راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nafise001

عضو جدید
بچه ها من برم بخوافم چون شبا نمیتونم بیدار بمون از بچگی سحرخیز بودم.
:Dشب خیر همگی.

yasna68

کاربر بیش فعال
سلام قربونه دوستانه با مرام
خوبید همگی؟
علی من فردا پالتو بپوشم بیام؟
زیادی سرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره اینترنتی واقعا راحته.
اردبیل ورودی کنکور سراسری امسال نتی بود.راستی یه صندلی هم بیار برا خودت.چون جلوی اموزش از بس شلوغ میشه شماره میدن بهت!!!
یعنی ثبت نام کارشناسی ناپیوسته هم خیلی شلوغ میشه؟

alirad

عضو جدید
ببخشید من یه دقیه رفتم بیام دیر شد.سلام به همگی البته بازم و بعد از سفارش یسنا!
نه بابا الان 2 روزه هوا گرم شده.البته اگه بخواین یه روز کامل بمونین با لباس 4 فصل بیاین.امروز صبح با تیشرت رفتم بیرون.بعد از ظهر با استین بلند و عصری با کاپشن!!!

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا الان 2 روزه هوا گرم شده.البته اگه بخواین یه روز کامل بمونین با لباس 4 فصل بیاین.امروز صبح با تیشرت رفتم بیرون.بعد از ظهر با استین بلند و عصری با کاپشن!!!
علی اسم کتاب استاد جهان زمینو پرسیدی؟

yasna68

کاربر بیش فعال

واو جالبه باشه مرسی از راهنماییت
راستی دانشگاه همونیه که نزدیکه شورابیله؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alirad

عضو جدید
یعنی ثبت نام کارشناسی ناپیوسته هم خیلی شلوغ میشه؟
اتفاقا فقط همین ثبت نام شلوغ میشه،سراسری رو مینداختن تو سالن تربیت بدنی همه کارات راحت بود.اینجا باید 2 ساعت بمونی تو صف امور رفاه و دانشجویی تا فرمارو تحویل بدی.معمولا بچه ها صبح از ساعت 8-9 میان تا بعد از ظهر کاراشون طول میکشه!

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا فقط همین ثبت نام شلوغ میشه،سراسری رو مینداختن تو سالن تربیت بدنی همه کارات راحت بود.اینجا باید 2 ساعت بمونی تو صف امور رفاه و دانشجویی تا فرمارو تحویل بدی.معمولا بچه ها صبح از ساعت 8-9 میان تا بعد از ظهر کاراشون طول میکشه!
وای پس بگو کلی کار داریم تو اردبیل

yasna68

کاربر بیش فعال
علی چرا دیر جواب میدی
فردا دارم میام اردبیل کاری نکن کمربند نازیم بیارماااااااااااااااااااااااااااا

alirad

عضو جدید
خیلی جای باهالیه فرزان هرروز صبح میریم اونجا واسه پیادهروی
البته اگه محیطش مثل خوی نباشه
اره همونجاس. خیلی باهاله فقط به خاطر دریاچه و محیط باز اطراف دانشگاه و بادای فجیعش ،باید 2-3 تا پالتو بپوشین!:D
دستت درد نکنه محیا خانوم!:mad:با تعریفی که من از قم شنیدم به جرات میگم اردبیل بهشته ایرانه.
محیطش خیلی خیلی سالمه.شما خودتون میتونین ساعت 2 نصف شبم تنهایی برین دور دریاچه پیاده روی کنین و با خیال راحت برگردین.هیشکیم کاری به کارتون نداره!:mad:

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره همونجاس. خیلی باهاله فقط به خاطر دریاچه و محیط باز اطراف دانشگاه و بادای فجیعش ،باید 2-3 تا پالتو بپوشین!:D
دستت درد نکنه محیا خانوم!:mad:با تعریفی که من از قم شنیدم به جرات میگم اردبیل بهشته ایرانه.
محیطش خیلی خیلی سالمه.شما خودتون میتونین ساعت 2 نصف شبم تنهایی برین دور دریاچه پیاده روی کنین و با خیال راحت برگردین.هیشکیم کاری به کارتون نداره!:mad:
اخه ما تو شهر خوی خیلی اذیت شدیم.
چون چادری نبودیم انگار غول میدیدن تو خیابون از ما ارومیه ای ها هم بدشون میومد..ولی من به محیا گفتم اردبیلو هیچ وقت با اونجا مقایسه نکنه.

alirad

عضو جدید
علی ادرس دقیق یونی کجاست اخه من تو دفترچه پیدا نکردم
ادرسش همون اردبیل انتهای خیابون دانشگاه!!!
از همون اتوبان که میای میرسین به میدان بسیج بپیچین دست راست خیابون عطایی که اگه تا اخرش بری میخوره به میدون جانبازان که بهش میدون دانشگاهم میگن.دستت راست خیابون دانشگاهه.
ببخشید که دیر جواب میدم.سرعت نتم خیلی پایین اومده امشب.به زئر صفحه ها رو باز میکنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا