مرسي فرزانه جان ديدي الكي استرس داشتي!!!!!!!!! خيلي برات خوشحالم!!!!!!! از ته دلم مي گم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تبریییییییییییییییییییییییییک مازیارجان به ارزوت رسیدی
مرسي فرزانه جان ديدي الكي استرس داشتي!!!!!!!!! خيلي برات خوشحالم!!!!!!! از ته دلم مي گم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تبریییییییییییییییییییییییییک مازیارجان به ارزوت رسیدی
مرسي محيا جوووووووووووووووووووووون. خيلي خوشحالم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دارم بال درميارم!!!!!!!!!!!!!!!!!! هممون موفق شديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسی مازیارجان واقعا خوشحالم برا همگی.مرسي فرزانه جان ديدي الكي استرس داشتي!!!!!!!!! خيلي برات خوشحالم!!!!!!! از ته دلم مي گم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوش اومدی خوبسلام به همگی.یکی منم تحویل بگیره...تازه واردم![]()
رجااااااااااااااااااااااااااااااااااااايييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي![]()
کار داشت رفت.اونم تبریز قبول شده.من و فائقه همکلاس شدیم.فائقه کو نمیبینمش.
اييييييييييييييي ول بابا خيلي خوشحالم نازي!!!!!!!!!!! تي نازه قربان!!!!!!!!!!!! آخرش يه شيريني ازم مي گيري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تبریک ویژه ماززیییییییییییییاااااااار
من بیشتر از شماها براتون خوشحالم
همگی گل کاشتین
مازی دیدی آخرش اومدم رشت
آخ جون شیرینی بده
سلام همکلاسی جدید.رتبتون چند بود؟سلام بچه هابه همگی تبریک میگم منم شبانه محقق وراستی فکرنکنین تازه واردم منم ازمرداد89باهاتون بودم وقدم به قدم باهاتون بودم
واقعا حال كردم!!!!!!!!! منم واسه تو خوشحالم برو پرچم پينك فلويدو تو اردبيل بلند كن!!!!!!!!!!!! دمت گرم!!!!!!!!!!!! ساغول!!!!!!!!!!!!!اوه پسر تبریک . جیگرم حال اومد . خیلی خیلی خوشحالم واست رفیق
ممنونم ازت جيگر!!!!!!!!! خيلي خيلي واست خوشحالم!!!!!!!!!!! واقعا شاديه گروهي بهتر از انفراديه!!!!!!!!!! همه موفق شديم!!!!!!!!!!!!!!!!کار داشت رفت.اونم تبریز قبول شده.من و فائقه همکلاس شدیم.
مازیار تبریک میگم.مبارکت باشه.
مرسی.منم سوره و دهخدا قبول شدم.کسی میدونه سوره بهتره یا دهخدا.البته باید منتظر مصاحبه باشم.ولی شنیدم سوره فقط ترم اولش خوبهخوش اومدی خوب
[h=1]رتبه ها، درصدها و شهر قبولی بچه های کارشناسی ناپیوسته[/h]راستی بچه هاکجاقراره رتبه ها ودرصداوشهر قبولی مان روبذاریم محض رضای خدافقط یکی جواب بده![]()
واقعا حال كردم!!!!!!!!! منم واسه تو خوشحالم برو پرچم پينك فلويدو تو اردبيل بلند كن!!!!!!!!!!!! دمت گرم!!!!!!!!!!!! ساغول!!!!!!!!!!!!!
شبانه ها هم با روزانه میان ثبت نام.فک کنم.سنجش زمان ثبت نامو اطلاعیه دادهسلام فرزانه جون رتبم 564بود راستی شبانه ها کی ثبت نام میکنن
رتبه ها، درصدها و شهر قبولی بچه های کارشناسی ناپیوستهبچه هاااااااکجابذارین رتبه هامونو
دو جا قبول شدی؟؟مرسی.منم سوره و دهخدا قبول شدم.کسی میدونه سوره بهتره یا دهخدا.البته باید منتظر مصاحبه باشم.ولی شنیدم سوره فقط ترم اولش خوبه
تبریک گلم.احتمال زیاد آرهسلامممممممممممممممممممبچه ها منم با 7100 قبول شدم .نیمای محمود آباد .خدا رو شکرررررربه همتون تبریک میگمبچه ها به نظرتون من باردارم بهم انتقالی میدن؟؟
تبریک میگم گلم.اره به احتمال قوی بعد یه ترم بتونی انتقالی بگیریسلامممممممممممممممممممبچه ها منم با 7100 قبول شدم .نیمای محمود آباد .خدا رو شکرررررربه همتون تبریک میگمبچه ها به نظرتون من باردارم بهم انتقالی میدن؟؟
اره کسانی که سوره قبول میشن.دوجا میزنن براشون.اگه از مصاحبه رد بشی میری دومیدو جا قبول شدی؟؟
نازی جون بهت تبریک میگم واقعا خوشحال شدم.حتما برو پشت کنکور نمونسایه.آمیتیس.امید.نسا کجان؟؟