سلام
من مهندسي معماري دانشگاه آزاد شيراز ومهندسي صنايع دانشگاه بندر عباس(سراسري)قبول شدم.آينده ي كدومش بهتره؟با توجه به اينكه شيرازيم؟![]()
آینده هر دوش خوبه ولی دانشگاه سراسری در هر صورت از آزاد بهتره(حتی اگه سطح آزاد بالاتر باشه)! تا اونجایی که من میدونم شیراز 4-5 ساعت بیشتر با بندر عباس فاصله نداره.
اگه زندگی خوابگاهی برات سخت نیست برو بندر عباس!![]()
سلاممممممممممم!
يه سوال ؟؟!
من رشته ي مهندسي شيمي-صنايع غذايي دانشگاه ازاد قوچان و همچنين كارداني معماري دانشگاه غير انتفاعي مشهد قبول شدم,حالا بين 2 راهي موندم!به نظر شمااز اين 2رشته كدوم يكي بهتره و اينده ي شغلي كدوم يكي بهتره؟!!در ضمن من ساكن مشهدم!
لطفا هر چه زودتر جوابمو بدين!! ممنونم
با سلامسلام
مرسي از همه ي شما دوستاي عزيزم كه به من كمك كردين
تصميممو گرفتم و همين شيراز خودمون معماري ثبت نام كردم
![]()
من نمیدونم که دانشگاه هاروارد رشته صنایع داره یا نه ولی بین دانشجوی دانشگاه آزاد با دانشجوی دانشگاه سراسری یه تفاوت هایی است
دانشجوی دانشگاه دولتی در شرایط سخت تری نسبت به آزاد درس می خونه
من خودم دیدم استادی که در دانشگاه آزاد نمره کمتر از 15 نداره در دولتی بیشتر از 12 نمیده
در ضمن دانشگاه آزاد خیلی استاد صفر کیلومتر داره...
در ازاد چون دانشگاه به شهریه نیاز داره به اساتید تاکید میشود که سخت گیری بیشتری
انجام گیرد و طبعا سطح ارائه دروس بالا میرود و نمرات با سخت گیری بیشتر داده میشود
این حرفهای شما حرفهای مردم کوچه و بازار و هیچ پایه مستدلی ندارد
این حرفها از روی بی اطلاعی شماست در دانشگاه دولتی وضع خیلی بدتره شما بگو کدام
استاد اینگونه عمل کرده بعد هم من اطمینان دارم که همه اینگونه نیستند
در ازاد چون دانشگاه به شهریه نیاز داره به اساتید تاکید میشود که سخت گیری بیشتری
انجام گیرد و طبعا سطح ارائه دروس بالا میرود و نمرات با سخت گیری بیشتر داده میشود
در ضمن شما که از دانشگاه ازاد اطلاع نداری اظهار نظر نکن
چرا که در جایگاهی نیستی که قدرت نقد دانشگاه ازاد داشته باشی و
این حرفهای شما حرفهای مردم کوچه و بازار و هیچ پایه مستدلی ندارد
اگه برادرتون یا دوستهاتون بهتون گفتن که دانشگاه آزاد هتله و نمره خیرات میکنن من بهتون میگم که اصلا اینجوری نیست بر عکس سختگیر هم هستند به خاطر همون مسایلی که ind.eng ذکر کردند من خودم سمنان درس میخونم ترم اول و دوم که کلاسهای ریاضی یک و دو رو میرفتم وقتی استاد میپرسید کیا بار اولشونه که این درس رو گرفتن جمعیتمون از نصف کلاس هم کمتر بود , من که انتظار نمره بالای 17 داشتم 12 گرفتم این داستان رو برای همه درسها هم دارم , اونوقت امثال شما این حرفها رو در میارن برای دانشگاه آزادیا, واقعا زور داره :/آره عزیزم من از مردم کوچه و بازارم
متاسفانه همه ی حرفهایی که زدم واقعیت هایی بود که به چشم دیدم
برادر من و بسیاری از همکلاسی های سابق من در حال حاضر در دانشگاه آزاد درس می خونند
خیلی از حرف هایی که زدم حرف های برادرم بود که در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیله
دوستان دبیرستانی من که در کنکور رتبه های بالای 20000 داشتند برای من از نمره های 18 و 19 اساتیدشون تعریف می کنند که فلان درس 2 جلسه سر کلاس رفتم گرفتم 17
بازم میگم همه ی دانشگاه های آزاد مثل هم نیستند شاید در تهران و شهر های بزرگ د. آزاد از سطح علمی بالا و اساتید خوبی برخوردار باشه ولی در شهر های کوچک همونی که گفتمه
بحث در این مورد بی فایده است
اگه توی حرف هام چیزی گفتم که ناراحت شدید عذرخواهی می کنم
و خواهش می کنم این بحث را ادامه ندید ممنون![]()
دوستای محترم این مسائلی که در مورد دانشگاه دولتی و پیام نور و آزاد و... و... مطرح میکنید با عرض معذرت کشکه.
