archi_arch
مدیر بازنشسته
کسی میدونه تو محیط کار فرقی بین این دو مدرک هست یا نه؟
همه ی بچه هایی که ازمون کارشناسی ناپیوسته شرکت میکنن حتمآ با این حرف اشنا هستن که کارشناسی نا پیوسته مدرک مهندسی نمیده و در اخر کارشناس لقب میگیرن!
این واقعآ برای خود من یه سواله که ایا این موضوع توی محیط کار هم مؤثره یا نه؟از لحاظ حق امضا و...
و اینکه چه واحدها و درسایی رو تو رشته ی مهندسی معماری میگذرونن که تو کارشناسی ناپیوسته تدریس نمیشه؟واینکه ایا راهی برای کارشناسان معماری هست که بتونن مهندسی معماری بگیرن؟
لطفآ اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه.
با تشکر.
همه ی بچه هایی که ازمون کارشناسی ناپیوسته شرکت میکنن حتمآ با این حرف اشنا هستن که کارشناسی نا پیوسته مدرک مهندسی نمیده و در اخر کارشناس لقب میگیرن!
این واقعآ برای خود من یه سواله که ایا این موضوع توی محیط کار هم مؤثره یا نه؟از لحاظ حق امضا و...
و اینکه چه واحدها و درسایی رو تو رشته ی مهندسی معماری میگذرونن که تو کارشناسی ناپیوسته تدریس نمیشه؟واینکه ایا راهی برای کارشناسان معماری هست که بتونن مهندسی معماری بگیرن؟
لطفآ اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه.
با تشکر.

سلام سیمین جان میشه بگی واسه قبول شدن سراسری درصد دروس باید چقدر باشه. من توی دروس معماری و فنی خوبم ولی ریاضی و زبانم خیلی ضعیفه. اگه میشه راهنمایی کن میشه این ضعف رو بادروس دیگه جبران کرد واسه آزمون سراسری.
راستي زياد از موضوع اصلي دور نشيم

شما اگه منبعي ميشناسيد كه كامل و مختصر ومفيد باشه
تو حوزه ما همه بد زده بودن فکر کنم هر کی این ودو تا رو خوب زده احتمال زیاد قبول.با آرزوی موفقیت.
اربیات و زبان اسون بود. ریاضی خیلی خیلی سخت بود فن ساختمان اسون بود ولی اکثر بچه ها خوب جواب دادن. توکل به خدا