شادی_1 عضو جدید Jun 9, 2011 #4 parandi2 گفت: تکراری قفل شد کلیک کنید تا باز شود... پرندی میکشمتتتتتتتتتتتت....امروز کمر به قتلت بستمممممممممممم
parandi2 گفت: تکراری قفل شد کلیک کنید تا باز شود... پرندی میکشمتتتتتتتتتتتت....امروز کمر به قتلت بستمممممممممممم
parandi2 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 9, 2011 #6 شادی_1 گفت: پرندی میکشمتتتتتتتتتتتت....امروز کمر به قتلت بستمممممممممممم کلیک کنید تا باز شود... بیا جلو
شادی_1 گفت: پرندی میکشمتتتتتتتتتتتت....امروز کمر به قتلت بستمممممممممممم کلیک کنید تا باز شود... بیا جلو
.30na. عضو جدید Jun 9, 2011 #8 rahele83 گفت: شماازکجامیدونید برای یه خانم بوده کلیک کنید تا باز شود... خیلی تابلوهه که واسه یه خانومه
rahele83 گفت: شماازکجامیدونید برای یه خانم بوده کلیک کنید تا باز شود... خیلی تابلوهه که واسه یه خانومه
شادی_1 عضو جدید Jun 9, 2011 #10 .30na. گفت: خیلی تابلوهه که واسه یه خانومه کلیک کنید تا باز شود... اااا اما دنده ماشین من از اینا نداره....حالا من زدم پسرا جو گیرنشن دست فرمون خیلی از خانما از آقایون هم بهتره
.30na. گفت: خیلی تابلوهه که واسه یه خانومه کلیک کنید تا باز شود... اااا اما دنده ماشین من از اینا نداره....حالا من زدم پسرا جو گیرنشن دست فرمون خیلی از خانما از آقایون هم بهتره
شادی_1 عضو جدید Jun 9, 2011 #11 *ملینا* گفت: ازکجا معلوم خانم باشه؟ کلیک کنید تا باز شود... اوهوم....استارتر اشتباه زده....مخصوص آقایونه
*ملینا* گفت: ازکجا معلوم خانم باشه؟ کلیک کنید تا باز شود... اوهوم....استارتر اشتباه زده....مخصوص آقایونه
.30na. عضو جدید Jun 9, 2011 #12 شادی_1 گفت: اااا اما دنده ماشین من از اینا نداره....حالا من زدم پسرا جو گیرنشن دست فرمون خیلی از خانما از آقایون هم بهتره کلیک کنید تا باز شود... منم قبول دارم ولی اکثر خانوم ها...(چرا بقیش سانسور شد؟)...
شادی_1 گفت: اااا اما دنده ماشین من از اینا نداره....حالا من زدم پسرا جو گیرنشن دست فرمون خیلی از خانما از آقایون هم بهتره کلیک کنید تا باز شود... منم قبول دارم ولی اکثر خانوم ها...(چرا بقیش سانسور شد؟)...
شادی_1 عضو جدید Jun 9, 2011 #13 .30na. گفت: منم قبول دارم ولی اکثر خانوم ها...(چرا بقیش سانسور شد؟)... کلیک کنید تا باز شود... نیدونم
.30na. گفت: منم قبول دارم ولی اکثر خانوم ها...(چرا بقیش سانسور شد؟)... کلیک کنید تا باز شود... نیدونم
^^^ عضو جدید Jun 9, 2011 #14 شادی_1 گفت: http://dshab.com/view-1022.html کلیک کنید تا باز شود... من که بیشتر گیج شدم با این راهنماها
شادی_1 گفت: http://dshab.com/view-1022.html کلیک کنید تا باز شود... من که بیشتر گیج شدم با این راهنماها
شادی_1 عضو جدید Jun 9, 2011 #15 ^^^ گفت: من که بیشتر گیج شدم با این راهنماها کلیک کنید تا باز شود... بیا یادت بدم دنده جلو سمت چپ دنده 1 پایینیش 2 دوباره بالایی 3 دوباره پایینیش 4 دوباره بالا 5 دوباره پایین دنده عقب......الان دیگه گیج نمیشی........دی
^^^ گفت: من که بیشتر گیج شدم با این راهنماها کلیک کنید تا باز شود... بیا یادت بدم دنده جلو سمت چپ دنده 1 پایینیش 2 دوباره بالایی 3 دوباره پایینیش 4 دوباره بالا 5 دوباره پایین دنده عقب......الان دیگه گیج نمیشی........دی