سرد است… نیمکتی تنها در پارک نشسته است من تنها بر نیمکت و تو تنها در من…
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 13, 2026 #14,161 سرد است… نیمکتی تنها در پارک نشسته است من تنها بر نیمکت و تو تنها در من…
aynaz.m کاربر فعال تالار ادبیات , کاربر ممتاز Aug 13, 2026 #14,162 مدتهاست که دوستت دارم هایم، طعم ندارد حالا کمی طعم دارد ولی ...
essyh2003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 15, 2026 #14,163 بازآ که دلم بیتو پریشان شده امشب باران زده و خاطره مهمان شده امشب خاموشم و در سینه هزاران سخن آمد ای عشق، بیا، خانه چراغان شده امشب
بازآ که دلم بیتو پریشان شده امشب باران زده و خاطره مهمان شده امشب خاموشم و در سینه هزاران سخن آمد ای عشق، بیا، خانه چراغان شده امشب
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 15, 2026 #14,164 بزرگتر که می شوی غصه هایت بیشتر از خودت قد میکشند لبخند هایت را در آلبوم کودکی ات جامیگذاری و ناخواسته وارد دنیای لبخند های مصنوئی میشوی شاید بزرگ شدن آن اتفاقی نبود که انتظارش را میکشیدم...
بزرگتر که می شوی غصه هایت بیشتر از خودت قد میکشند لبخند هایت را در آلبوم کودکی ات جامیگذاری و ناخواسته وارد دنیای لبخند های مصنوئی میشوی شاید بزرگ شدن آن اتفاقی نبود که انتظارش را میکشیدم...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Aug 17, 2026 #14,165 جبران میشود؛ آن روزها که صبور بودن آسان نبود! و تو صبر کردی...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 18, 2026 #14,166 تسکین دردای منی شاید نه... با تو دردی دیگه باقی نیست
aynaz.m کاربر فعال تالار ادبیات , کاربر ممتاز Aug 18, 2026 #14,167 راستش را بخواهی، خیالت از خودت وفادارتر بود
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 10:26 #14,168 شبی که شونه هاتو کم دارم سر رو شونه ی خودم میذارم من حواسم به توعه تا زندم تو شبا بخواب من بیدارم اگه برگردی خودت میفهمی زندگیم زندگی سابق نیست...
شبی که شونه هاتو کم دارم سر رو شونه ی خودم میذارم من حواسم به توعه تا زندم تو شبا بخواب من بیدارم اگه برگردی خودت میفهمی زندگیم زندگی سابق نیست...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد شنبه ساعت 18:18 #14,169 دنیا ارزانی آدم ها فقط تو باشی ، دو فنجان چای و لبخند روی گونه ات ، مرا کافیست
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز شنبه ساعت 23:43 #14,170 بعد هر شام سحر بود ولی دیگر نیست درد ما زود گذر بود ولی دیگر نیست مثل کبریت تری در دل گندم زارم در سرم فکر خطر بود ولی دیگر نیست...
بعد هر شام سحر بود ولی دیگر نیست درد ما زود گذر بود ولی دیگر نیست مثل کبریت تری در دل گندم زارم در سرم فکر خطر بود ولی دیگر نیست...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 01:08 #14,171 اینقد میخوامت به همه میگم منو این شما همه!! توی هر بازیه این دنیای بی معرفت برد با تیم تو و منه...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد امروز در 02:15 #14,172 چقدر فرق داره بین دوست دارم هایی که تو پیام ها گفته میشن؛ با دوست دارم هایی که تو چشم ها فریاد میزنن...
چقدر فرق داره بین دوست دارم هایی که تو پیام ها گفته میشن؛ با دوست دارم هایی که تو چشم ها فریاد میزنن...