به نظر من منابعي كه شبستان معرفي كرده عالين. من كه مي خوام اونا رو بخونم. البته واسه دولتي, نه آزادراستي تو رو خدا هر كي منابع مهم كنكورو كامل داره يه ندا بده.
البته تا حالا هر كتابي كه اينجا گفته شده رو تهيه كردم
ممنون

به نظر من منابعي كه شبستان معرفي كرده عالين. من كه مي خوام اونا رو بخونم. البته واسه دولتي, نه آزادراستي تو رو خدا هر كي منابع مهم كنكورو كامل داره يه ندا بده.
البته تا حالا هر كتابي كه اينجا گفته شده رو تهيه كردم
ممنون
واسه آزاد اصلش سمته. وقت واسه معارف1 نيست.يه سوال شما ها واسه درس معارف چي ميخونيد؟
من شنيدم پارسال از انديشه اسلامي هم سوال داده بودند؟
موفق باشي. مي گن ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه س.منم منابع شبستان و تهیه کردم میخوام از فردا شروع کنم البته واسه آزاد![]()
من تو صفحه قبل نوشتم كه.با سلام به همه شما دوستان من خودم مهندسی میخونم ولی یکی از دوستام که کاردانی می خونه گفت بپرسم
ثبت نام سراسری کی شروع میشه؟ ممنون میشم موفق باشید
آره تازه از آب گل آلودم میشه ماهی گرفتموفق باشي. مي گن ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه س.![]()
دوستانی که شروع نکردین باور کنید هنوز دیر نیستمن هنوز شروع نکردم دیگه شروع نکنم یا 2 هفته خوبه؟![]()
دوستانی که شروع نکردین باور کنید هنوز دیر نیست
فقط همت میخواد
2هفته وقت مفیدیه هرچی بخونی یادت نمیره
البته استراحت فراموش نشه وسطش پاشین برین شکار اصلا مهم نیست
فقط مفید بخونید
طرح شاد سازی پشت کنکوریها![]()
دوستانی که شروع نکردین باور کنید هنوز دیر نیست
فقط همت میخواد
2هفته وقت مفیدیه هرچی بخونی یادت نمیره
البته استراحت فراموش نشه وسطش پاشین برین شکار اصلا مهم نیست
فقط مفید بخونید
طرح شاد سازی پشت کنکوریها![]()
من هنوز شروع نکردم دیگه شروع نکنم یا 2 هفته خوبه؟![]()
تو کنکور کارشنسای تاثیر نداره ولی فکر میکنم تو ارشد تاثیر داشته باشه.سلام و خسته نباشید به کسایی که حسابی مشغولند . ویه سوال . می خواستم ببینم معدل کاردانی تو کنکور سراسری تاثیر داره؟ یکی از استادای ما میگفت تاثیر داره
خوب اخه مشکل اینه که قبولی هر جایی مهم نیست! اونجایی که میخوایم بریم سختش میکنه!اصلا نمیخواد نگران باشی !دانشگاه آزاد اگه هیچی هم نخونی بری سر جلسه یه جا قبول میشی!(چرا شکلکا کار نمیکنه؟خوب پس شفاها میگم:موفق باشی)
archi جان شما دیگه چرا؟ایشا الله قبول میشیبچه ها مرسی به خاطر روحیه های قشنگ و خوبتون!
ایس من جان مرسی!
با این روحیه ات واقعا به ادم امید میدی! اینقدر این چند روزه ناامید بودم و حالم گرفته بود که نگو! اومدم پستاتو خوندم یه کم دوباره روحیه گرفتم ادامه بدم!![]()
سلام به دخترها و پسرهای گلم من بعد از مدتها تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم ، سال 81 کاردانی معماری گرفتم و مدتها از محیط درس و دانشگاه دور بودم امیدوارم به این فارغ التحصیل قدیمی کمک کنید تا بتونه پا به پای شما جوون ها بیاد . برای شروع نیاز به پاسخنامه های کنکورهای دوره های گذشته دارم اگر میتونید یک لینک معرفی کنید برای دانلود و یا یک کتاب خوب ، ممنون
ممنونم ولی میگم حالا شما از کجا اینو فهمیدی؟!شما که حتما قبول میشید هر جا که بخواید !اطلاعاتتون که خوبه و همینم کفایت میکنه!
مرسی ایس من جان!archi جان شما دیگه چرا؟ایشا الله قبول میشی
دروس معماری خیلی فراره من احساس میکنم همه رو باز شب آخر باید بخونم
توی یه کتاب نوشته لوکوربوزیه پدر معماری مدرنه توی یه کتاب نوشته رایت پردبزرگه معماری مدرنه بعد اخرم نوشته جفتشون توی یه دوره بودن خوب آدم قاطی میکنه دیگه
باور کنید وضعیت همه مشابهه یعنی کسی 24 ساعته درس نمیخونه من خودم از 8 صبح تا 4 تو شرکتم
ایشالله که همه قبول شن توکل به خدا فراموش نشه
ای بابا عزیزم این حرفا کدومه مطالب زیاده و فرار شما 2 3 بار بخونی سر کنکور میتونی تست شو بزنی به نظر من تاریخ معماری فقط مطالب مهم و بناهای مهم بخون هر کدوم یه مطلب مهم دارن اونو یاد بگیری کافیه مثلا کلوسئوم تئاتر رومی بوده یا اکروپلیس مربوط به یونانهممنونم ولی میگم حالا شما از کجا اینو فهمیدی؟!
اخه راستش خودم اینجوری فکر نمیکنم!
به هر حال ممنون از لطفت و امیدی که بهم میدی![]()
مرسی ایس من جان!
اخ گفتی!اصلا فکرش میفتم گریه ام میگیره!
![]()
کتاب تاریخ معماری و مبانی نظری پارسه رو که میگیرم دستم وحشت ورم میداره!
هر یه صفحه ای که میخونم فرداش دوباره باید بخونم!
نمیدونم چرا اینقدر تو حفظیات خنگم!!!!![]()
اوا نکنی اینکارو ها!من خودم فقط نمیتونم با زبان کنار بیام اگه قسمت بشه میخوام 0 بزنم![]()
اتفاقا من خوراکم زبانه.من خودم فقط نمیتونم با زبان کنار بیام اگه قسمت بشه میخوام 0 بزنم![]()
شما کاردانی رو روزانه خوندین حتما.سلام بچه ها
ببخشید که خیلی وقته نبودم راستش خیلی سرم شلوغه و تمام هفته رو کار دارم.
به دوستای جدیدم خوش آمد میگم.
راستش من با حرف این دوستم موافقم چون من امسال بعد از کنکور سراسری ریاضی شروع به خوندن واسه کاردانی به کارشناسی کردم و تونستم با توکل به خدا و امید زیاد تو دو هفته به بهترین نحو درس بخونم و با تجربه کنکور پارسالم رتبه 51 بیارم .
همیشه امیدوار و موفق باشید