ziba.hejabi
عضو جدید
سلام دوستان!کسی اینجا هس گرایش مطالعات بخواد؟؟؟ خیلیییی نیاز به راهنمایی داررررم...

بچه ها دوتا سوال میخوام بپرسمیک:تو معماری جهان زارعی نوشته ستونای ایونیک مثل ستونای کرنتی قطرش تغییر نمیکنه....در حالی که تو عکس که با شیوه دوریک مقایسه کرده قطر ستون رفته رفته کم شده....چطووووررر؟؟؟
دو:تو شیوه ایونیک نوشته طرح این ستون به بیننده از هر طرف دید مشابهی میدهد اما تو شیوه کرنتی نوشته تو سر ستون ایونیک مشکل دید در گوشه ها لاینحل مانده بود و تو شیوه کرنتی این مشکل حل شده
![]()
زود تند و سریع همه رو جواب بدین
![]()
من خودم هنوز معماری جهان رو شروع نکردممیگی کدوم صفحاته که نگاه کنم؟
شکلا تو صفحه 266
اون جمله کذایی که گفته سر ستون ایوونی از هر طرف دید مشابهی به طرف میده صفحه 268 زیر شکل ....
اون یکی جمله که نوشته تو سر ستون ایونیک مشکل دید در گوشه ها لاینحل مانده بود و تو شیوه کرنتی حل شده صفحه 271 پاراگراف 3
ممنون خانوومی![]()
بچه ها جوووونم من باز با کلللی سوال اومدم....
تو سبک شناسی پیرنیا گفته تو زیگورات چغازنبیل از طاق مازه دار استفاده شده تو جزوه نسیم عسگری گفته از گهواره ای....کدوم درسته؟؟؟
نکنه طاق گهواره ای همون مازه دارهکه مطمینم نیست
![]()
سلام...بچه ها تو کدوم منبع راجع به معبد نین ماه صحبت شده؟
مازه دار همون گهواره ایه و تیزه دار همون جناغیبچه ها جوووونم من باز با کلللی سوال اومدم....
تو سبک شناسی پیرنیا گفته تو زیگورات چغازنبیل از طاق مازه دار استفاده شده تو جزوه نسیم عسگری گفته از گهواره ای....کدوم درسته؟؟؟
نکنه طاق گهواره ای همون مازه دارهکه مطمینم نیست
![]()
تو جهان زارعی مال دوره بابل هم هستسلام...بچه ها تو کدوم منبع راجع به معبد نین ماه صحبت شده؟
معماری هخامنشی برگرفته از اورارتوهاست چرا؟؟؟تیر و آسمانه تخت......تالار ستونداری که اولین بار تو تپه حسنلو دیده شد که متعلق به اورارتو هاست....منظورش اینه که اون قسمت مقبره شبیه کلاوه های اورارتویی هست ولی اینو یادت باشه که هخامنشی تو نقش برجسته دنباله رو آشور بوده...آهان یادم افتاد این پله پله بودن رو شک نکن از مصری ها گرفتنبچه ها جوووونم سلام
یه سوال:
تو سبک شناسی استاد پیر نیای عزیز گفته معماری نخستین هخامنشی برگرفته از شیوه ارارتویی بوده ولی وقتی به مصر حمله میکنن از اهرام ثلاثه الهام میگیرن که تو مقبره کوروش ازش استفاده شده....یعنی من اینطور فهمیدم که شیبدار بودن سقف مقبره از معماری مصری گرفته شده....ولی تو جزوه نسیم جون نوشته پله پله بودنش از معماری مصری گرفته شده و سقف شیبدار از ارارتویی.....مگه از ویژگی های معماری ارارتویی آسمانه تخت نیست؟؟؟؟پس چطور شیبدار رو از اون الهام گرفتن؟؟؟؟![]()
مازه دار همون گهواره ایه و تیزه دار همون جناغی
شرمنده اشتباه شده تو کتاب نوشته گهواره ای و تو جزوه تیزه دار....ولی فک کنم منظورش جاهای متفاوته چغازنبیل باشه....مثلا طاق گهواره ای برای راه پله و تیزه دار یه جای دیگه...
البته مطمِن نیستم کدومو تو جزوه نوشته کدومو تو کتاب....الانم دم دست نیست نمیتونم ببینم
تو جهان زارعی مال دوره بابل هم هست
معماری هخامنشی برگرفته از اورارتوهاست چرا؟؟؟تیر و آسمانه تخت......تالار ستونداری که اولین بار تو تپه حسنلو دیده شد که متعلق به اورارتو هاست....منظورش اینه که اون قسمت مقبره شبیه کلاوه های اورارتویی هست ولی اینو یادت باشه که هخامنشی تو نقش برجسته دنباله رو آشور بوده...آهان یادم افتاد این پله پله بودن رو شک نکن از مصری ها گرفتن
یه دونه دیگم هست تو کنگاوربچه ها معبد آناهیتا یدونه داریم دیگه؟
همون که تو بیشابوره؟
آخه تو سبک شناسی اول یجا آورده معبد آناهیتا رو
باز تو بیشابور هم آورده
اینا یکین؟
راستی بچه ها جووونم این معماری ایرانی رو لازمه در حد سبک ریز بخونیم؟؟؟مثلا کدوم آب انبار دو راه پله داشته....یا سقفش تخت بوده و....
عزیزم تا اونجا ک من میدونم کاخ آپادانا رو تو مجموعه شوش داریم..بچه ها یه سوا...توی پاسارگاد هم کاخ اپادانا داره؟؟؟؟اگه هست فرقی با اپادانای تخت جمشید داره یا جفتشون یکیه؟؟؟؟؟
این برام سوال شده هیچ جا هم درموردش توضیح نداده...
بچه ها یه سوا...توی پاسارگاد هم کاخ اپادانا داره؟؟؟؟اگه هست فرقی با اپادانای تخت جمشید داره یا جفتشون یکیه؟؟؟؟؟
این برام سوال شده هیچ جا هم درموردش توضیح نداده...
رباط سفید یا بازه هور از نمونه کهن ترین گنبد های یافت شده در ایران است که سنگی هم هستمرسی بچه ها یه سوال دیگه
اولین گنبد کاخ فیروز اباده یا بازه هور؟؟؟؟؟؟
ببین واسه خودتونم دوره میشه![]()
اتفاقا خیلی خوبهمرسی بچه ها یه سوال دیگه
اولین گنبد کاخ فیروز اباده یا بازه هور؟؟؟؟؟؟
ببین واسه خودتونم دوره میشه![]()
تو رو خدا اینجوری جواب ندین ...یه معبد اپادانا در شوش داریم که در 4کیلومتری شمال شرق شوش هست که 30 متر عرض و 45 متر طول دارد
کاخ اپادانا در تخت جمشید واقع شده(تخت جمشید در 45 کیلومتری شیراز) ، که کاخ اپادانا در اینجا شامل:13 ایوان، 6 ورودی تالار مرکزی و 2 پلکان دسترسی برای ورود به تالار مرکزی داره(اینم یه نکته کنکوری)
بچه ها بازم سوال
مسجد یزد خواست همون مقبره امیراسماعیل سامانیه ک تغییر کاربری داده بعد اسلام؟؟؟؟؟؟
اخه تو جزوه تسیم نوشته چهار تاقی بعد اسلام مسجد یزدخواست ک تغییر کاربریه مقبره سامانیه....
تو ضرابخانه چیکار میکردند؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |