86412740152
کاربر فعال
سلام به به همه مهندسان به نظر شما اگه يه پسري از يه دختري خوشش بياد چه طوري بايد به اون دختر بايد بفهموند كه فلاني من از تو خوشم مياد (بر ازدواج) چه طوري از اون دختر بايد خواستگاري كند
سلام به به همه مهندسان به نظر شما اگه يه پسري از يه دختري خوشش بياد چه طوري بايد به اون دختر بايد بفهموند كه فلاني من از تو خوشم مياد (بر ازدواج) چه طوري از اون دختر بايد خواستگاري كند
راس مي گه!!خيلي راحت بايد بره جلو و ازش خواستگاري كنه!!
به نظر من اگه خودش بره جلو بهتر از اينه كه يكي ديگه رو واسطه كنه![]()
اخه مي دوني چي يه كم خجالتي نمي دونه از كجا شروع كنه ميترسه جواب نه بشنوخيلي راحت بايد بره جلو و ازش خواستگاري كنه!!
به نظر من اگه خودش بره جلو بهتر از اينه كه يكي ديگه رو واسطه كنه![]()
اخه مي دوني چي يه كم خجالتي نمي دونه از كجا شروع كنه ميترسه جواب نه بشنو
فرض كن خودمم چه طوري بايد جلو رفت نياز به مقدمه چيني دارهاین خجالتی خودت نیستی داداش؟
خب نه بشنوه بهتر از اینه که تو برزخ بمونه و نتونه هیچی بگه
داداشم اين دختر رو تو دانشگاه ديههمي شه بپرسم كه دخترخانمو كجا ديدين؟؟
منظورم اينه كه تو دانشگاه باهم آشنا شدين يا خارج از دانشگاه؟؟؟
بچه ها تو را خدا كمك كنيدسلام به به همه مهندسان به نظر شما اگه يه پسري از يه دختري خوشش بياد چه طوري بايد به اون دختر بايد بفهموند كه فلاني من از تو خوشم مياد (بر ازدواج) چه طوري از اون دختر بايد خواستگاري كند
داداشم اين دختر رو تو دانشگاه ديهه
بچه ها تو را خدا كمك كنيد
ای وای این جور که تو صوبت می کنی آدم اشک از چشاش می پاشه بیرون...یهنی انقد اوضات حاده؟
خب اگه روشو داری برو جلو بگو من غلامتم!!!
اگه نداری از طریق خونوادت پیگیر باشو اونارو بفرست جلوووووووو...
به همین سادگی به همین خوشمزگی!!![]()
عزیزم اینطوری دوخیه فک میکنه طرفش یکی از لاتای چاله میدونه که !!!!!!![]()
آفرین دخیه خوب! به مورده خوبی اشارت کردی...
در اون لحظه لحن کلام مهم ترین موضوعه!!
اگه خشن باشه میگن لاتی ولی اگه مهلبونانه و سر به زیر باشه میگن نایسی!!![]()
می دونید من آدم بد بینی نیستم ولی نمی دونم چرا احساس می کنم این تایپک یه کم سره کاریه یعنی چی یعنی این آقا اصلا فکر ازدو نداره آبجی و داداهای خودم.راستی سلام من چند وقتی نبودم ولی یخورده اومدم دوباره هم دارم می رم!!!سلام به به همه مهندسان به نظر شما اگه يه پسري از يه دختري خوشش بياد چه طوري بايد به اون دختر بايد بفهموند كه فلاني من از تو خوشم مياد (بر ازدواج) چه طوري از اون دختر بايد خواستگاري كند
بچه ها تو را خدا كمك كنيد
من همين جا هستممشكل اين بنده خدا هم همينه كه چه جوري پيش قدم بشه .
همون كه قبلا گفتم رد خور نداره .
راستي خود شازدش كجاست ؟ من باكي دارم حرف ميزنم؟
ببخشیدا قصد بدی ندارما ولی اول باید انشاش خوب باشهسلام به به همه مهندسان به نظر شما اگه يه پسري از يه دختري خوشش بياد چه طوري بايد به اون دختر بايد بفهموند كه فلاني من از تو خوشم مياد (بر ازدواج) چه طوري از اون دختر بايد خواستگاري كند
فرض كن خودمم چه طوري بايد جلو رفت نياز به مقدمه چيني داره