راهنمای دانشجویان IT برای خرید بهترین کتابهای مربوط به این رشته

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب مهندسی اینترنت نوشته احسان ملکیان کتاب بسیار خوب و مفیدی در زمینه شبکه می باشد
سلام دوستان عزیز . چه عجب maj maj خان رو هم دیدیم . خیلی از دوستان کیمیا شدند . براشون آرزوی موفقیت میکنم . منم این کتاب رو تعریف میکنم و با نظر این دوست عزیزم کاملا موافقم . موفق باشید

babak_deghat

عضو جدید
با یک سرچ کردن در گوگل به اسم The_Art_Of_Deception به ارزش این کتاب که قیمت آن ۲۰ دلار می باشد پی می برید .
مهندسی اجتماعی یا [FONT=NimbusRomNo9L-Medi~13]Social Engineering یکی از بهترین روشهای هک کردن کامپیوترهای کلاینت ، شبکه و حتی شبکه های بزرگ و مهم می باشد . در این روش فرد هکر با کلک و حیله و با صحبت با قربانی او را فریب داده و بدون هیچ گونه دسترسی و ارسال فایل و ... او را هک می کند این روش یکی از سازگارترین روشهای هک می باشد به همین دلیل :[/FONT]
کوین میتنیک (اولین هکر جهان) که اگر مقاله آن را خوانده باشید کتابی در این مورد نوشته است به اسم هنر فریبکاری ( [FONT=NimbusRomNo9L-Medi~13]The_Art_Of_Deception [/FONT]) . البته قابل ذکر است که هیچ کس این کتاب را هنوز ترجمه فارسی نکرده است و هنوز به صورت انگلیسی می باشد.

[FONT=NimbusRomNo9L-Medi~13]
Social Engineering​
[/FONT][FONT=NimbusRomNo9L-Regu~19]
Social Engineering uses influence and persuasion to deceive people
by convincing them that the social engineer is someone he is not,
or by manipulation. As a result, the social engineer is able to take
advantage of people to obtain information with or without the use of
technology
این مقاله را باید با نرم افزار Adobe Acrobat Reader باز کنید
نوع فایل : کتاب الکترونیکی (pdf )
نویسنده : Kevin Mitnik
سایز : ۵.۱۹ مگابایت
تعداد صفحه : ۵۷۷
دانلود : Download
[/FONT]

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
با تشكر از شما.لطفا"اين تاپيك را ادامه بديد.

شهاب3

عضو جدید
سلام

سلام

کدوم دانشگاه درس می خونی؟ ماتو دانشگاه مازندران(پردیس بابلسر دانشکده فنی) ترم 2 ITبرنامه سازی پیشرفته رو C#تحت ویندوز خوندیم اون پروزه ای که گفتی واسه ترم اول ما بود

mahyafa

عضو جدید
الهام جان زنجان درس می خونی؟ کدوم دانشگاه؟ :) آخه منم IT تحصیلات تکمیلی زنجان می خونم (وای!!! یه هفته دیگه باید برگردم دیگه سر درس و زندگی)

arianaa30

عضو جدید
پروژه پایانترم

پروژه پایانترم

سلام-من هم دانشجوی ترم 4 دانشگاه شریف هستم. پروژه پایان ترم مربوط به ترم 1 که ++c بود طراحی کامپایلر(برنامه تشخیص خطا در کدهای ورودی) بوده است.
ولی برنامه نویسی پیشرفته ما که جاوا بوده سطحش بسیار بالاتر بوده است. پروژه پایانترم طراحی facebook بوده است.
چند تا از پروژه در وبسایت بنده موجود است.می توانید مشاهده کنید :

http://hosseini.tk

@نجاتی@

عضو جدید
سلام بعد از مدت ها باز امدیم
کتاب طراحی شبکه های کامپیوتری احسان ملکیان

mahyafa

عضو جدید
سلام، من اين مطالب رو در تاپيك ديگه اي هم زدم ولي اينجا هم ميگم !
من اين ترم اين درسارو برداشتم:
مباني الكترونيك و ديجيتال
مدار منطقي
مديريت 1
ساختمان داده ها 2
نظريه زبان ها و ماشين ها
زبان تخصصي
آز فيزيك
كه البته در مورد ديجيتال و مدار منطقي و نظريه زبان ها هيچ اطلاعاتي ندارم كه مي خوام اگه دوستان مي تونن لطف كنن منو راهنمايي كنن و مهمتر اينكه من براي اين درسا دنبال منابع معتبر مي گردم منابعي توي ارشد وصد البته توي كار به دردم بخوره. حالا از دوستاني كه اين دروس رو گذرندن به نوعي سال بالايي ترن خواهش مي كنم منو راهنمايي كنن.

بالا