شب بخیرممنون .
ما بریم بخوابیم ساعت 8 اراک کلاس دارم.
شب بخیرممنون .
ما بریم بخوابیم ساعت 8 اراک کلاس دارم.
تو تاپیک قدم قدم تا مرداد 91 من بچه ها نظرتومنو دادیم تاپیک خوبی حتما نگاه بندازراستش همه که دوس دارن تهران قبول شن ... شما دوستان خوب از تجربیاتتون از کتابا یی که خوندید واسمون بگید توی اون تاپیک حتما :*
شب بخیر و خداحافظبچه ها منم با عرض شرمندگی برم با این که تازه اومدم....... امروز خیلی خسته شدم
خدا حافظ همتون
دوستون دارم.................
بچه ها منم با عرض شرمندگی برم با این که تازه اومدم....... امروز خیلی خسته شدم
خدا حافظ همتون
دوستون دارم.................
اکامی افتضاح بود آخه.
]چقده دلم گرفــــــــــــــــــــــــــــــــــــته، حس تنهایی بدی دارم. حتی از دانشگاه قبول شدنم هم اونقدرا خوشحال نیستم. حس میکنم اونی که میخاستم اینم نبود
امروز ثبت نام کردم، شد: 468000 تومان: انسان،طبيعت،معماري،آشنايي با معماري معاصر ،مباني نظري معماري ،شناخت و طراحي معماري روستا ،طراحي معماري(2،عناصر و جزئيات ساختماني(2)،رياضي عمومي(2) ،تاريخ اسلام. یکشنبه. سه شنبه. پنجشنبه
چرا یه جوری هستم؟ انگار برنامه همه چی م بهم گره خورده. کار و درس و زندگیییییییییییییی
خوش بحال شما نیمسال دومی ها. فکر کنم کل آبان دو سه روز بیشتر نتونم برم
حالمممممممممممممممممممممممممممممممم بده!!!!!
سلام.صبح بخیر.کسی نیست ؟هنوز خوابین که شماهاااااااااا!!!!!!!!تنبلای خوابالو باشین دیگههههههههههه!!!!!!!!!!!![]()
آره خوب ایشالله که این 2 سال واسه همه بچه های تایپیک خوش بگذره البته موفق بشن.خب منم میگم برای ما هم افتضاح بود ولی شرایط خوب پیش رفت نگران نباش![]()
سلام سایه جون من هستم.سلام کسی نیس؟
اره دیگه هیشکی نمیاد باید درشو تخته کنیم.چه خوب. نفیسه چقد تاپیک بی روح شده![]()
سلام به همگی بچه هاچه خوب. نفیسه چقد تاپیک بی روح شده![]()
چه خبر؟ خوابگاه گرفتی؟ با مینا دوس شدی؟:دیاره دیگه هیشکی نمیاد باید درشو تخته کنیم.![]()
سلام ای خوبیم. شما چطوری؟سلام به همگی بچه ها
خوب هستین
اره ولی مینا خوابگاه نگرفته.دخمل خوووفیه.چه خبر؟ خوابگاه گرفتی؟ با مینا دوس شدی؟:دی
سلام فرزانه جون.سلام به همگی بچه ها
خوب هستین
آره.اره ولی مینا خوابگاه نگرفته.دخمل خوووفیه.![]()
مرسی منم بد نیستم.سلام ای خوبیم. شما چطوری؟
مرسی که معرفیش کردی.آره.
ایول شماره هم ردو بدل کردین؟
رفته بودم برا تسویه دانشگاه ولی چون رئیس دانشگده نومد تموم نشد بازسلام فرزانه جون.
نیستیییییییییی؟
ای بابا تسویه توام یه مشکلی شده ها.رفته بودم برا تسویه دانشگاه ولی چون رئیس دانشگده نومد تموم نشد باز
خواهش میکنم. حس کردم میخوای برین شهر غریب خوبه که تنها نباشین این شد که معرفیش کردم.مرسی که معرفیش کردی.
1 چیزی فراتر از شماره ولی هنوز همدیگرو ندیدیم.
ان شالله سایه جون یه جای خوبی قبول میشی گلمخواهش میکنم. حس کردم میخوای برین شهر غریب خوبه که تنها نباشین این شد که معرفیش کردم.
کاش دانشگامون بیاره که هممون جمع شیم اینجا خوش بگزرونیم![]()
اره خستم کردنای بابا تسویه توام یه مشکلی شده ها.
اشکال نداره عزیزم به زودیه زود تموم میشه.
اره واقعا.خواهش میکنم. حس کردم میخوای برین شهر غریب خوبه که تنها نباشین این شد که معرفیش کردم.
کاش دانشگامون بیاره که هممون جمع شیم اینجا خوش بگزرونیم![]()