رسم نقشه اجرايي

orkide69

عضو جدید
بچه ها من تازه فارغ التحصيل شدم ديروز رفتم يه دفتر معماري برا كار، بعد از ديدن نمونه كارام گفتن ما يه زمين بهتون ميديم شما بايد نقشه هاي اجراييش رو كامل بكشين .ميشه كمكم كنين نمونه اي چيزي بذاريد.
هر جا بريم بهمون همين كارو ميدن آيا؟من طراحيم خيلي خوبه ولي اجرايي كردنش برام سخته لطفا هر كمك و راهنمايي فكري و تصويري كه ميتونيد بكنيد.

persian_sphinx

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها من تازه فارغ التحصيل شدم ديروز رفتم يه دفتر معماري برا كار، بعد از ديدن نمونه كارام گفتن ما يه زمين بهتون ميديم شما بايد نقشه هاي اجراييش رو كامل بكشين .ميشه كمكم كنين نمونه اي چيزي بذاريد.
هر جا بريم بهمون همين كارو ميدن آيا؟من طراحيم خيلي خوبه ولي اجرايي كردنش برام سخته لطفا هر كمك و راهنمايي فكري و تصويري كه ميتونيد بكنيد.

سلام سعی کن نرم افزارت رو قوی تر کنی و کارهای نرم افزاری و طراحی نما و اینا رو هم بگیری و اگر بتونی پورتفولیو کاملتری ارائه بدی بهتره و خب باز هم بستگی داره به نیازهای جایی که میری و میخوای کار بگیری !! اونجا که شما رفتی احتمالا خب خودشون طراحی میکردن شما رو میخواستن فقط کارهاشون رو سبک کنی ... !!
اینجا نمونه های نقشه های فاز 2 رو گذاشتن میتونی پیدا کن [ دانلود ]دانلود نقشه های فاز 2 اجرا شدهبرای نقشه اجرایی کردن
کلا همون طراحی فنی و فاز 2 هست ! برای یاد گرفتن ترسیم نقشه های اجرایی از کتاب های ساده هنرستان شروع کن و جزوه و ایناش هم هست طراحی فنی

JEN.Arc

کاربر بیش فعال
دقیقا آقای پرشین سفینکس درست گفتن... منم بار اولیها که رفتم برا کار توو شرکت یا دفتر همینو بهم گفتن که نرم افزارم قویه یا خیر...ولی حال دیگه پشیمون شدم...چون برخی دلایلی مثه بی سابقیت بودن و غیره کارمو ترک کردم و به تحصیلاتم ادامه دادم... موفق باشین

بالا