اینجا شبیه عمارت چینی خانه شیخ صفی نیست؟طبقه 3 بزرگترین اتاق و طبقه 6 بزرگترین تالار که جهت پزیرایی بوده........این دوتا فرق دارن اینم یه عکس از تالار موسیقی طبقه 6
مشاهده پیوست 190370
نه اين تالار موسيقي عالى قاپوئه.اینجا شبیه عمارت چینی خانه شیخ صفی نیست؟
اینجا شبیه عمارت چینی خانه شیخ صفی نیست؟
روکوکو:تزیینات زیاد و صدفی شکل زیاد و تقارن شکنی.
این سبک به شیوه اوج تزیینات هم معروفه.
در لغت:سنگ ریزه
کلیسا 14 قدیس المان-کلیسا ویزرهایگلن المان- سن چارلز در اتریش
---------------------
باروک در لغت : مروارید نامنظم
کاخ ورسای - سن پیترو روم(مثل مسجد جامع خودمونه تو چند دوره کامل شده!)-ایل جز - سن ایو - سن کارلو - کلیسا سانتا سوزانا - پلکان راهنما
تو ایران سلجوقی از لحاظ ابهت با باروک فرانسه(ول کن عارفه!) برابری می کنه ولی قاجار رو باروک ایران میدونن.
روکوکو همون باروک متاخره.
این دو تا عکس هر دو یکیه؟ هر دو کاخ ارشیر در شوشه؟ که بعضی جاها نوشته شائور
مشاهده پیوست 190085مشاهده پیوست 190086
این عکس تو زارعی یا سبک شناسی هیت...من اولم گفتم با هم فزق دارند....جواب این سوالمو پیدا کردم، میگم شما هم بدونید :نه یکی نیست
توی دوتا عکس پایین موقعیتشون توی سایته
![]()
![]()
مشاهده پیوست 190590مشاهده پیوست 190591
اشتباه جواب داده دیگه
4 درسته کنکاش اینجورس دلیل آورده که زیگورات پله پله تو مصر فقط یه دونه(زوسر) استثنا هست اما تو سومر زیاد هس
این عکس تو زارعی یا سبک شناسی هیت...من اولم گفتم با هم فزق دارند....
عزیزم...مطمئنم...فکر کنم توو زارعی دیده باشم...من امسال زارعی رو خریدم ...الان کتابخونه فردا ازش عکس میگیرم برات میزارم...فکر کنم همون موقع ک بچه ها بهت گفتن یکیه...فکر کردم اگه بگم ضایع شم...پستمو 10 دقیقه بعدش پاک کردم...اما من اون عکس کاخ اردشیر اون باغه رو تو کتاب کنکاش مننظر دیدم و اون یکی هم تووو زارعیدوست عزیز پستتو پیدا نکردم، نیستش
توی کتاب ها هم پیدا نکردم ، توی هیچکدوم از اون دوتا کتاب این عکسو ندیدم، به خاطر همین اولش فکر کردم یکیه
شاید کتابات چاپ جدیدن که تو دیدی، به هر حال مرسی
ببخشید من یه خورده درباره این ساختمونهای هخامنشی گیج شدم . میشه مکانهای دقیقا این شاوور با کاخ آپادانا ک بغل شاوور و تخت جمشید و پاسارگاد رو یه توضیح بدید .جاشون کجاست کدوم به کدوم نزدیک تره و ....
دوست عزیز این دوتا که سوال من بود: کاخ (اپادانای)شوش و کاخ ادشیر تو شوشه
اون اپادانا توی تخت جمشید توی شیرازه
اگه منظورت این بود
مریم چرا نیست اون همه رو دقیق میدونه
اصفهانه!سوال بعدی من . البته اسونه ولی گیج شدم یه خورده
اولین مسجدی ک از شبستانی به 4ایوانی تبدیل شد اردستان یا جامع اصفهان؟ تو عصر کنکاش نوشته اصفهان
اصفهانه!
حتی تو بعضی کتابا نوشته اولین مسجد4 ایوانی گنبد دار.
اردستان نیست.تا اونجا که می دونم تو رازی یک ایوانی بوده و تو صفوی 4 ایوانی میشه.تو جزوه نسیم عسگری اینو نوشته.
صددرصد یزده.حتی پیرنیا گفته پایتخته کویره.مرسی
یه سوال دیگه اسونه ولی گیج شدن راستش
شهر بادگیرها یزد یا کاشان؟ البته فکر کنم کاشانه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |