homa123
عضو جدید
تبریک گلم.احتمال زیاد آره
خدا کنه .دیدی ناز معمار خدا دوست داره .نا امید شده بودی

تبریک گلم.احتمال زیاد آره
آره همین کارو میکنم.مرسی گلمنازی جون بهت تبریک میگم واقعا خوشحال شدم.حتما برو پشت کنکور نمون
آره خوب.اگه اول سوره رو میزدی بعد یه انتخاب دیگه که میدونستی قبول میشی رو میکردی اینجوری میشد.میتونی تا مصاحبه و زمانی که جواب سوره میاد منتظر بمونی یا بری دانشگاه دومی که قبول شدی ثبت نام کنی تا جواب سوره مشخص شه.اگه سوره قبول شدی میتونی بری سوره.دو جا قبول شدی؟؟
تبریک میگم گلم.اره به احتمال قوی بعد یه ترم بتونی انتقالی بگیری
من سپهر نبودم اما خبر دارمسلام خدمت دوستان .من سپهر اصفهان قبول شدم.کسی از سپهر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید
تبریک میگم عزیزم.میری؟منکخه گفتم اراک قبولم. اراک قبول شدم .بچه ها به همتون تبریک میگم. و خیلی خوشحالم که حق مازیار ضایع نشد و رجایی قبول شد![]()
نه بابا.فرزانه جون خیلی خوشحال شددددددم.برای همتون. راسی فائقه کجا قبول شد؟ نفیسه؟تبریک میگم عزیزم.میری؟
کیا باهم همکلاس شدن؟تبریک میگم عزیزم.میری؟
مرسی عزیزم.نه بابا.فرزانه جون خیلی خوشحال شددددددم.برای همتون. راسی فائقه کجا قبول شد؟ نفیسه؟
من اوکامی یسنا دختر کوهستان تو اردبیلکیا باهم همکلاس شدن؟
مرسی.اره خیلی باحال شد همکلاسی شدیمبه همتون تبریک می گم . چه جاهای خوبی قبول شدید . و چه باحال که بعضیاتون باهم همکلاس شدید .![]()
به نظر من خوب فکر کن.زیاد ارزش نداره وقت بذاری.برو.برا ارشد خوب میخونی.میترکونیخوشبحالتون.داره گریم میگیره .باید 1سال بشینم تو خونه![]()
سایه جان من دوستم اراک بوده میگه خوبهخوشبحالتون.داره گریم میگیره .باید 1سال بشینم تو خونه![]()
سلام بچه ها ...به همتون تبریک میگم....
مرسی از تو و فرزانه. روش فکر میکنم اگه دوستام اراک قبول شده باشن شاید برم.سایه جان من دوستم اراک بوده میگه خوبه
سایه جان نمون برو
سلام بچه ها.به همتون تبریک میگم.سلام بچه ها ...به همتون تبریک میگم....
به توهم تبریک میگم.توهم تقریبا همشهری ما شدی.خوب ترکی یاد بگیر.سلام بچه ها ...به همتون تبریک میگم....
سلام بچه ها.به همتون تبریک میگم.
یه خبر جالب،اردبیل شبانه دختر بومی 1500 برداشته ولی 1000 پسر بومی برنداشته!!!
ممنون...لطف داری.منم واسه همتون خیلی خوشحال شدم....سلام . منم به تو تبریک میگم . خیلی خوشحال شدم واسه قبولیت![]()
مرسی فرزانه جان.... امیدوارم همیشه موفق باشیبه توهم تبریک میگم.توهم تقریبا همشهری ما شدی.خوب ترکی یاد بگیر.