رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی میتونه بگه بالاخره کدوم طبقه بزرگترینه 3 یا 6 . ایا اصلا ایوان عالی قاپو طبقه 3 هستش یا 2

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی میتونه بگه بالاخره کدوم طبقه بزرگترینه 3 یا 6 . ایا اصلا ایوان عالی قاپو طبقه 3 هستش یا 2

طبقه 3 بزرگترین اتاق و طبقه 6 بزرگترین تالار که جهت پزیرایی بوده........این دوتا فرق دارن اینم یه عکس از تالار موسیقی طبقه 6
800px-Ali-Qapu_13920419_(7).jpg

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روکوکو:تزیینات زیاد و صدفی شکل زیاد و تقارن شکنی.
این سبک به شیوه اوج تزیینات هم معروفه.
در لغت:سنگ ریزه
کلیسا 14 قدیس المان-کلیسا ویزرهایگلن المان- سن چارلز در اتریش
---------------------
باروک در لغت : مروارید نامنظم
کاخ ورسای - سن پیترو روم(مثل مسجد جامع خودمونه تو چند دوره کامل شده!)-ایل جز - سن ایو - سن کارلو - کلیسا سانتا سوزانا - پلکان راهنما
تو ایران سلجوقی از لحاظ ابهت با باروک فرانسه(ول کن عارفه!) برابری می کنه ولی قاجار رو باروک ایران میدونن.

شما مطمنید ک بناهای سبک روکوکو رو درست نوشتید ؟

سوال سال 86 کنکور معماری

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما مطمنید ک بناهای سبک روکوکو رو درست نوشتید ؟

سوال سال 86 کنکور معماری

روکوکو همون باروک متاخره.
اگه تو گزینه ها روکوکو ندادند ، باروک رو بزنین.
کلیسای 14 قدیس آلمان و ویزرهاگلن آلمان و سن چارلز اتریش هم نمونه های روکوکواه ، همون طور که قبلا گفتم.منبعش چندتااست ولی فک کنم تو مصادیق معماری جهان کنکاش هم هست.
ولی هر بنا صرفا ماله یه دوره نیست.مثلا کلیسای جامع سانتا ماریو دلفیوره به سبک گوتیکه ولی گنبدش ماله رنسانسه.کلیسای جامع پیزا به سبک رمانسک ولی در دوره گوتیک ساخته شده.
تو ایران هم همینطوره.مسجد جامع یزد دارای تهرنگه خراسانیه که چیزی ازش باقی نمونده و تو آذری بهش سردر و ایوان و شبستان گنبددار اضافه می شه.تو صفوی مناره های سردر.تو قاجار شبستان زمستانی.ولی در کل سبک آذری می گیم.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه چرا گزینه 4 باید درست باشه ؟!!!!!!!
شکل اخر فوتوکپی هرم پلکانی زوسره ک مقبره مصری بحساب میاد . اخه کجای زیگورات سومر این شکلیه؟ این شکلی هست تا حدودی ولی هرطبقه ارتفاش کمتر از اون یکیه

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکل اخر فوتوکپی هرم پلکانی زوسره ک مقبره مصری بحساب میاد . اخه کجای زیگورات سومر این شکلیه؟ این شکلی هست تا حدودی ولی هرطبقه ارتفاش کمتر از اون یکیه

اشتباه جواب داده دیگه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

4 درسته کنکاش اینجورس دلیل آورده که زیگورات پله پله تو مصر فقط یه دونه(زوسر) استثنا هست اما تو سومر زیاد هس

shokoo.m

کاربر بیش فعال
کاخ شوش و کاخ اردشیر(شائور) شوش

کاخ شوش و کاخ اردشیر(شائور) شوش

این دو تا عکس هر دو یکیه؟ هر دو کاخ ارشیر در شوشه؟ که بعضی جاها نوشته شائور
مشاهده پیوست 190085مشاهده پیوست 190086

جواب این سوالمو پیدا کردم، میگم شما هم بدونید :نه یکی نیست

توی دوتا عکس پایین موقعیتشون توی سایته

3y5ibsi1.jpgMap.jpg

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید من یه خورده درباره این ساختمونهای هخامنشی گیج شدم . میشه مکانهای دقیقا این شاوور با کاخ آپادانا ک بغل شاوور و تخت جمشید و پاسارگاد رو یه توضیح بدید .جاشون کجاست کدوم به کدوم نزدیک تره و ....

shokoo.m

کاربر بیش فعال
این عکس تو زارعی یا سبک شناسی هیت...من اولم گفتم با هم فزق دارند....

