اولین 4 ایوانی مذهبی ،در دوره سلجوقی کدام بنا بوده ؟
منظورتون از مذهبی یعنی بعد از اسلام ؟یا اینکه بنا کاربری مذهبی داشته باشه ؟مثل مسجداولین 4 ایوانی مذهبی ،در دوره سلجوقی کدام بنا بوده ؟
سه تا معبد زئوس وجود داره. اولی مال دوره کلاسیک هستش که توی شهر المپیاست شیوه اون دوریک هست صفحه 287 زارعی. دومی مال دوره هلنی هست اسم کاملش معبد المپیک زئوس در آتن هست که شیوه اش کرنتیه صفحه 271 زارعی توضیحش راجع به این بناست .سومی که بعد از این دو تا ساخته شده توی شهر پرگاموم هست که شیوه اش ایونیکه صفحه 296 و 297 توضیحش و پلانش هست. می دونم یه کم گیج کننده استبچه ها 1 سوال!!معبد زئوس ستوناش ایونیک هستش اما ص 271 جهان زارعی زده کرنتی!!!!یعنی چی؟؟
بچه ها بنای دروازه شیران مربوط به کدوم دوره است
من یه جزوه دارم که توش زده تمدن آشور بین النهرین ولی تو کتاب معماری جهان پیداش نکردم.کسی میتون کمک کنه ؟
عکس اول دروازه شیران دوره میسنی هاست که توی زارعی هست.
عکس دوم اما، که سوال 93 بود، دروازه شیران بوغاز کوی ، که توی کتاب هلن گاردنر اومده.
مرسی .پس کلا مال بین النهرین نست.ممنونم ازت.یعنی به جز کتاب زارعی ، هلن گاردنرم بخونیم؟؟؟این کتابه اسمش چیه ؟
سلام.دوستان یه کمک
صفحه 114 مبانی نظری عصر نکاش پایینش تعداد منارها رو قاطی نوشته .کسی میدونه چی میشه ؟
تعداد منارهای
ایاصوفیه
سلطان محمد
مسجد سپه سالار
مسجدالنبی
مرسیییی
بسیار ممنون.اینجا زده سلطان محمدایا صوفیه : 4 مناره
سلطان محمد : نمی دونم منظورت سلطان احمد که نیست؟ (سلطان احمد : 6 مناره)
مسجد سپه سالار : 8 مناره
مسجدالنبی : 10 مناره
بسیار ممنون.اینجا زده سلطان محمد
شما چه جوری اینارو حفظ میکندید.من قاطی میکنم همششششش![]()
تو جزوه مانا عکسش هست که گفته جز دولمنسلام بچه ها کسی میدونه این چه بنایی هست؟؟مگه دولمن نیست؟؟عکسش از کدوم کتابه؟؟؟
http://8pic.ir/images/ayj770uazv0mjzamgbu0.jpg
سلامسلام بچه ها کسی میدونه این چه بنایی هست؟؟مگه دولمن نیست؟؟عکسش از کدوم کتابه؟؟؟
http://8pic.ir/images/ayj770uazv0mjzamgbu0.jpg
فک نکنم با چیزایی ک گفتیم باید اخر یه نو دولمن باشهدست آخر کروملک شده دیگه؟؟؟؟درسته...؟؟؟؟تو کتاب تست مدرسان گزینه کروملک رو زده...فک کنم مال کنکور 90 یا 91 باشه
بابت جواباتونم ممنون
![]()
![]()
دو تا مجموعه بودنبچه ها معبد سفید یا سنگ آهک همون معبد آنو هست دیگه؟؟درسته؟؟؟؟
تو معماری جهان زارعی شکلای 1 و2 هردو مربوط به یه معبده؟؟؟چرا زیر شکل 1 تو پرانتز نوشته خدای اانا؟؟؟؟
![]()
![]()
ازمون تاریخ که نیس باید سوالاتی بدن که جنبه معماری داشته باشه نه تاریخیراستی یه همچین سوالایی میاد که مثلا کدوم بنا به ایشتارکی کیتوم هدیه شده؟؟؟؟
فک نکنم با چیزایی ک گفتیم باید اخر یه نو دولمن باشه
استرنهنج ک کروملکه سنگای یو شکلی اند که کارکردشون رصدخانست......
راستی یه همچین سوالایی میاد که مثلا کدوم بنا به ایشتارکی کیتوم هدیه شده؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |