مهندسي صنايع هميشه بازار كار داره چرا نداره گرايش هاشم هم تو مقطع كارشناسي فرق چنداني ندارن همشون خوبن . شما خودت خوب و قوي كار كني خوبم براش كار پيدا مي شه.سلام
میخواستم بدونم مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی بازار کار داره ؟
ارزش داره من ازاد اونو بخونم؟
کسی میدونه شهریه ی یه ترمش حدوداً چنده ؟
ممنون از شما
ببخشید شما ورودی چه سالی هستید که شهریه اینقدره؟ یعنی به نظر شما شهریه ی منم بالای 700 یا 800 تومن نمیشه؟
من دانشگاه ازاد قزوین قبول شدم . دانشگاش که خیلی خوبه . البته باید منتظر دولتی هم بمونم
ببخشید نگفتید شما ورودی چه سالی هستید .
چون دانشگاه ازاد هر سال قیمتاش بالا میره
من دانشجوي ترم 2 صنايع-توليد صنعتي هستم.مي خواستم بدونم از الان روي چه درسهايي زوم كنم كه بتونم براي ارشد راحت قبول بشم؟
اگر اسم درسهارو هم بگين ممنون ميشم.
"آنقدر شكست مي خورم تا بتوانم مشكلات راشكست بدهم"
من دانشجوي ترم 2 صنايع-توليد صنعتي هستم.مي خواستم بدونم از الان روي چه درسهايي زوم كنم كه بتونم براي ارشد راحت قبول بشم؟
اگر اسم درسهارو هم بگين ممنون ميشم.
"آنقدر شكست مي خورم تا بتوانم مشكلات راشكست بدهم"
کاش در مورد کارهای جنبی و مقاله بیشتر توضیح بدین.دوست عزیز تا قبل از ترم 4 درواقع هنوز هیچ درس مهمی از مهندسی صنایع رو نمی خونی که بخوای برای ارشد آماده بشی
الان به فکر تفریحات دوران دانشجوییت باش و همینطور اگه خیلی علاقه مندی به کارای جنبی مهندسی صنایع بپرداز و به فکر مطالب جدید و مقاله باش
اگه فقط مسئله وضعیت مادیه به نظر هر دو خوبه مهم اینه که خودتون کدوم رو بیشتر دوست دارین و علاقه تون.سلام دوستان من يه سوال داشتم:
من ترمه يكه مهندسي صنايع آزاد كرمان هستم والا ميخواستم برم معماري كه قسمت نشد چون به معماري علاقه داشتم ولي حالا هم ميبينم كه صنايع رو هم دوست دارم.
حالا موندم كه آيا ساله ديگه امتحان بدم برايه معماري يا نه همين صنايع خوبه؟
اگه از نظره علاقه بخوابم حساب كنيم به 2تاش علاقه دارم.فقط ميمونه بازار كارش در آينده كه كدوم بهتره؟اينو ميدونم كه برايه صنايع همه جا كار هست.
از شما ميخوام كه توضيح بدين كه آيا مهندسه صنايع در آينده وضعيته ماله بهتري خواهد داشت يا معماري؟
باتشكر
سلام دوستان من يه سوال داشتم:
من ترمه يكه مهندسي صنايع آزاد كرمان هستم والا ميخواستم برم معماري كه قسمت نشد چون به معماري علاقه داشتم ولي حالا هم ميبينم كه صنايع رو هم دوست دارم.
حالا موندم كه آيا ساله ديگه امتحان بدم برايه معماري يا نه همين صنايع خوبه؟
اگه از نظره علاقه بخوابم حساب كنيم به 2تاش علاقه دارم.فقط ميمونه بازار كارش در آينده كه كدوم بهتره؟اينو ميدونم كه برايه صنايع همه جا كار هست.
