باشه. عــــــــــــــذر میخوام
بچه ها من برم بخوافم چون شبا نمیتونم بیدار بمون از بچگی سحرخیز بودم.
شب خیر همگی.
شب بخیر .خوابای خوب ببینی.بچه ها من برم بخوافم چون شبا نمیتونم بیدار بمون از بچگی سحرخیز بودم.
شب خیر همگی.
بله متوجه شدم. گفتم امشب عصبیم اصن نمیدونم چی میگم.نه بابا خواهش میکنم ، بخاطر تاپیک گفتم![]()
بچه ها من برم بخوافم چون شبا نمیتونم بیدار بمون از بچگی سحرخیز بودم.
شب خیر همگی.
اره اینترنتی واقعا راحته.خوش به حالتون.کاش مال ماهم اینترنتی بود
بله متوجه شدم. گفتم امشب عصبیم اصن نمیدونم چی میگم.
شب بخیر همگی![]()
یعنی ثبت نام کارشناسی ناپیوسته هم خیلی شلوغ میشه؟اره اینترنتی واقعا راحته.
اردبیل ورودی کنکور سراسری امسال نتی بود.راستی یه صندلی هم بیار برا خودت.چون جلوی اموزش از بس شلوغ میشه شماره میدن بهت!!!
یعنی ثبت نام کارشناسی ناپیوسته هم خیلی شلوغ میشه؟
علی اسم کتاب استاد جهان زمینو پرسیدی؟ببخشید من یه دقیه رفتم بیام دیر شد.سلام به همگی البته بازم و بعد از سفارش یسنا!
نه بابا الان 2 روزه هوا گرم شده.البته اگه بخواین یه روز کامل بمونین با لباس 4 فصل بیاین.امروز صبح با تیشرت رفتم بیرون.بعد از ظهر با استین بلند و عصری با کاپشن!!!
ببخشید من یه دقیه رفتم بیام دیر شد.سلام به همگی البته بازم و بعد از سفارش یسنا!
نه بابا الان 2 روزه هوا گرم شده.البته اگه بخواین یه روز کامل بمونین با لباس 4 فصل بیاین.امروز صبح با تیشرت رفتم بیرون.بعد از ظهر با استین بلند و عصری با کاپشن!!!
اتفاقا فقط همین ثبت نام شلوغ میشه،سراسری رو مینداختن تو سالن تربیت بدنی همه کارات راحت بود.اینجا باید 2 ساعت بمونی تو صف امور رفاه و دانشجویی تا فرمارو تحویل بدی.معمولا بچه ها صبح از ساعت 8-9 میان تا بعد از ظهر کاراشون طول میکشه!یعنی ثبت نام کارشناسی ناپیوسته هم خیلی شلوغ میشه؟
راستی شورابیل چه جور جایی هستشواو جالبه باشه مرسی از راهنماییت
راستی دانشگاه همونیه که نزدیکه شورابیله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای پس بگو کلی کار داریم تو اردبیلاتفاقا فقط همین ثبت نام شلوغ میشه،سراسری رو مینداختن تو سالن تربیت بدنی همه کارات راحت بود.اینجا باید 2 ساعت بمونی تو صف امور رفاه و دانشجویی تا فرمارو تحویل بدی.معمولا بچه ها صبح از ساعت 8-9 میان تا بعد از ظهر کاراشون طول میکشه!
راستی شورابیل چه جور جایی هستش
بچه ها منم برم، شــــب همگی خوش...![]()
ان شاالله که نمیشه.تازه از اونجا راحت شدیمخیلی جای باهالیه فرزان هرروز صبح میریم اونجا واسه پیادهروی
البته اگه محیطش مثل خوی نباشه
زوده ها ولی شب خوشبچه ها منم برم، شــــب همگی خوش...![]()
اره همونجاس. خیلی باهاله فقط به خاطر دریاچه و محیط باز اطراف دانشگاه و بادای فجیعش ،باید 2-3 تا پالتو بپوشین!خیلی جای باهالیه فرزان هرروز صبح میریم اونجا واسه پیادهروی
البته اگه محیطش مثل خوی نباشه
منم با کمربند اعمال قانون میکنمعلی چرا دیر جواب میدی
فردا دارم میام اردبیل کاری نکن کمربند نازیم بیارماااااااااااااااااااااااااااا
اخه ما تو شهر خوی خیلی اذیت شدیم.اره همونجاس. خیلی باهاله فقط به خاطر دریاچه و محیط باز اطراف دانشگاه و بادای فجیعش ،باید 2-3 تا پالتو بپوشین!
دستت درد نکنه محیا خانوم!با تعریفی که من از قم شنیدم به جرات میگم اردبیل بهشته ایرانه.
محیطش خیلی خیلی سالمه.شما خودتون میتونین ساعت 2 نصف شبم تنهایی برین دور دریاچه پیاده روی کنین و با خیال راحت برگردین.هیشکیم کاری به کارتون نداره!![]()
ادرسش همون اردبیل انتهای خیابون دانشگاه!!!علی ادرس دقیق یونی کجاست اخه من تو دفترچه پیدا نکردم