Risko
عضو جدید
fluid 2008 منظورتون از واضح نیست کیفیت عکس ها بود ؟؟ما بقی سوالات واقعا واضح نیست.ولی واقعا سوالات کنکور اینجوریه؟یا اینا خیلی غیر استانداردند؟![]()
fluid 2008 منظورتون از واضح نیست کیفیت عکس ها بود ؟؟ما بقی سوالات واقعا واضح نیست.ولی واقعا سوالات کنکور اینجوریه؟یا اینا خیلی غیر استانداردند؟![]()
منظورم از قسمت اول وضوح تصاویر و اعداد مساله بود.اما قسمت دوم کنکور پارسه بود.fluid 2008 منظورتون از واضح نیست کیفیت عکس ها بود ؟؟
سلاموقتی عدد بایوت کمتر از 0.1 باشد ...............
1)قدرت هدایت حرارتی و قدرت جابجایی مساوی هستند .
2)مقاومت حرارتی مساوی مقاومت جابجایی میباشد .
3)مقاومت هدایتی نسبت به مقاومت جابجایی قابل اغماض است .
4)مقاومت حرارتی در جامد بیشتر از مقاومت جابجایی میباشد .
دوستان به نظرتون کدام درسته ؟؟؟
ایشون از دوستان قدیمی وبسیارخوب من هستند(در اینجا)fluid 2008 این احسنت معنی خاصی داشت ؟؟![]()
دوستان نطری ندارید؟استوانه ای به قطر 3متر و طول 10متر با آب پر شده و بطور افقی قرار گرفته .فشار در مرکز استوانه 9.8 کیلو پاسکال است.مولفه قائم نیروی وارده به نیمه بالایی استوانه بر حسب کیلو نیوتن؟94.7- 52.4- 98.1 147.1 هیچکدام
پاسخ دلیل؟
فکر میکنم 4 صحیح باشهبرای یک ترموتر ثابت زمانی 6.6 ثانیه است .برای این ترموتر می توان گفت :
1) این ترموتر فقط جهت ثبت تغییرات دمایی با پریود کمتر از 7 ثانیه مناسب است .
2)این ترموتر بعد از 7 ثانیه ، دمای واقعی سیال را نشان می دهد .
3)بعد از 1 ثانیه ، تغییرات دما در ترموتر مشاهده نخواهد شد .
4)این ترموتر جهت ثبت تغییرات دمایی با پریود کمتر از 7 ثانیه مناسب نمی باشد .
(سوال 12 فصل دوم پوران)(مهندسی شیمی سراسری 76)
لطفا با توضیح جواب بدید.
فکر میکنم 4 صحیح باشه
چون اختلاف دمای ترمومتر و سیال 36.8درصد اختلاف دمای اولیه میشه و این ترمو کوپل نمیتونه تغییر دما با پریود کمتر از 7 رو اندازه بگیره
خب پس حل شد،دلیلش هم که گفتم و واضح هستتوی کتاب پوران ، گزینه درست رو 4 نوشته
فکر کنم متوجه اشتباهم شدم.وقتیکه منحنی رو تصویر میکنم مرکز سطح تصویر برام مهمه.مثلا اگه مستطیله ،مرکز مستطیل مهمه و برآیند نیرو آنجاوارد میشه.ولی در حالت سطح عمودی از روش منشور میرم.سلام.این سوال واقعا منو عصبی عصبی کرده.سوال شماره 29 نیروهای وارد بر سطح خداکرمی(سیالات)مهندسی مکانیک آزاد 81.
برآیند نیروهای عمودی و افقی وارد بر استوانه رو چی گرفته؟در چه مکانی وارد کرده؟در حلش هم جایی ارتفاع 2/3 رو لحاظ نکرده.ممنون میشم جواب بدید.
fluid متاسفانه این کتاب رو من ندارم ....................
ببخشید خلاصه ....
بله .بله.ممنون.ولی قبلا گفتید مکانیکشو دارید،این تست آزاد مکانیک 81 بود.که در اصل عمران هم سال 80 داده بوده.که در پاسخ سوال عمران جوابشو به صورت کامل توضیح میده.
)
بر طبق تعریف آلفا یا همون ضریب نفوذ حرارتی اگر چگالی در ظرفیت گرمایی که در مخرج فرمول آلفا هست کوچک باشد خوب آلفا بزرگتر به دست میاد ....یه سوال هم از انتقال حرارت پوران.صفحه 12 گفته که هرچه چگالی در ظرفیت گرمایی یا همون ترم ذخیره انرژی کمتر باشه در طی فرآیند جسم گرمتر میشه؟؟؟
میشه دلیلش رو توضیح بدید ممنون
من در درس مکانیک سیالات خیلی ضعیفم ولی ترمو وانتقال رو بلدم روهمین حساب سوالات سیالاتتون رو جواب نمیدم که مبادا اشتباهی نشه)یه سوال هم از انتقال حرارت پوران.صفحه 12 گفته که هرچه چگالی در ظرفیت گرمایی یا همون ترم ذخیره انرژی کمتر باشه در طی فرآیند جسم گرمتر میشه؟؟؟
میشه دلیلش رو توضیح بدید ممنون
بر طبق تعریف آلفا یا همون ضریب نفوذ حرارتی اگر چگالی در ظرفیت گرمایی که در مخرج فرمول آلفا هست کوچک باشد خوب آلفا بزرگتر به دست میاد ....
