yasna68
کاربر بیش فعال
فرصت نشد بيام!!! اما از اين به بعد بايد يكم كمتر بيايم!!! بايد هممون ازشد تهران قبول شيم!!
مازیار از اون حرفا بودااااااااااااا
از ترم 1 شروع می کنیم دیگه یخورده زود نیس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فرصت نشد بيام!!! اما از اين به بعد بايد يكم كمتر بيايم!!! بايد هممون ازشد تهران قبول شيم!!
من كه نرقصيدم!!!!!!!!!!!! آواز خوندم!!!!!!!!! آكادميه گوگوش بودم!!!!!!!!!!!تو رفتی پیش اون می گم اخه اون روز کم نیووردی
اره اين 6 ماه رو آسون مي گيرم!!!!!!!!!
سلام اوكامي جون!!!فرزانه اتفاقا تو از همه کمتر میایی !!
راستی سلام به مازیار فرزانه محیا و امیر
من كه نرقصيدم!!!!!!!!!!!! آواز خوندم!!!!!!!!! آكادميه گوگوش بودم!!!!!!!!!!!
فرزانه اتفاقا تو از همه کمتر میایی !!
بابا من میام میبینم کسی نیس میرم خوب.وگرنه امروز 3 4 بار اومدمفرزانه اتفاقا تو از همه کمتر میایی !!
بچه ها شاید واسه شما عجیب باشه ولی من قراره بعد ثبت نام برم کتابخونه واسه ارشد بخونم
هه هه هه هه هه هه............... زير بناشو آماده مي كنم!!!!!!!!!!! (فنداسيون)نه حالا ! میخوای واسه ارشد بخون
فرزانه اتفاقا تو از همه کمتر میایی !!
هه هه هه هه هه هه............... زير بناشو آماده مي كنم!!!!!!!!!!! (فنداسيون)
واقعا؟بابا خیلی زود ما 92 کنکور میدیم.هابچه ها شاید واسه شما عجیب باشه ولی من قراره بعد ثبت نام برم کتابخونه واسه ارشد بخونم
بچه ها شاید واسه شما عجیب باشه ولی من قراره بعد ثبت نام برم کتابخونه واسه ارشد بخونم
گفتی قبول شدی چه عکس العملی نشون دادن؟امروز رفتم ماهان.................... خالي شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام چطوری ؟ داش اوکامی خودم
ولی من از الان شروع کنم خسته میشم باشوع دانشگاه شروع به خوندن میکنم.از الان زده میشم.نوکرتم امیر جون .
بچه ها من اینترنتم موبایلیه یعنی کابل وصل کردم به موبایل با لپ تاپ اومدم . واسه همین جوابارو یکجا میدم
@ فرزانه : فرزانه ما که همش اینجاییم . چطور سرزدی ندیدی
@ امیر : آره امیر چون علاقه دارم نیخوام بخونم . واقعا جدیم توو کارم . فقط به دانشگاه هنرهای زیبای تهران فکر میکنم .
@ محیا : شرمنده بعضی وقتا کار پیش میاد . بحثمون چی بود ؟؟ آره من خیلی خرخونم
@ مازیار : راک آن ؟؟
يارو نبود!!! اومدم برم تو راه پله ديدمش!!! بهش گفتم منو يادته؟؟؟ گفت نه!!! گفتم بهم گفتي من دستمو قطع مي كنم تو غيرانتفاعي قبول شي!!! الان من 13 آوردم!!! كارناممو گرفت نگاه كرد!!! تبريك گفت تند تند از پله ها رقت بالا!!! بهش گفتم ديگه با هيچ كس اينجوري صحبت نكن، جواب نداد!!! بعد رفتم!!! دوباره تو خيابون ديدمش تا منو ديد موبايلشو در آورد كه مثلا مشغوله تا بهام چشم تو چشم نشه!!! واقعا خنك شدم!!!!!!!!!!!!!! بعدم رفتم مدرسان از اونا هم كلي انتقاد كردم!!! ولي اونا منو تحويل گرفتن!!!گفتی قبول شدی چه عکس العملی نشون دادن؟
here we goooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!نوکرتم امیر جون .
