه=>ذخیره انرژی باید کمتر بشه نه؟
ممنون و سپاسگزار

hamid19395

عضو جدید
سلام.نه سوال من یه چیزه،ولی فکر کنم درست نمیتونم بیانش کنم. هرچه چگالی در ظرفیت گرمایی یا همون ترم ذخیره انرژی کمتر باشه در طی فرآیند جسم گرمتر میشه؟؟
چگالی در ظرفیت گرمایی ،منظورم از در حاصلضرب بود.
ترم پایین(مخرج)آلفا همون حاصلضرب چگالی در ظرفیت گرمایی=>چجوری ممکنه :وقتیکه ذخیره انرزی در سیستم داره کمتر میشه=>جسم گرمتر بشه؟دنبال مفهوم فیزیکیش هستم.
و ضریب نفوذ پذیری به چگالی ارتباط داره نه ظرفیت گرمایی! پس سی پی چی میشه؟
وقتیکه چگالی کم میشه=>ذخیره انرژی باید کمتر بشه نه؟
ممنون و سپاسگزار
چه خوب میشد که همه رو از اول انگلیسی(فرمولی)بنویسی من که گیج شدم
dansite*C
مورد بالا رو که میگین
گفتم که اگر این ترم کم بشه جسم گرم میشه(چون آلفا زیاد-آلفا معیار افزایش دما و نفوذ(این چند بار!))
چون توی مخرج هست
مفهوم فیزیکی براتون چه اهمیتی داره وقتی جایی بهش اشاره نشده و فقط در حد تعریف هست؟
به هر حال با روابط و فرمول توضیح دادم
چگالی هم کم بشه انرژی زیاد میشه با همون فرمول ها
اون جمله رو هم که قرمز کردین شما در اول گفتید که چگالی و بعد اومدید فقط ظرفیت گرمایی رو گفتید من در جواب سوال اول گفتم که ضریب نفوذ به چگالی ربط داره نگفتم فقط به چگالی والا توی فرمول هم Cرو آوردم
به هر حال من در مرجع هم چیزی برای مفهوم فیزیکی پیدا نکردم و فکر نکنم اونقدر مهم باشه
امیدوارم دوستان بتونن شما رو قانع کنند:smile:
موفق باشید;)

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خوب میشد که همه رو از اول انگلیسی(فرمولی)بنویسی من که گیج شدم
dansite*C
مورد بالا رو که میگین
گفتم که اگر این ترم کم بشه جسم گرم میشه(چون آلفا زیاد-آلفا معیار افزایش دما و نفوذ(این چند بار!))
چون توی مخرج هست
مفهوم فیزیکی براتون چه اهمیتی داره وقتی جایی بهش اشاره نشده و فقط در حد تعریف هست؟
به هر حال با روابط و فرمول توضیح دادم
چگالی هم کم بشه انرژی زیاد میشه با همون فرمول ها
اون جمله رو هم که قرمز کردین شما در اول گفتید که چگالی و بعد اومدید فقط ظرفیت گرمایی رو گفتید من در جواب سوال اول گفتم که ضریب نفوذ به چگالی ربط داره نگفتم فقط به چگالی والا توی فرمول هم Cرو آوردم
به هر حال من در مرجع هم چیزی برای مفهوم فیزیکی پیدا نکردم و فکر نکنم اونقدر مهم باشه
امیدوارم دوستان بتونن شما رو قانع کنند:smile:
موفق باشید;)
صحیح میفرمایید،واسه اینکه وارد صفحه پیشرفته نشم،این کار رو نکردم.
بله خودم هم در مرجع چیزی پیدا نکردم.

Risko

عضو جدید
والا من هم از این چیز هایی که بحث شد بیشتر بلد نیستم که بتونم اضافه کنم !
حالا ایشالا بعد از کنکور و در دوران سربازی که دوران علافی هست به مفهوم فیزیکی این فرمول فکر میکنم !

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من هم از این چیز هایی که بحث شد بیشتر بلد نیستم که بتونم اضافه کنم !
حالا ایشالا بعد از کنکور و در دوران سربازی که دوران علافی هست به مفهوم فیزیکی این فرمول فکر میکنم !
:eek::eek:

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که سیالات راهیان ارشد تمام رشته ها رو دارند،اگه یه نیم نگاهی به سوالات بندازند ممنون میشم.
پس از پاسخهای فراوان به سوالات درس سیالات یه سری دیگه قرار میدم.
بخش نیروهای شناوری سوالات 13 و مخصوصا 20 راه حلش رو متوجه نمیشم.میشه توضیح بفرمایید.ممنون