دوست عزیز پستتو پیدا نکردم، نیستش
توی کتاب ها هم پیدا نکردم ، توی هیچکدوم از اون دوتا کتاب این عکسو ندیدم، به خاطر همین اولش فکر کردم یکیه
شاید کتابات چاپ جدیدن که تو دیدی، به هر حال مرسی

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوست عزیز پستتو پیدا نکردم، نیستش
توی کتاب ها هم پیدا نکردم ، توی هیچکدوم از اون دوتا کتاب این عکسو ندیدم، به خاطر همین اولش فکر کردم یکیه
شاید کتابات چاپ جدیدن که تو دیدی، به هر حال مرسی
عزیزم...مطمئنم...فکر کنم توو زارعی دیده باشم...من امسال زارعی رو خریدم ...الان کتابخونه فردا ازش عکس میگیرم برات میزارم...فکر کنم همون موقع ک بچه ها بهت گفتن یکیه...فکر کردم اگه بگم ضایع شم...پستمو 10 دقیقه بعدش پاک کردم...اما من اون عکس کاخ اردشیر اون باغه رو تو کتاب کنکاش مننظر دیدم و اون یکی هم تووو زارعی

shokoo.m

کاربر بیش فعال
ببخشید من یه خورده درباره این ساختمونهای هخامنشی گیج شدم . میشه مکانهای دقیقا این شاوور با کاخ آپادانا ک بغل شاوور و تخت جمشید و پاسارگاد رو یه توضیح بدید .جاشون کجاست کدوم به کدوم نزدیک تره و ....

دوست عزیز این دوتا که سوال من بود: کاخ (اپادانای)شوش و کاخ ادشیر تو شوشه
اون اپادانا توی تخت جمشید توی شیرازه
اگه منظورت این بود
مریم چرا نیست اون همه رو دقیق میدونه

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز این دوتا که سوال من بود: کاخ (اپادانای)شوش و کاخ ادشیر تو شوشه
اون اپادانا توی تخت جمشید توی شیرازه
اگه منظورت این بود
مریم چرا نیست اون همه رو دقیق میدونه

پاسارگاد چطور؟ تو جزوه ها فقط نوشته بین راه شیراز اصفهانه ...

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی میتونه بگه فاز این متن چیه ؟ از یه طرف میگه رمانسک به گوتیک بهم شباهت داشته و با سلجوقی به ایلخانی ما مقایسش کرده بعد پایین متن میگه کوتیک نسبت به رمانسک تغییر شگرفی داشته...

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال بعدی من . البته اسونه ولی گیج شدم یه خورده
اولین مسجدی ک از شبستانی به 4ایوانی تبدیل شد اردستان یا جامع اصفهان؟ تو عصر کنکاش نوشته اصفهان

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال بعدی من . البته اسونه ولی گیج شدم یه خورده
اولین مسجدی ک از شبستانی به 4ایوانی تبدیل شد اردستان یا جامع اصفهان؟ تو عصر کنکاش نوشته اصفهان
اصفهانه!
حتی تو بعضی کتابا نوشته اولین مسجد4 ایوانی گنبد دار.
اردستان نیست.تا اونجا که می دونم تو رازی یک ایوانی بوده و تو صفوی 4 ایوانی میشه.تو جزوه نسیم عسگری اینو نوشته.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصفهانه!
حتی تو بعضی کتابا نوشته اولین مسجد4 ایوانی گنبد دار.
اردستان نیست.تا اونجا که می دونم تو رازی یک ایوانی بوده و تو صفوی 4 ایوانی میشه.تو جزوه نسیم عسگری اینو نوشته.

مرسی
یه سوال دیگه اسونه ولی گیج شدن راستش
شهر بادگیرها یزد یا کاشان؟ البته فکر کنم کاشانه

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو این تست جرا جواب 1 میشه ؟ اقا بزرگ کاشان ک رو به قبله نیست . جواب صحیح 3 میشه ؟

Marjan.Ra

عضو جدید
سلام دوستان کسی می تونه درمورد جنبش امپرسیونیسم ، خانه انفصال و جناب تونی گارنیه توضیحی بده ؟

mrabie

عضو جدید
جواب این سوال 4 نمیشه؟ تو جوابیه نوشته 3 :surprised:

طرحهای "آندره آ پالادیو" را جزء کدام یک از سبکهای زیر می شمارند؟ (طراحی شهری سراسری 87)
1) باروک 2)روکوکو 3)رنسانس 4)مانریسم

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جواب این سوال 4 نمیشه؟ تو جوابیه نوشته 3 :surprised:

طرحهای "آندره آ پالادیو" را جزء کدام یک از سبکهای زیر می شمارند؟ (طراحی شهری سراسری 87)
1) باروک 2)روکوکو 3)رنسانس 4)مانریسم

اگه متوجه شدی به ماهم بگو .هرجا یه چیز میگه