بچه ها من اینترنتم موبایلیه یعنی کابل وصل کردم به موبایل با لپ تاپ اومدم . واسه همین جوابارو یکجا میدم
@ فرزانه : فرزانه ما که همش اینجاییم . چطور سرزدی ندیدی
@ امیر : آره امیر چون علاقه دارم نیخوام بخونم . واقعا جدیم توو کارم . فقط به دانشگاه هنرهای زیبای تهران فکر میکنم .
@ محیا : شرمنده بعضی وقتا کار پیش میاد . بحثمون چی بود ؟؟ آره من خیلی خرخونم
@ مازیار : راک آن ؟؟
سلام گله گلاب!!!!!!!!!! خوفي سحر خيز؟؟؟؟سلاااااااااااااام سلااااااااااااام برووووووووووبچ.
وعلیکم...سلام گله گلاب!!!!!!!!!! خوفي سحر خيز؟؟؟؟
نه گفت به اين زودي ها آماده نمي شه!!! برو بعدا بيا!!!!!!!!!! تو چي كار كردي؟؟؟وعلیکم...
مرسی اگه بچه ها خوب باشم ماهم خوبیم.
مدرک گرفتی؟
ولی من از الان شروع کنم خسته میشم باشوع دانشگاه شروع به خوندن میکنم.از الان زده میشم.
ولی خوب میرم کلاس اسکیس این خودش یه قدمه برا ارشد.که حکمه ریاضی تو کنکور داره.علی هم یه کتاب قراره بگه بگیرم تا اماده بیام سر کلاس استاد جهان زمین.
يارو نبود!!! اومدم برم تو راه پله ديدمش!!! بهش گفتم منو يادته؟؟؟ گفت نه!!! گفتم بهم گفتي من دستمو قطع مي كنم تو غيرانتفاعي قبول شي!!! الان من 13 آوردم!!! كارناممو گرفت نگاه كرد!!! تبريك گفت تند تند از پله ها رقت بالا!!! بهش گفتم ديگه با هيچ كس اينجوري صحبت نكن، جواب نداد!!! بعد رفتم!!! دوباره تو خيابون ديدمش تا منو ديد موبايلشو در آورد كه مثلا مشغوله تا بهام چشم تو چشم نشه!!! واقعا خنك شدم!!!!!!!!!!!!!! بعدم رفتم مدرسان از اونا هم كلي انتقاد كردم!!! ولي اونا منو تحويل گرفتن!!!
سلام عزیزم من خوبی؟تونستی عکس بگیری؟سلاااااااااااااام سلااااااااااااام برووووووووووبچ.
سلاااااااااااااام سلااااااااااااام برووووووووووبچ.
عجب آدميه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! آقا اين آرمين تو ارشد خطرناكه ها!!!!!!!!!!! از ما گفتن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!اوه اوه این استاد جهان زمین خیلی معروفه مثله اینکه . دوستم میگغت اشک دخترارو در میاره . زیادم ااز کلمه پدر سوخته استفاده میکنه . استادمونم میگفت یه واحد با این استاد پاس کنید با کله واحدایی که قرار بود تویه غیر انتفاعی پاس کنید یکیه ً! آخه میخوام آهسته و پیوسته برم . نه مثله کاردانی که بعضی شبا از خودم بدم میومد انقدر درس میخوندم !!!
نازي هم با خودت ببر!!!!!!!!! حاله همشونو جا مياره!!!!!!!!!!!!!!باریکلا به تو عجب کاری کردی
منم وقتی رفتم پارسه ثبت نام کنم یه برگه دادن که نوشته بود احتماله چند درصد میدی واسه قبولیت منم نوشتم 100 طرف یه نگاهی بهم کردو با تمسخر گفت ماشالا به اعتماد به نفس یادم باشه منم برم حالشو بگیرم