اردیبهشت من
عضو جدید
تشکر از جواب دوس داشتنت
صهلام به روی ماهتسلاممن یه تازه واردم ولی نمیدونم چرا شماهارو دوس دارم
![]()
ببین چه طور از تازه وارد بودن آدم سوءاستفاده میکننسلام تازه وارد ما هم تورو دوست دارم، چون تازه واردی، بهت بگم، من نیاز به 73 تا تشکر دارم تا به 300تا برسم، ببینم چیکار میکنی دیگه، با استفاده از دکمه تشکر، سمت راست-پایین
باز تو اومدی نون من اجر کنی؟ همش ساز مخالف بزن با من. شما با اون ای کیو مثال زدنیت مشکل این دوستمونو حل کنصهلام به روی ماهت
خوش اومدی جیجلم
ببین چه طور از تازه وارد بودن آدم سوءاستفاده میکنن![]()
نه بابا!من کی باشم نون شمارو اجر کنم!باز تو اومدی نون من اجر کنی؟ همش ساز مخالف بزن با من. شما با اون ای کیو مثال زدنیت مشکل این دوستمونو حل کن
ما اشتباه کردیم عمه خانومدارید اسپم میکنید!!!!!![]()
![]()
هواست باشه اسپم نکنی..وگرنه میدم عمه خانوم بخورتت!!!ما اشتباه کردیم عمه خانوم
نه بابا!من کی باشم نون شمارو اجر کنم!
ممنون آیکیومن فوق العاده اس!
مشکل دوستمون؟!
دوستم جیگرم یکم دندون روجیگربذار خودش کم کم از ذهنت میره بیرون!آره فدات شم!
دارید اسپم میکنید!!!!!![]()
![]()
من یه چیزی بگم؟همچین تجربه ای رو منم داشتم ام هر وقت به رفتنش فک کردم تونستم فراموشش کنم.اگه مقصر خودتی و اگه اون با یکی دیگه نیس اشتباهتو با عذرخواهی جبران کن و اگه دیگه قبولت نداشت پس داره به زندگی بدون تو فک میکنه و این شاید باعث شه فراموشش کنی..........نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه![]()
منم حرفای اردیبهشتوقبول دارم کار درستیه!اگه دختری ...این بدترین راهکاری بود که دادی.یعنی چی دختره خودشو بی ارزش کنه بره معذرت خواهی........از دست شماها اعصاب آدمو خورد میکنید......
منم حرفای اردیبهشتوقبول دارم کار درستیه!
هم واسه بعد ازدواج هم واسه رابطه ای که قراره به ازدواج ختم بشه!پس اینجا یه سوال پیش میاد..اول بگید رابطه در حد دوستیه یا ازدواج کردید؟ تا بگم این حرف درسته یا نه
هم واسه بعد ازدواج هم واسه رابطه ای که قراره به ازدواج ختم بشه!
احسنتم واقعا ولی به صورت ضعیف موافقمهم واسه بعد ازدواج هم واسه رابطه ای که قراره به ازدواج ختم بشه!
خب هرچی شوما بگینه قبلش با بعدش زمین تا اسمون فرق داره.هر کار میخواید بکنید خود دانید از ما گفتن بود
اتفاقا من میگم بدترین راه کار مال شماستاگه دختری ...این بدترین راهکاری بود که دادی.یعنی چی دختره خودشو بی ارزش کنه بره معذرت خواهی........از دست شماها اعصاب آدمو خورد میکنید......
چرا؟!احسنتم واقعا ولی به صورت ضعیف موافقم
اتفاقا من میگم بدترین راه کار مال شماست
راه کار شما تا حالا چندین میلیون نفرو بدبخت کرده
اما راه کار ایشون فقط چندین هزار غرور رو شکسته
لازم نیست شما حرفی رو 100 بار بگین یک بار بگین میفهمیمبابا اونی که رهاش میکنه یعنی دیگه نمیخوادش پس دیگه معذرت خواهی خنده داره اما اگر ازدواج کردن بحث فرق داره یعنی دلخوری پیش اومده و باید سعی کنه دلشو بدست بیاره اینا باهم فرق داره این صد بار.
چوون که یکمیم بستگی به شرایط داره و اینکه موضوع دوستیه یا مسئله ی زندگیه !چرا؟!
لازم نیست شما حرفی رو 100 بار بگین یک بار بگین میفهمیم
در هر حالت انسان باید حرف دلشو به طرف مقابل بزنه و احساسشو بصورت واقعی بیان کنه
اگر انسان کامل باشه
اگر هم یک ادم خود خواه باشه همون بهتر که تو دنیای خودش بمونه
چوون که یکمیم بستگی به شرایط داره و اینکه موضوع دوستیه یا مسئله ی زندگیه !
خوب خانومه عزیز بعد خواهره من حتما یه جور دیگه میگفتی خو الان مسئله حله؟خوب منم دارم 2 ساعته همینو به اینا میگم داداش من!
حرفتون کاملا صحیح 100درصد! اگه طرف مقابل بدون دلیل رفته باید ولش کنی برهبابا اونی که رهاش میکنه یعنی دیگه نمیخوادش پس دیگه معذرت خواهی خنده داره اما اگر ازدواج کردن بحث فرق داره یعنی دلخوری پیش اومده و باید سعی کنه دلشو بدست بیاره اینا باهم فرق داره این صد بار.
من این راههای که شما میگین رو رفتم و دیدم نتیجه اش چی بوده شمانسخه مرگ موش برای بنده خدا ها نپیچآخه هر حرفی جایی داره. من که گفتم اشتباه میکنن حالا میرن میرسن به این دیگه.
منظورم از صد با رتاکید بود منظور بدی نداشتم بد برداشت کردید
اگه اشتباه خودمون باشه اگر هم بحثه دوستی باشه بسته به اهمیت اون رفاقت و دوستی باید تصمیم بگیری پا پیش بزاری یا نه دی:حرفتون کاملا صحیح 100درصد! اگه طرف مقابل بدون دلیل رفته باید ولش کنی بره
ولی اردیبهشت گفت اگه تقصیرخودمون بوده باید بریم معذرت بخوایم دیگه
اگه اشتباه میگم ممنون میشم راهنماییم کنی![]()
من این راههای که شما میگین رو رفتم و دیدم نتیجه اش چی بوده شمانسخه مرگ موش برای بنده خدا ها نپیچ