ایرانی ها فعلا مجذوب دنیای سی شارپ شدن ....
ولی qt خیلی سریع داره پیشرفت می کنه و هنوز خیلی از ما ها اسمش رو هم نشنیدیم
اگه بچه ها موافق باشن آموزشش رو شروع کنیم
ولی qt خیلی سریع داره پیشرفت می کنه و هنوز خیلی از ما ها اسمش رو هم نشنیدیم
اگه بچه ها موافق باشن آموزشش رو شروع کنیم
خب حلا که شنیدین خدایش هیچ تحقیق کردین ببیبین چی هست
میدونم این خصلت ما ایرانی هاست باید لقمه آماده بذارن تو دهنمون
منفی نگری جوونه ی رشدو می سوزونهخب حلا که شنیدین خدایش هیچ تحقیق کردین ببیبین چی هست
میدونم این خصلت ما ایرانی هاست باید لقمه آماده بذارن تو دهنمون
همون سی شارپ هم اگه خوب درس بدن خبلی هنر کردن.تو دانشگاه ما هنوز دارن سی شارپ درس میدن
خب پس چرا اونها مجذوب سی شارپ نشدند؟
دلیل اصلیش فکر میکنید چیه؟
چرا ما همیشه از دنیای پیشرفته عقبیم؟
چون نرم افزار پایه که درس میدن سی هستش و جاوا نیست (جاوا شی گراست از ابتدا ولی سی نه) از طرفی هم مایکروسافت از سی و مشتقاتش حمایت می کنه و عمدتا در کشورهای جهان سوم محصولات مایکروسافت استفاده می شه.پس چرا توی ایران, جاوا هیچ محبوبیتی نداره ؟!
Php فقط برای طراحی سایته زبان قوی هستش اما کامپایلراش ضعیفن. جاوا زبان قوی تریه اما در حالت کلی. اگر می خواین طراح سایت یاد بگیرید فقط من php رو توصیه می کنم اما اگه برنامه نویسی می خوای یاد بگیری جاواکسی PHP بلده ؟
من C#,.net بلدم می تونم بدون کلاس خودم PHP, java یاد بگیرم ؟کدوم جذاب تره ؟
دانشگاه شما اسمش چیه؟تو دانشگاه ما هنوز دارن سی شارپ درس میدن
دانشگاهدانشگاه شما اسمش چیه؟
جاوا تحت ویندوزه؟؟Php فقط برای طراحی سایته زبان قوی هستش اما کامپایلراش ضعیفن. جاوا زبان قوی تریه اما در حالت کلی. اگر می خواین طراح سایت یاد بگیرید فقط من php رو توصیه می کنم اما اگه برنامه نویسی می خوای یاد بگیری جاوا
جاوا تحت ویندوزه؟؟
دانشگاه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/41817-***-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-***/page2523بله اما تحت لینوکس هم هست. برای طراحی سایت برید جاوا اسکریپت بخونید
جاوا نسخه های متفاوتی داره. جاوا اسکریپت برای طراحی سایته. j2me برای موبایله j2ee برای نرم افزار های متن بازه و.....
جاوای اصلی تحت ویندوزه؟جاوا نسخه های متفاوتی داره. جاوا اسکریپت برای طراحی سایته. j2me برای موبایله j2ee برای نرم افزار های متن بازه و.....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معنای ورژن بندی اپلیکیشن ها | برنامه نویسی | 0 |