از شما ميخوام كه توضيح بدين كه آيا مهندسه صنايع در آينده وضعيته ماله بهتري خواهد داشت يا معماري؟
باتشكر
سلام
خلاصه بگم صنایع بهتره یا it کدام رو بخونم؟
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامسلام
خلاصه بگم صنایع بهتره یا it کدام رو بخونم؟
تفاوت میان یکبرنامه نویس و مهندس صنایع
یک برنامه نویس و یک مهندس صنایع در یک مسافرت طولانى هوائى کنار یکدیگر در هواپیما نشسته بودند. برنامه نویس رو به مهندس کرد و گفت: مایلى با همدیگر بازى کنیم؟
مهندس که میخواست استراحت کند محترمانه عذر خواست و رویش را به طرف پنجره برگرداند و پتو راروىخودش کشید. برنامه نویس دوباره گفت: بازى سرگرمکنندهاى است. من از شما یک سوال میپرسم و اگر شما جوابش را نمیدانستید ۵ دلار به من بدهید. بعد شما از من یک سوال میکنید واگر من جوابش را نمیدانستم من ۵ دلار به شما میدهم. مهندس مجدداً معذرت خواست وچشمهایش را روى هم گذاشت تا خوابش ببرد. این بار، برنامه نویس پیشنهاد دیگرى داد. گفت: خوب، اگر شما سوال مرا جواب ندادید ۵ دلار بدهید ولى اگر من نتوانستم سوال شما را جواب دهم ٥٠ دلار به شما میدهم. این پیشنهاد چرت مهندس را پاره کرد و رضایت داد که با برنامهنویس بازى کند. برنامه نویس نخستین سوال را مطرح کرد: «فاصله زمین تا ماه چقدر است؟»
مهندس بدون اینکه کلمهاى بر زبان آورد دست در جیبش کرد و ۵ دلار به برنامه نویس داد. حالا نوبت خودش بود. مهندس گفت: «آن چیست که وقتى از تپه بالا میرود ۳ پا دارد و وقتى پائین میآید۴ پا؟» برنامه نویس نگاه تعجب آمیزى کرد و سپس به سراغ کامپیوتر قابل حملش رفت و تمام اطلاعات موجود در آن را مورد جستجو قرار داد. آنگاه از طریق مودم بیسیم کامپیوترش به اینترنت وصل شد و اطلاعات موجود در کتابخانه کنگره آمریکا را هم جستجو کرد. باز هم چیز بدرد بخورى پیدا نکرد. سپس براى تمام همکارانش پست الکترونیک فرستاد و سوال را با آنها در میان گذاشت و با یکى دو نفر هم گپ (chat) زد ولى آنها هم نتوانستند کمکى کنند. بالاخره بعد از ۳ ساعت، مهندس را از خواب بیدار کرد و ٥٠ دلار به او داد. مهندس مودبانه ٥٠ دلار را گرفت و رویش را برگرداند تا دوباره بخوابد. برنامه نویس بعد از کمى مکث، او را تکان داد و گفت:«خوب، جواب سوالت چه بود؟»
مهندس دوباره بدون اینکه کلمه اى بر زبان آورد دست در جیبش کرد و ۵ دلار به برنامه نویس داد و رویش را برگرداند و خوابید ...
سلام عزیز بین این 3 رشته همش خوبه ولی ملاکهایی علاوه بر علاقه هم هست در درجه 1 علاقه ولی اگر برات فرقی نداره به بازار کارش نگاه کنسلام 0
می خواستم ببینم بین رشته های عمران - صنایع - IT کدامشون از لحاظ بازار کار و اینده ی شغلی بهتره؟
ممنون اگه راهنمایی کنید اگه هم میشه تعصبی جواب ندین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Z | راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد | مهندسی صنایع | 0 | |
I | راهنمایی در انتخاب دوره آموزشی در کنار دروس دانشگاهی (مهندسی صنایع) | مهندسی صنایع | 6 | |
![]() |
راهنمایی در مورد انتخاب موضوع مقاله | مهندسی صنایع | 15 | |
![]() |
راهنمایی در انتخاب واحد | مهندسی صنایع | 152 | |
![]() |
مشاوره انتخاب رشته ( کنکور سراسری) | مهندسی صنایع | 73 |