faegheh_ar
عضو جدید
بله...درسته... ما كه چيزي نگفتم بابا...اصفهان خيليم خوبه... !!!!!!!!نه اتفاقا از پاییز تا آخر زمستون خیلی ابر میشه ولی هیچی نمیاد ! هیچی! به خاطر آلودگی کارخونه های اطراف مثل ذوب آهن و فولاد مبارکه و ایناست
بله...درسته... ما كه چيزي نگفتم بابا...اصفهان خيليم خوبه... !!!!!!!!نه اتفاقا از پاییز تا آخر زمستون خیلی ابر میشه ولی هیچی نمیاد ! هیچی! به خاطر آلودگی کارخونه های اطراف مثل ذوب آهن و فولاد مبارکه و ایناست
بچه هاي اينجا چقد شيريني خونشون پايينه!!!نه ديگه...ممنون... به خاطر خودت ميگم... اونوقت همه جا ميشينم ميگم رتبه 277 كنكور امسال يه شيريني درست و حسابي به من داد..
گز اردي دوس داري يا معمولي؟بگم امير بخره برات...!!!سوغاتي ما يادت نرها!!! هوا اونجا خوبه، مث رشت نيس كه هي بارون هي بارون هي بارون................... اونجا هي خورشيد هي خورشيد...................
واييييييييييييييييي!!!!!!!!!!! آردي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اومدم تهران ازت ميگيرما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!گز اردي دوس داري يا معمولي؟بگم امير بخره برات...!!!
باشه اگرم نشد...رفتيم تبريز ميارم برات..واييييييييييييييييي!!!!!!!!!!! آردي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اومدم تهران ازت ميگيرما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بشو خواخور جان (برو خواهر جان) گز آردي فراموش نشه!!!بچه ها من اگه جا بمونم از اتوبوس تقصير شماس...ساعت 2 بليط دارم...الانم كه يكه ساعت...
امير دست و دل باز تر از اين حرفاس!!!!!!!! رفته قلكشو بشكنه!!! الانه ميييييييياد!!!حالا چرا رفتي امير...نترس بابا زياد تو خرج نميندازمت...
آره... اما مشكوك ميزنه يه ذره....امير دست و دل باز تر از اين حرفاس!!!!!!!! رفته قلكشو بشكنه!!! الانه ميييييييياد!!!
Amir!!!!!!!!!!!!!!! Where you go man???? we're waitin for you!!!!بيا بابا...امير خان... من به همون دوغ و گوشفيلم راضي شدم...![]()
برو فائقه. سفر خوبي داشته باشي!!! عينك دودي هم با خودت ببر!!!بچه ها من برم ديگه ...خيلي ديرم شده...فك كنم آخرم مجبور شم تا اصفهان بدوم دنبال اتوبوس.... يكي دو روزي نيستم...اومدم ،همه خبرا رو بايد بهم بگيدا....
(يكي طلبت امير)
بچه ها من برم ديگه ...خيلي ديرم شده...فك كنم آخرم مجبور شم تا اصفهان بدوم دنبال اتوبوس.... يكي دو روزي نيستم...اومدم ،همه خبرا رو بايد بهم بگيدا....
(يكي طلبت امير)
مازيار امير اومد،بهش از طرف من بگو خطر هر لحظه داره بهش نزديكتر ميشه...نميتونه فرار كنه....Amir!!!!!!!!!!!!!!! Where you go man???? we're waitin for you!!!!![]()
اااا كجا؟؟؟؟؟؟ای بابا من اینجام بابامیگما اگه جمعه هم اصفهان بودی یه تور یه روزه می بردمت
اااا كجا؟؟؟؟؟؟
(اگه گذاشتين من برم....)
بااابااا....تبليغات..!!!!اینجا با آژانس خواهرم http://pardistour.com/p22
بااابااا....تبليغات..!!!!
من ديگه جدي دارم ميرم..(يعني دارم ميام)
خداااافظ
راستی okami جان رتبه ی تو چند بود؟ مازیار که شیرینی نمی ده می خوام ببینم می شه از تو گرفت؟از این همه رتبه ی خوب یکی یه شیرینی به ما نداداااااااااااااااااااا![]()
من 167 . برا من واسه شیرینی جا ندارهولی شما بیایید من در خدمتم . شیرینی حلوا آش دوغ
![]()
رتبه ی منم 168. اگه معجزه شه اردبیل قبول شم همه رو یه جا میگیرما گفته باشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
![]()
okamiجان دستت درد نکنه.منم به yasnaو farzane قول شیرینی دادم .اونارم بگیر بعدا باهات حساب می کنم.من 167 . برا من واسه شیرینی جا ندارهولی شما بیایید من در خدمتم . شیرینی حلوا آش دوغ
![]()
واقعا تو اینترنت میشه پیدا کرد؟در مورد کار آموزی من توضیح بدمبا استاد دوست بودم گزارش یکی از بچه ها رو ورداشتم اسمشو پاره کردم اسمه خودمو زدم بردم دادم . یه 19 خوشگل هم گرفتم . بدون اینکه بک ساعت برم شرکتی چیزی . اینجوری نمره گرفتن خیلی حال میده
اینترنت پر گزارش کار آموزیه یخورده تغییر بدین ببرین بدین
نخیر قبول نیست ها چون رتبه همگی از من بهتره من از تک تک تون جداگانه شیرینی میگرم.علی اقا تو جا نزن.okamiجان دستت درد نکنه.منم به yasnaو farzane قول شیرینی دادم .اونارم بگیر بعدا باهات حساب می کنم.
واقعا تو اینترنت میشه پیدا کرد؟
okamiجان دستت درد نکنه.منم به yasnaو farzane قول شیرینی دادم .اونارم بگیر بعدا باهات حساب می کنم.