آلفا بزرگتر هم یعنی گرم شدن بیشتر جسم ....
ممنون از دوستان.ولی سوال اصلی من اینه، ظرفیت گرمایی ،یعنی گرمایی که میتونه جسم ذخیره کنه،پس چرا وقتی این کمیت کم میشه،گرما بیشتر میشه،یعنی وقتی جسم نمیتونه گرمای زیادی در خودش ذخیره کنه ولی با این حال گرماش زیاد میشه؟منظورم مفهومش بود.بازم ممنونمن در درس مکانیک سیالات خیلی ضعیفم ولی ترمو وانتقال رو بلدم روهمین حساب سوالات سیالاتتون رو جواب نمیدم که مبادا اشتباهی نشه)
بریم سر پاسخ این سوال(البته خیلی جوابش واضح هست ولی من کامل توضیح میدم براتون که نقطه ابهام نمونه)
خب داریم:
alfa=k/dansite*C
هر چی دانسیته کم بشه alfa زیاد میشه
آلفا هم زیاد بشه انتشار حرارت در جسم سریعتر میشه و در نتیجه جسم گرمتر میشه
متوجه نشدم!!ممنون از دوستان.ولی سوال اصلی من اینه، ظرفیت گرمایی ،یعنی گرمایی که میتونه جسم ذخیره کنه،پس چرا وقتی این کمیت کم میشه،گرما بیشتر میشه،یعنی وقتی جسم نمیتونه گرمای زیادی در خودش ذخیره کنه ولی با این حال گرماش زیاد میشه؟منظورم مفهومش بود.بازم ممنون
سلام.نه سوال من یه چیزه،ولی فکر کنم درست نمیتونم بیانش کنم. هرچه چگالی در ظرفیت گرمایی یا همون ترم ذخیره انرژی کمتر باشه در طی فرآیند جسم گرمتر میشه؟؟متوجه نشدم!!
سوالتون رو کلا تغییر دادین!!
اگر منظورت آلفا هست که اون ظرفیت گرمایی نیست وضریب نفوذ پذیری هست!
و ضریب نفوذ پذیری به چگالی ارتباط داره نه ظرفیت گرمایی!
و معیار انتقال ونفوذ حرارت در اجسام هست و مفهومش فکر کنم همین باشه!
من چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد!شاید سواد من کم باشه و بقیه بتونن کمکتون کنن
چه خوب میشد که همه رو از اول انگلیسی(فرمولی)بنویسی من که گیج شدمسلام.نه سوال من یه چیزه،ولی فکر کنم درست نمیتونم بیانش کنم. هرچه چگالی در ظرفیت گرمایی یا همون ترم ذخیره انرژی کمتر باشه در طی فرآیند جسم گرمتر میشه؟؟
چگالی در ظرفیت گرمایی ،منظورم از در حاصلضرب بود.
ترم پایین(مخرج)آلفا همون حاصلضرب چگالی در ظرفیت گرمایی=>چجوری ممکنه :وقتیکه ذخیره انرزی در سیستم داره کمتر میشه=>جسم گرمتر بشه؟دنبال مفهوم فیزیکیش هستم.
و ضریب نفوذ پذیری به چگالی ارتباط داره نه ظرفیت گرمایی! پس سی پی چی میشه؟
وقتیکه چگالی کم میشه=>ذخیره انرژی باید کمتر بشه نه؟
ممنون و سپاسگزار
صحیح میفرمایید،واسه اینکه وارد صفحه پیشرفته نشم،این کار رو نکردم.چه خوب میشد که همه رو از اول انگلیسی(فرمولی)بنویسی من که گیج شدم
dansite*C
مورد بالا رو که میگین
گفتم که اگر این ترم کم بشه جسم گرم میشه(چون آلفا زیاد-آلفا معیار افزایش دما و نفوذ(این چند بار!))
چون توی مخرج هست
مفهوم فیزیکی براتون چه اهمیتی داره وقتی جایی بهش اشاره نشده و فقط در حد تعریف هست؟
به هر حال با روابط و فرمول توضیح دادم
چگالی هم کم بشه انرژی زیاد میشه با همون فرمول ها
اون جمله رو هم که قرمز کردین شما در اول گفتید که چگالی و بعد اومدید فقط ظرفیت گرمایی رو گفتید من در جواب سوال اول گفتم که ضریب نفوذ به چگالی ربط داره نگفتم فقط به چگالی والا توی فرمول هم Cرو آوردم
به هر حال من در مرجع هم چیزی برای مفهوم فیزیکی پیدا نکردم و فکر نکنم اونقدر مهم باشه
امیدوارم دوستان بتونن شما رو قانع کنند
موفق باشید![]()
والا من هم از این چیز هایی که بحث شد بیشتر بلد نیستم که بتونم اضافه کنم !
حالا ایشالا بعد از کنکور و در دوران سربازی که دوران علافی هست به مفهوم فیزیکی این فرمول فکر میکنم !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | سوال در مورد دروس تخصصی سیالات | مکانیک سیالات | 2 |