M.Reza2008
کاربر بیش فعال
ربط داره. شما اون وقتی رو که میزاری واسه شمردن کلمات (فرض کنیم از اینترنت استفاده نمیکنی) اگه صرف خوندن و فهمیدن یه سوره اش بکنی برات خیلی مفیدتره. فرض کن شمردی و دیدی درسته تقارن دارن یا نه هیچ تقارنی ندارن؛ که چی؟ چی تو وجودت زیاد یا کم میشه؟ به کجا میرسی؟ جای دیگه روت میشه بگی من شمردم دیدم اینطوریه؟اینکه مامی خواهیم صحت ادعایی راکه این روزهازیادمی شنویم ومی خوانیم راموردبررسی قراردهیم چه ربطی داردبه این که ظاهربین هستیم؟
این ادعا رو این روزا زیاد میشنوی. از خودت پرسیدی چرا؟ چرا چیزی که خیلی وقت پیش مطرح شد و تموم شد الان باید دوباره سر زبونا بیافته؟
این بحث طبق درک من یه طرحه مثل تفرقه اندازی بین شیعه و سنی که سر مسائل جزئی اختلاف دارن و همدیگه رو قبول ندارن.
همونطور که گفتم متقارن بودن یا نبودن کلمات قرآن اصلا اهمیتی نداره. اونی که مهمه حرفیه که میخواد بهمون بگه.
این موضوع چیز جدیدی نیست که با اثباتش بی اعتقادا تحت تاثیر قرار بگیرن. (شما هم کشفش نکردی مال سالها پیشه) اونایی که باید بهش معتقد بشن هم باید از رو متنش و گفته هاش بهش ایمان بیارن نه تقارن کلماتش.اگراین موضوع ثابت شود،ماجنبه بسیارجالبی ازقرآن راکشف کرده ایم.جنبه ای که می تواندخیلی ازکسانی که اعتقادی به قرآن ندارندراموردتاثیرقراردهد.
اونی که دنبال حقیقته میره و تو متن و تفسیرش تحقیق میکنه
اونی هم که نمیخواد قبولش کنه چشم و گوششو بسته و هرچی بهش بگی قبول نمیکنه
یعنی شمامی گوییداگرکسی چیزی خرافی وغیرواقعی واشتباه درموردمقدسات رابه خوردمردم دادومبالغه کرد،کسی نبایدبگویدکه این سخنان شمااشتباه است؟چون اگربگویدفرداهم شخصی پیدامی شوداسلام رازیرسوال می برد؟
بله. تا زمانی که شما در اون قسمت دارای اشراف کامل نیستی، به طوری که حرفای اون تو رو متزلزل نکنه هرگز نباید اقدام به جواب دادن بکنیانتقادازهرشخص ودین وعقیده ای بایدآزادباشد.همه بایدبتوانندسخنان خودشان رامطرح کنند.چه موافقین وچه مخالفین.اگرکسی ادعایی خلاف اعتقادات شمامی کندشمااگرمی توانیدودین شمابه حق است بامنطق واستدلال جوابش رابدهید.اگرهم نمی توانیدپس شایددراشتباه هستیدکه چنین عقایدی دارید! چراهمیشه فکرمی کنیم مادرراه راست هستیم ودیگران درگمراهی؟
شما برو جلو یه وهابی بهش بگو دینت اشتباس یا حتی یه مسیحی. ببین چی بهت میگه
بله حرف شما درسته. ولی تو این مورد جزئی شما برای اثبات دلیلت چاره ای جز شمردن نداری و اخرش هم طرف حرفتو قبول نمیکنه.
در مورد موارد دیگه هم متاسفانه کسی که میاد اشکالی به دین و مذهبتون وارد میکنه هم دین خودشو کامل مطالعه کرده هم مال شمارو؛ و شما هیچ کدومو. وچون نمیتونید جوابشو بدید و حال تحقیق هم ندارید به کلی از دین خودتون زده میشید و اونم تو این توهم میمونه که تونسته ناقص یا غلط بودن دین شما رو اثبات کنه.
یه مثالش هم خود شمایی که یه دینی رو انتخاب کردی و حالا فکر میکنی ممکنه اشتباه باشه. من به طور یقین میتونم بگم شما تو یه چنین بحثی شرکت کردی و نتونستی جواب بدی
همه هم میتونن هدایت بشن، فقط به شرط اینکه اینقدر ظاهربین نباشن و به جای شمردن کلمات برن دنبال عمق مطالب. حتی من فکر میکنم مسیحی هم میتونه با تفکر و تعمق تو انجیل تحریف شده اش مسیر هدایت رو پیدا کنه
این کار چه فایده ای براتون و برای جامعه مسلمین داره؟ به جز اتلاف انرژی هیچیاگربنده بگویم اعجازعددی وجودنداردبادلیل حرف می زنم وحرفم رابه کرسی می نشانم
دسته بندی منطقی شما چیه؟این دسته بندی شما منطقی نیست وفقط تصورات شخصی شماست
ولی جوابی هم براش نخواهید داشت. چرا هیچ کدوم نتونستید حرفای کاپلو رو رد کنیدهرکسی هم که خواست به قول شماسوء استفاده کندچون دلایلش منطقی نیست ماحرفش رانمی پذیریم.
همون حرفی که قبلا زدمماهیچ وقت نبایددست ازتحقیق وجستجوبکشیم وفکرکنیم عقایدمابه حق است ودیگران دراشتباه هستند.
من یادم نمیاد تو پستام حرفی از چیپس چی توز زده باشمموضوع تاپیک اعجازعددی قرآن می باشد.خواهش می کنم درارتباط باتاپیک پست بزنیدتاخواننده ای که به قصدکسب اطلاعات درموردموضوع واردبحث می شودباانبوهی ازمطالب بی ارتباط باتاپیک مواجه نشودودرپیداکردن مطالب مرتبط باتاپیک دچارمشکل نشود.
این شمایید که فکر میکنید هر حرفی که در مورد رد ادعای شما و رد کل بحث زده میشه "بی ربطه"ه