سلطان
میگو سوخاری
زرشک پلو
ماست
نوشابه
سالادم نمیخام
زوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود
همينجوري غذا ميخوري شوهر گيرت نمياد................من تو اين رستوران آبرو دارم نا سلامتي رستوران منه وا............
نه بابا؟؟؟؟مشاهده پیوست 110755ميل كنيد لطفا...............براي شما هميشه رستوران رايگانه
شوهر دوس ندارم غذا دوس دارم
تو گفتی این رستورانو میزنی بیای اینجا که شامه من مجانی شه
یا شام بده یا خون به دلت میکنم
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
شاممووووووووووووووووو بده
نه بابا؟؟؟؟
من واقعی خوراکی میخام نه عسکش
دویوماشیرینی نوموخوام
بله حتمامن همین الان آدرس میدم بیا.....صدنال آش /به همین خیال باش/فرداخونه عمه وسطیت تلپ باشخوب باشه بيا اراك ميبرمت بهترين رستوران شهر...خوبه؟؟؟ اگه تو سختته بگو من ميام پيش تو........
باشه .........................مشاهده پیوست 110757 .........فعلا چاي بخور تا شام آماده بشه.........
بله حتمامن همین الان آدرس میدم بیا.....صدنال آش /به همین خیال باش/فرداخونه عمه وسطیت تلپ باش
پـــــــ نه من افتخارمیدم باشمابیام جایی.....زرشکعمه وسطيم بندر عباسه دوره فردا نميرسم...............تازه خودت گفتي شام واقعي ميخواي والا من افتخار نميدم با تو بيام بيرون.............
باشههههههه
عمه وسطيم بندر عباسه دوره فردا نميرسم...............تازه خودت گفتي شام واقعي ميخواي والا من افتخار نميدم با تو بيام بيرون.............
پـــــــ نه من افتخارمیدم باشمابیام جایی.....زرشک
خانوم مزاحمه داداشم نشو زن دارهآجي اين خانومه مزاحم من شده .................يه كاريش كن..........
خانوم مزاحمه داداشم نشو زن داره
شامه من کو؟زود باشاااااااااااااااااااااااااااا
اهوكي جوني...........تو فكر كردي مو ميام با تو ددر..كور خوندي سه سوته آباجيامو ميفرستم تا سيت بگن...........
من حرفامو صفحه اول زدم حوصله بحثه الکی ندارمنصفه شبي از كجا بيارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....بيا تالار مشاوره بحث داغ شده بيا يه كم منطقي حرف بزنيم اونجا اينجا رو ول كم ميخوام كركره بكشم پايين.......
ببین اگه واسه همه لاتی واسه ماشکلاتی داداش..خیط شدی داری اینارومیگی آخی
من حرفامو صفحه اول زدم حوصله بحثه الکی ندارم
تاپیک حرفش با سوالش یکی نیست!
شاامم ندادی از بقیه بچه ها گرفتم ولی برو تو:دی
کافرهمه رابه کیش خودپندارد....................................خدا شفات بده...............ميگن شيرازيا يه كم..................ولش كن اما تو هم حتما يه دكتر برو داري از دس ميري تو توهم فانتزي سير ميكني........
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رستوران | زنگ تفريح | 13 | ||
آلیس در رستوران عجایب...!!!!!! | زنگ تفريح | 3 |