اگه کار بلد نباشی مدرک از MITهم داشته باشی باید بذاری در کوزه آبشو بخوری.
بهتره با اینجور حرفا لااقل سر خودتون کلاه نذارید.از توهم بیایید بیرون.واقعیت چیز دیگه ایه.
آره ، چطور مگه؟MIT رو خوب اومدي همن دانشگاه ماساچوسته ديگه
صنایع غذایی بهترهسلاممممممممممم!
يه سوال ؟؟!
من رشته ي مهندسي شيمي-صنايع غذايي دانشگاه ازاد قوچان و همچنين كارداني معماري دانشگاه غير انتفاعي مشهد قبول شدم,حالا بين 2 راهي موندم!به نظر شمااز اين 2رشته كدوم يكي بهتره و اينده ي شغلي كدوم يكي بهتره؟!!در ضمن من ساكن مشهدم!
لطفا هر چه زودتر جوابمو بدين!! ممنونم
معماری کجا عمران کجا... هیچ میدونی معمولا معماریا و عمرانیا آبشون تو یه جوب نمیره؟؟؟راستش من 100%علاقم قبل از كنكور روي عمران بود.بعد از اعلام نتايج ها هم با توجه به اينكه حسكردم با معماري بيشتر حال ميكنم اومدم اين رشته و الان كاملا راضيم(البته تازه اول راهه)
با توجه به سوالاييم كه از بچه هاي صنايع داشتم اين رشته هم رشته ي خوبيه امه من به خاطر اقليم بندر عباس و راه دور و مشكلات خوابگاهي و هموتطور كه گفتم علاقه معماريو رفتم
باز هم از همتون ممنون![]()
سلام بچه های مهندسی صنایع
اگه میتونین یه لطفی کنین و تو این تاپیک به یه سری بچه هامشاوره تحصیلی بدین
من یه دانشجوی کاردانی صنایع نساجی هستم وبه دلایلی از تحصیل در مقطع کارشناسی رشته ی خودم منصرف شدم و قصد ادامه تحصیل تو رشته ی مهندسی صنایع رو دارم.
حالا میخوام شما لطف کنین و به من بگین با انتخاب صنایع میتونم در آینده با استفاده از رشته ی صنایع و نساجی موقعیت خوبی داشته باشم یا همون بهتر نساجی رو ادامه بدم.
و برای تحصیل میخوام تو پیام نور ادامه بدم (فراگیر) به نظرتون چطوره
خیلی خیلی ازتون ممنون میشم
به نظر من تركيب مهندسي صنايع با هر رشته اي ميتونه عالي باشه اما تلاش كنيد و در دانشگاه سراسري يا ازاد ادامه تحصيل بديد .سلام بچه های مهندسی صنایع
اگه میتونین یه لطفی کنین و تو این تاپیک به یه سری بچه هامشاوره تحصیلی بدین
من یه دانشجوی کاردانی صنایع نساجی هستم وبه دلایلی از تحصیل در مقطع کارشناسی رشته ی خودم منصرف شدم و قصد ادامه تحصیل تو رشته ی مهندسی صنایع رو دارم.
حالا میخوام شما لطف کنین و به من بگین با انتخاب صنایع میتونم در آینده با استفاده از رشته ی صنایع و نساجی موقعیت خوبی داشته باشم یا همون بهتر نساجی رو ادامه بدم.
و برای تحصیل میخوام تو پیام نور ادامه بدم (فراگیر) به نظرتون چطوره
خیلی خیلی ازتون ممنون میشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گزارش مشاوره HSE به زبان ساده | مهندسی صنایع | 5 | |
Z | راهنمای انتخاب رشته کارشناسی ارشد | مهندسی صنایع | 0 | |
I | راهنمایی در انتخاب دوره آموزشی در کنار دروس دانشگاهی (مهندسی صنایع) | مهندسی صنایع | 6 | |
![]() |
راهنمایی در مورد انتخاب موضوع مقاله | مهندسی صنایع | 15 | |
![]() |
راهنمایی در انتخاب واحد | مهندسی صنایع | 152 |