عزیزم اگه من رفتم حتما دعوتت میکنم بیایمنم میخوام بیام اردبیل....![]()
سلام ولی چرا اینهمه دیر؟سلام سلام چطوریدمن آمدم
مرسی گلم....عزیزم اگه من رفتم حتما دعوتت میکنم بیای
سلام ولی چرا اینهمه دیر؟
شام؟الان کم کم وقت صبحانه هستش هادیگه چیکا کنم خب داشتم شام میخوردم![]()
شام؟الان کم کم وقت صبحانه هستش ها
1 ساعت؟الان که نه! ساعت 11 و نیم... بعدش یه کم استراحته و 1 ساعت مسواک! نخ و مسواک من 1 ساعت طول میکشه![]()
1 ساعت؟
بابا تو دیگه کی هستی!حتما دندوناتم کانلا سالمه؟بله! جدی میگما ! حالا یه ربع این ور اونور
الان که نه! ساعت 11 و نیم... بعدش یه کم استراحته و 1 ساعت مسواک! نخ و مسواک من 1 ساعت طول میکشه![]()
بابا تو دیگه کی هستی!حتما دندوناتم کانلا سالمه؟
سلام امیر جان
مینای دندونات از بین میره ها گفته باشم![]()
پس خدارو شکر کارت نتیجه دار بودهآره.. یه دونه دندون پر کرده هم ندارماز وقتی یادمه از بچگی رعایت میکردم... محاله بدون نخ دندون و مسواک بخوابم حتی واسه 1 ساعت
پس خدارو شکر کارت نتیجه دار بوده
من دارم میرم لالا شب خوشآره... از این بابت راضیمالبته هفته ای یک بار فلوراید هم میزنم
![]()
شب خوش فرزان جونمن دارم میرم لالا شب خوش
نکنه تو کاراموزی بهم نمره نده استاد؟
هیچی کار آموزی که رفتی نقشه های محل پروژه رو ضمیمه میکنی و یه تحقیق راجع به محل کارآموزی و نقشه ها و عکس های محل پروژه و مصالح و روش های اجرا و چیزهایی که مشاهده کردی آماده میکنی کتابش میکنی به همراه CD و طرح روی جلد ارائه میدی به استاد،آخرشم نمره نمیده
![]()
منم میخوام یه گزارش کوتاه بنویسم.و پلانارو تو cd تحویل بدم.راستی چطوری تحویل دادی؟با فنر یا شیرازه؟
QUOTE=farzaneh4021;4044040]]من که الان دارم پروزه کار اموزمو ماس مالی میکنم میره تا 3 شنبه یا 4 شنبه ببرم دانشگاه تحویل بدم استاد؟
sam من هنوز ننوشتم نمیدونم چیکار کنم منم گزارش نمی نویسم راستی از استادا کسی رو دیدی؟ استاد رضوی دانش؟؟؟