من و خيال تو..
موسيقى ملايم و رويا و پرواز
چشمهايم را بسته ام و لبخندى بر كنج لبانم نشسته
و شايد رهگذران ديوانه پندارندم
اما بيخيال نگاه و پندار آنان
من دوست دارم به تو فكر كنم
بعضی وقتها
دلم میخواهد بروم و خودم را گم و گور کنم
دور بشوم
از تمام انسانهایی
که هرگز از عشق چیزی نمیدانند
انسانهایی که در خودخواهیهایشان گم هستند
وادعا میکنند عاشقند و دوستت دارند
اما حتی دلشان نمیخواهد بخاطر تو خاک کت شان را بتکانند
[FONT="]همه عاشق شدن رابلدند .[/FONT] [FONT="]امافقط افرادکمی هستن که بلدند .[/FONT] [FONT="]چگونه درعشق بایک نفر برای مدتی طولانی بمانند...[/FONT]
همانند یک ابر آنقدر بغضهایم را در خودم میریزم تا روزی لبریز شوند و ببارند ولی من مثل ابر داد نمیزنم ، غرش نمیکنم در خفقان میبارم و میمیرم و باز هم بخار میشوم و باز هم بغض و باز هم اشک و باز هم مرگ و بـاز هــم ...
[FONT="]من نه عاشق بودم[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]من خودم بودم و یک حس غریب[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]که به صد عشق و هوس می ارزید[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]من خودم بودم دستی که صداقت می کاشت[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]گر چه در حسرت گندم پوسید[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]من خودم بودم هر پنجره ای[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]که به سرسبزترین نقطه بودن وا بود[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]و خدا می داند بی کسی از ته دلبستگیم پیدا بود[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]من نه عاشق بودم[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]و نه دلداده به گیسوی بلند[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]و نه آلوده به افکار پلید[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]من به دنبال نگاهی بودم[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]که مرا از پس دیوانگیم می فهمید[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]آرزویم این بود[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]دور اما چه قشنگ[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]که روم تا در دروازه نور[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]تا شوم چیره به شفافی صبح[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]به خودم می گفتم[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]تا دم پنجره ها راهی نیست[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]من نمی دانستم[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]که چه جرمی دارد[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]دستهایی که تهیست[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]و چرا بوی تعفن دارد[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]گل پیری که به گلخانه نرست[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]روزگاریست غریب[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]تازگی می گویند[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]که چه عیبی دارد[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]که سگی چاق رود لای برنج[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]من چه خوش بین بودم[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]همه اش رویا بود[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]و خدا می داند[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]سادگی از ته دلبستگیم پیدا بود[/FONT]
[FONT="]قانـــــــون طبیعت است[/FONT][FONT="]:[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]کسی که راحت تو رو میذاره زیر پاش و میــــــره ،[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]سه قدم جلــــــوتر [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]توی یه کوچه ی فرعی[/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]زیر پــــــای کسی دیگه ای له میشه[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]اشتباه از من بود[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]من از کسی انتظار داشتم سکوتم را بفهمد که حتی فریادم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]را نشنید[/FONT][FONT="]!
[/FONT]