مرسي عزيزم!!! واقعا واسه همه خوشحالم!!!منکخه گفتم اراک قبولم. اراک قبول شدم .بچه ها به همتون تبریک میگم. و خیلی خوشحالم که حق مازیار ضایع نشد و رجایی قبول شد![]()
مرسي عزيزم!!! واقعا واسه همه خوشحالم!!!منکخه گفتم اراک قبولم. اراک قبول شدم .بچه ها به همتون تبریک میگم. و خیلی خوشحالم که حق مازیار ضایع نشد و رجایی قبول شد![]()
یکی بود فکر کنم.تبریک میگمسلااااااااااااااااااااام به همگی
منم علاالدله سمنانی گرمسار قبول شدم
همکلاسی نیست؟
بچه ها به همه تبریک
فرزانه نقل منو کی میاری؟؟؟؟؟؟
بیست نفر از همکلاسیام اردبیل قبول شدن.روزانه و شبانه.
بچه ها کسی رشت قبول شد نره هاااااا...از من گفتن بود....
مرسی عزیزمیکی بود فکر کنم.تبریک میگم
رشت!(جهاد دانشگاهی)مرسی عزیزم
تو کجا قبول شدی؟
1500 یعنی 1500 قبولی داره؟تا دو سال شدم همشهریتسلام بچه ها.به همتون تبریک میگم.
یه خبر جالب،اردبیل شبانه دختر بومی 1500 برداشته ولی 1000 پسر بومی برنداشته!!!
نه بابا غریبی کدومه،کلاسمون بیش از حد گرم و صمیمی بود.شماهم زود عادت میکنین.اوه اوه . پس ما که قراره تازه بریم با اونا غریبیم . منم یکی از دوستام قبول شد از محقق
بهت تبريك ميگم فائقه!!! قسمت نبود همكلاسي شيم!!!!!!!!! اما واست از ته قلبم آرزوي موفقيت دارم!!!!!!!!!ممنون...لطف داری.منم واسه همتون خیلی خوشحال شدم....
هنوز 6 ماه تو استراحتم.تو که خامه عسل منو میدی؟فرزانه نقل منو کی میاری؟؟؟؟؟؟
بیست نفر از همکلاسیام اردبیل قبول شدن.روزانه و شبانه.
فقط من دعوتم.آخه من میرم رشتیه تبریک حسابیم به مازیار
مازیار جان کی دعوتیم واسه شام یا ناهار؟
تبریک عزیزم میری دیگه؟رشت!(جهاد دانشگاهی)
بله اگه خدا بخواد.مرسیتبریک عزیزم میری دیگه؟
من تبریز.نوشته اصلي بوسيله alirad http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png سلام بچه ها.به همتون تبریک میگم.
یه خبر جالب،اردبیل شبانه دختر بومی 1500 برداشته ولی 1000 پسر بومی برنداشته!!! خوب دلیلش اینه که خیلیلاازویرایش دفترچه خبرنداشتن! راستی شماکجاقبول شدی؟
اشکال نداره منم میام حال و هوامم عوض میشهفقط من دعوتم.آخه من میرم رشت![]()
ممنون از لطفت...........بهت تبريك ميگم فائقه!!! قسمت نبود همكلاسي شيم!!!!!!!!! اما واست از ته قلبم آرزوي موفقيت دارم!!!!!!!!!
منم 14 مهر قراره برم مسافرت شمال.منم شام میخوامفقط من دعوتم.آخه من میرم رشت![]()
شمي قدم سره چشم!!!! (قدمتون سره چشم)منم 14 مهر قراره برم مسافرت شمال.منم شام میخوام
پس کلاس اردبیلیه اکثرا؟پس من محیا سم فقط از شهر دیگه ها هستیماوه اوه . پس ما که قراره تازه بریم با اونا غریبیم . منم یکی از دوستام قبول شد از محقق
شما كه ديگه همشهري اي خواخور جان!!!!!!!!!!فقط من دعوتم.آخه من میرم رشت![]()
ولی باید بیاریااااااااا.چشم.هروقت اومدی بگو در خدمتیم.قره حالوا!!!هنوز 6 ماه تو استراحتم.تو که خامه عسل منو میدی؟
ايييييييييييييييي وللللللللللللللللللقبوووووووووووله نازی م که هست حسابی حال میده
باشه منم.دانشگاه شروع شد حتما میارم مطمئن باش.درخدمتمولی باید بیاریااااااااا.چشم.هروقت اومدی بگو در خدمتیم.قره حالوا!!!