مرسی فرزانه جون. میخوام اگه بیاره عمومیامو پاس کنم. حالا اگه عمومیارو پاس کنم و سال بعد ایشالا دولتی قبول بشم میتونم تطبیق بدو واحدامو؟ان شالله سایه جون یه جای خوبی قبول میشی گلم
مرسی فرزانه جون. میخوام اگه بیاره عمومیامو پاس کنم. حالا اگه عمومیارو پاس کنم و سال بعد ایشالا دولتی قبول بشم میتونم تطبیق بدو واحدامو؟ان شالله سایه جون یه جای خوبی قبول میشی گلم
ایشالله بهمن که بری سرکلاس خستگیت در میره.اره خستم کردن
منم از اراک خوشم نمیاد. ولی عیب نداره قرار نیس که همیشه اونجا باشی . فوقش هفته ای 3روزاره واقعا.
سایه نمیدونم چرا از اراک خوشم نمیاد با اینکه شهر خودمم دوس ندارم ولی اراک یجوریه.![]()
والا نمیدونم میشه تطبیق داد یا نه خبری ندارممرسی فرزانه جون. میخوام اگه بیاره عمومیامو پاس کنم. حالا اگه عمومیارو پاس کنم و سال بعد ایشالا دولتی قبول بشم میتونم تطبیق بدو واحدامو؟
اره خیلی دوس دارم زودتر برم دانشگاه .حوصلم سر رفته.ایشالله بهمن که بری سرکلاس خستگیت در میره.![]()
اره . دیگه چاره ای نیست باید بسوزیمو بسازیم.منم از اراک خوشم نمیاد. ولی عیب نداره قرار نیس که همیشه اونجا باشی . فوقش هفته ای 3روز
اون میره سر کلاسا دیروز گفتاره . دیگه چاره ای نیست باید بسوزیمو بسازیم.
راستی اقا امید که گفته بودن این هفته سر کلاس نمیرن.
کی کفت؟ اینجور که معلومه رفتن سر کلاس. دنیا برعکس شده:دی. دخترا میپیچونن پسرا میرن سر کلاس.اره . دیگه چاره ای نیست باید بسوزیمو بسازیم.
راستی اقا امید که گفته بودن این هفته سر کلاس نمیرن.
اره ولی به ما گفت قراره هفته اول نره.اون میره سر کلاسا دیروز گفت
واقعا. دییییییییییکی کفت؟ اینجور که معلومه رفتن سر کلاس. دنیا برعکس شده:دی. دخترا میپیچونن پسرا میرن سر کلاس.
راستی کسی تو کلاستون از قم هست؟ غیر از آقا امیدو مینا جون
نفیسه چند واحد دادن بهت؟اره ولی به ما گفت قراره هفته اول نره.
ماهم از شنبه میریم.
19 تا سه روز اول هفتم کلاس داریم.نفیسه چند واحد دادن بهت؟
معصومه رو نمیشناسم.واقعا. دیییییییییی
دوست مینا معصومه اونم قمیه.
خودشم زیاد نمیشناستش انگار هم دانشگاهی بودن.معصومه رو نمیشناسم.
آها آره گفته بود یکی از دوستاش اراک قبول شده. چه شانسی دارین شماها
ایشالا خوش باشینخودشم زیاد نمیشناستش انگار هم دانشگاهی بودن.
مرسی عزیزم.ایشالا خوش باشین
امری نیس؟ خوشحال شدم
فعلا![]()
خدا حافظ سایه جون.برو به درست برس.ایشالا خوش باشین
امری نیس؟ خوشحال شدم
فعلا![]()
من دانشگاه میخوام![]()
فعلا کلاس اسکیس.بعد یه مدت 3dسلام فرزانه خوبی؟
اره واقعا علافی بده... کلاسی چیزی میری؟
فعلا کلاس اسکیس.بعد یه مدت 3d
هنوز نرفتیم کلاس اسم نوشتیم فقط.اره گلشن گفت بهم.راست بود که 108 شدهاهان ... به سلامتی
خوبه کلاس اسکیستون؟
راستی میدونستی بهرامی هم شبانه تبریز قبول شده؟
اره ولی مینا خوابگاه نگرفته.دخمل خوووفیه.![]()
هنوز نرفتیم کلاس اسم نوشتیم فقط.اره گلشن گفت بهم.راست بود که 108 شده
چه عجب خانووووووووووم خانوماااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!منوووو میگن اااااااالبته تعریف از خود نباشه ااااا
![]()
سلام خوش اومدی چه عجب؟منوووو میگن اااااااالبته تعریف از خود نباشه ااااا
![]()
13 هم میرم مسافرت تا 21 بعد میام ببینم چیکارا میتونم بکنمفرزانه جون خودتو سرگرم کن تا بهمن اینجور زودتر میگذره.
خوش بحالت اصلا حوصله کلاسو ندارم.13 هم میرم مسافرت تا 21 بعد میام ببینم چیکارا میتونم بکنم
سلام خوش اومدی چه عجب؟