توبی انکه بدانی جان منی،چشم قشنگ من☺️
ش شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 00:02 #13,952 تو را میخواهم در این جمله اندوهیست اندوه نداشتنت #علیرضا_روشن
ش شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 17:02 #13,953 . . بس است فیلم دیدن... دربارهء من فکر کن نه "دربارهء الی"
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد سه شنبه ساعت 18:14 #13,954 گفت: سختترینش کدومه ...!؟ گفتم: نمیشه گفت ... ولی احتمالاً؛ رنجی که دلیلشرو ندونی از همه سختتره ...🕊 هانس شنیر
گفت: سختترینش کدومه ...!؟ گفتم: نمیشه گفت ... ولی احتمالاً؛ رنجی که دلیلشرو ندونی از همه سختتره ...🕊 هانس شنیر
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 08:43 #13,955 یه روزی دل به من دادی حالا میگی دلت سیره آدم چیزی رو میبخشه که اونو پس نمیگیره...
ش شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 18:39 #13,956 تو از آب شنا کردن حتی از قایق و کشتی سوار شدن می ترسی من یک جزیره ی دوردست در اقیانوس آرام هستم
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 20:33 #13,957 بعد از هر لبخندی شکری به جای آر هر چند با نگاهی ، تا در انبوه غم بتوانی سرت بلند کنی ...
ش شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 20:37 #13,958 .. از هر طرف که میروم به خانهی تو میرسم نعوذبالله خدا شدهای مگر؟!
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 21:40 #13,959 و جز این هنرم نیست که آشیان تو باشم...
ش شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 00:02 #13,960 .. شیارِ دستهاش را نشان میدهد پدر: "هنوو گُشنهگی نکشیدی عاشقی یادت بره!" اما از ابرِ چشمهاش چکّه میکند تصویرِ زنی جوان!
.. شیارِ دستهاش را نشان میدهد پدر: "هنوو گُشنهگی نکشیدی عاشقی یادت بره!" اما از ابرِ چشمهاش چکّه میکند تصویرِ زنی جوان!
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 09:36 #13,961 از کدوم خاطره برگشتی به من که دوباره از تو رویایی شدم همه ی دنیا نمیدیدن منو من کنار تو تماشائی شدم از کدوم پنجره میتابی به شهر که شبونه با تو خلوت میکنم من خدا رو هر شب این ثانیه ها به تماشای تو دعوت میکنم
از کدوم خاطره برگشتی به من که دوباره از تو رویایی شدم همه ی دنیا نمیدیدن منو من کنار تو تماشائی شدم از کدوم پنجره میتابی به شهر که شبونه با تو خلوت میکنم من خدا رو هر شب این ثانیه ها به تماشای تو دعوت میکنم
ش شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 16:25 #13,962 .. هر که مرا دید تو رانفرین کرد و من حواس خدا را پرت کردم که مبادا بشنود ...!
sar sia کاربر بیش فعال پنجشنبه ساعت 21:28 #13,963 بی هیچ سوالی و جوابی بغلم کن خسته تر از آنم که بگویم به چه علّت
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 23:01 #13,964 چشم های تو جهنم بوسه های تو بهشت دوزخ آغوش من را یار باشی محشر است….
ش شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 23:04 #13,965 در آغوشم که میگیری آرام میشوم که فراموش میکنم باید نفس بکشم...
sar sia کاربر بیش فعال پنجشنبه ساعت 23:05 #13,966 من دگر سوی چمن هم سر پروازم نیست که پر بازم اگر هست دل بازم نیست
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 23:32 #13,967 عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی بوی یک تک بیت ناگهان مست و مدهوشت کنم
sar sia کاربر بیش فعال پنجشنبه ساعت 23:41 #13,968 بی تو …. دور از ضربه های قلب تو قلب من می پوسد آن جا زیر خاک
♥@SH!M♥ کاربر حرفه ای کاربر ممتاز پنجشنبه ساعت 23:43 #13,969 با تو میچسبد فقط رفتن به قعر عاشقی ورنه در باب هوس بازی که ادم قحط نیست!
sar sia کاربر بیش فعال پنجشنبه ساعت 23:47 #13,970 نه چاره ای که دل از دوستی اش برگیرم نه حیله ای که توانمش باز راه آورد
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 13:02 #13,971 عشق یعنی صد سال دیگم بهش حسی که داری توی دلت جوونه عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
عشق یعنی صد سال دیگم بهش حسی که داری توی دلت جوونه عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد دیروز ساعت 21:24 #13,972 عشـق مساحت مشخصي ندارد گاهي به اندازه یک دل است وگاهي به بزرگي یک دنیا یادبگیریم بادل کوچکمان یک دنیا عـشـق بورزیم.
عشـق مساحت مشخصي ندارد گاهي به اندازه یک دل است وگاهي به بزرگي یک دنیا یادبگیریم بادل کوچکمان یک دنیا عـشـق بورزیم.