هنوز بوی تو میده قلبم الان تنهاتر از قبلم تنگ شد دلت هروقت برگرد گل سنگم...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 19:39 #14,131 هنوز بوی تو میده قلبم الان تنهاتر از قبلم تنگ شد دلت هروقت برگرد گل سنگم...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 12:56 #14,132 تمام مشکلم اینه که میمیرم بدون تو عزیزم ، هستی و جونم اخه بسته به جون تو من تنها خواهشم اینه تو باشی در کنار من میسازم با غم پاییز اگه باشی بهار من...
تمام مشکلم اینه که میمیرم بدون تو عزیزم ، هستی و جونم اخه بسته به جون تو من تنها خواهشم اینه تو باشی در کنار من میسازم با غم پاییز اگه باشی بهار من...
sar sia کاربر بیش فعال پنجشنبه ساعت 13:29 #14,133 دل شود روشن زشمع اعتراف با کس ار بد کرده ای حاشا مکن ای که از لرزیدن دل آگهی هیچ کس را هیچ جا رسوا مکن
دل شود روشن زشمع اعتراف با کس ار بد کرده ای حاشا مکن ای که از لرزیدن دل آگهی هیچ کس را هیچ جا رسوا مکن
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 16:03 #14,134 تو که باشی همه دنیا برام مثل بهشته خدا اسم تو رو تو سرنوشت من نوشته تو که باشی همه دنیا برام زیباترین میشه همونجایی که تو باشی همونجا بهترین میشه تو آغوش توام زیباترین جای جهانم تو اسمم رو بگی انگار یه شعر عاشقانه ام صدای تو مثه لالایی بارون عشقه حسی که تا ابد تو قلب ما میمونه عشقه
تو که باشی همه دنیا برام مثل بهشته خدا اسم تو رو تو سرنوشت من نوشته تو که باشی همه دنیا برام زیباترین میشه همونجایی که تو باشی همونجا بهترین میشه تو آغوش توام زیباترین جای جهانم تو اسمم رو بگی انگار یه شعر عاشقانه ام صدای تو مثه لالایی بارون عشقه حسی که تا ابد تو قلب ما میمونه عشقه