هنوز بوی تو میده قلبم الان تنهاتر از قبلم تنگ شد دلت هروقت برگرد گل سنگم...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 20, 2026 #14,131 هنوز بوی تو میده قلبم الان تنهاتر از قبلم تنگ شد دلت هروقت برگرد گل سنگم...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 22, 2026 #14,132 تمام مشکلم اینه که میمیرم بدون تو عزیزم ، هستی و جونم اخه بسته به جون تو من تنها خواهشم اینه تو باشی در کنار من میسازم با غم پاییز اگه باشی بهار من...
تمام مشکلم اینه که میمیرم بدون تو عزیزم ، هستی و جونم اخه بسته به جون تو من تنها خواهشم اینه تو باشی در کنار من میسازم با غم پاییز اگه باشی بهار من...
sar sia کاربر بیش فعال پنجشنبه ساعت 13:29 #14,133 دل شود روشن زشمع اعتراف با کس ار بد کرده ای حاشا مکن ای که از لرزیدن دل آگهی هیچ کس را هیچ جا رسوا مکن
دل شود روشن زشمع اعتراف با کس ار بد کرده ای حاشا مکن ای که از لرزیدن دل آگهی هیچ کس را هیچ جا رسوا مکن
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز جمعه ساعت 16:03 #14,134 تو که باشی همه دنیا برام مثل بهشته خدا اسم تو رو تو سرنوشت من نوشته تو که باشی همه دنیا برام زیباترین میشه همونجایی که تو باشی همونجا بهترین میشه تو آغوش توام زیباترین جای جهانم تو اسمم رو بگی انگار یه شعر عاشقانه ام صدای تو مثه لالایی بارون عشقه حسی که تا ابد تو قلب ما میمونه عشقه
تو که باشی همه دنیا برام مثل بهشته خدا اسم تو رو تو سرنوشت من نوشته تو که باشی همه دنیا برام زیباترین میشه همونجایی که تو باشی همونجا بهترین میشه تو آغوش توام زیباترین جای جهانم تو اسمم رو بگی انگار یه شعر عاشقانه ام صدای تو مثه لالایی بارون عشقه حسی که تا ابد تو قلب ما میمونه عشقه
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 13:47 #14,135 قطار میرود تو میروی تمام ایستگاه میرود و من چقدر سادهام که سالهای سال کنار این قطار ایستادهام و همچنان به نردههای ایستگاه رفته تکیه دادهام...
قطار میرود تو میروی تمام ایستگاه میرود و من چقدر سادهام که سالهای سال کنار این قطار ایستادهام و همچنان به نردههای ایستگاه رفته تکیه دادهام...
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 15:48 #14,136 چشم هایش را ببوسید و بگویید: دنیا نمی ارزد به رنج پلک هایت جان من!
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد یکشنبه ساعت 18:51 #14,137 در آخر متعلق به شخصی میشوید که شمارا زیباتر نگاه میکند.
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 10:09 #14,138 این روزها که میگذرد ، هر روز احساس میکنم که کسی در باد فریاد میزند احساس میکنم که مرا از عمق جادههای مهآلود یک آشنای دور صدا میزند آهنگ آشنای صدای او مثل عبور نور مثل عبور نوروز مثلِ صدای آمدنِ روز است...
این روزها که میگذرد ، هر روز احساس میکنم که کسی در باد فریاد میزند احساس میکنم که مرا از عمق جادههای مهآلود یک آشنای دور صدا میزند آهنگ آشنای صدای او مثل عبور نور مثل عبور نوروز مثلِ صدای آمدنِ روز است...
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 00:38 #14,139 همان قدر تو را دوست دارم که: تو اگر درد شوی رنج شوی پنجه به قلبم بکشی منباز تو را باز تو را باز تو را میخوام!
همان قدر تو را دوست دارم که: تو اگر درد شوی رنج شوی پنجه به قلبم بکشی منباز تو را باز تو را باز تو را میخوام!
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 11:08 #14,140 تو هوایی که برای یک نفس... خودمو از تو جدا نمیکنم تو برای من خوده غرورمی... من غرورمو رها نمیکنم
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 11:14 #14,141 I never believed in love at first sight, until I met you Your love is all I need