راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alirad

عضو جدید
نه، من بودم.. بحثتونو به صورت زیر پوستی و نامحسوس دنبال می کردم:w25:
به قول بجه های فوتبالی نیمکت نفوذی بودن!!!:yellowcard:
اما راس میگه.من شاهدم.فقط تشکر میکرد.پست نمی داد.حالا نمی دونم افتخار به ما نمیدادن یا ماجرا چی بود!

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قول بجه های فوتبالی نیمکت نفوذی بودن!!!:yellowcard:
اما راس میگه.من شاهدم.فقط تشکر میکرد.پست نمی داد.حالا نمی دونم افتخار به ما نمیدادن یا ماجرا چی بود!
نه جاسوسی میکرد ببینه اگه خلافی کردیم به مدیر بگه

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دیگه میرم لالا..
آی لاو آل یو اوری وان!...;)
شبتون بخیر...

alirad

عضو جدید
بابا ایول...حرف شما چقد اعتبار داره!
انگار اینم داره مث همشهریه ما برا خودش چایی میریزه!(شوخی کردم.واقعا فرزانه اعتبارش توی تالار خیلی زیاده.من که هرچی بگه اطاعت می کنم.)
شب همتون خوش.منم رفتم بخوابم.:tooth::w27:

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگار اینم داره مث همشهریه ما برا خودش چایی میریزه!(شوخی کردم.واقعا فرزانه اعتبارش توی تالار خیلی زیاده.من که هرچی بگه اطاعت می کنم.)
شب همتون خوش.منم رفتم بخوابم.:tooth::w27:
الان شب وقت چایی نیست.اون حرف شوخی کردم.امیر خودش از لاکش اومد بیرون

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی دوست ادامه بدم.به نظر من بچه های معماری با بقیه یه فرقی دارن اونم این که خیلی باهم گرم و صمیمی هستن.ولی ما اینجا هرچی سعی می کنیم از بعد انتخاب رشته کسی نمیاد.دیده بودم تو دانشگاه تو کارشناسی برخلاف کاردانی بچه هاباهم سردن،ولی فکرشم نمی کردم کارشناسی اینقدر زود رو ماهاهم تاثیر بذاره.

سلام به همگی .... اینقد نفوس بد نزنین مطمئنم موقع اعلام نتایج همه میان اینجا اونوقته که مچشونو میگیریم و نمیذاریم دیگه در رن!!!

اما اگه همونطوری که گفتین اسکیس حکم ریاضی رو برا ارشد داشته باشه باید یه فکر اساسی براش بکنم هیچی ازش نمیدونم! ما فقط تو ساخت و ارائه 1 و3 کمی اسکیس کار کردیم ... 1 که برا ترم 1 بود فقط درحد اسکیس اولیه و پرسپکتیو و ... 3هم که ترم 3 داشتیمش که تدریسش بد نبود ولی ما یا حداقل من یکی زیاد جدیش نمیگرفتم و یه چیزی سرهم میکردم تحویل استاد میدادم از سرم بازش کنم...:razz:

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
باهات موافقم سمی جان اگه همکلاسی شیم جیلی خوب میشه پایم واسه ارشد سنگ تموم بزاریم تو دانشگاه اکیپ مارو دیدی دیگه 5تامونم تونستیم .............تو ارشدم می تونیم همچین کاری بکنیم ;)

;)

خوشحالم که بچه های باشگاهو اینهمه با روحیه میبینم.و خوشحالم که دوباره باهم یک صدا شدیم.اره بچه ها گروهی درس خوندن خیلی خوبه ما تو دانشگاه 5نفر بودیم و هدفمون رتبه خوب بود خدترو شکر 5تامونم تونستیم.کار گروهی فوق العادس.منم با sam موافقم دیگه اصلا دوس ندارم درسام برا شب امتحان بمونه درسای دانشگاهو طوری میخونم که برا ارشدم مفید باشه.

شما 5نفر که گل کاشتین ... احتمالش خیلی زیاده که همکلاسی بشیم اونموقع برا ارشد باهم همینکارو میکنیم;)

nafise001

عضو جدید
خوشحالم که بچه های باشگاهو اینهمه با روحیه میبینم.و خوشحالم که دوباره باهم یک صدا شدیم.اره بچه ها گروهی درس خوندن خیلی خوبه ما تو دانشگاه 5نفر بودیم و هدفمون رتبه خوب بود خدترو شکر 5تامونم تونستیم.کار گروهی فوق العادس.منم با sam موافقم دیگه اصلا دوس ندارم درسام برا شب امتحان بمونه درسای دانشگاهو طوری میخونم که برا ارشدم مفید باشه.
مرسی فرزانه جون...
ایشالله که هممون به کمک هم واسه ارشد اماده بشیم.:):gol::gol:

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته واسه نتایج باید یه تاپیک جدید بزنیم که کسایی که بعدا می خوان از رتبه شهر ها استفاده کنن گیج نشن.

DDDIQ (مدیر تالار) گفتن بعد اینکه نتایج نهایی اومدن درصداتون + رتبه + دانشگاه قبولی+ انتخاب ها (و سالی که کنکور دادین) رو تو این تاپیک بنویسین:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/114637-رتبه-ها،-درصدها-و-شهر-قبولی-بچه-های-کارشناسی-ناپیوسته

آخرین ویرایش:

Inspiring

عضو جدید
سلام دوستان
من ازتون یه سوال داشتم
من بهمن سال پیش پذیرفته شدم در آزمون ناپیوسته ازاد یعنی تغییر رشته دادم به خاطر علاقه زیاد!
حالا از شما یه سوال دارم برای گرفتن کارآموزی و پروژه باید حتما این دروس رو جداگانه در یک ترم مجزا گرفت یا نه؟
یکی به من گفت وقتی این دو تا درسو بخوای بگیری باید تو اون ترم بیشتر از 14 نگیری یعنی به جز کارآموزی دو واحدی و پروژه 6 واحدی میشه 6 واحد گرفت در ترم آخر میخوام ببینم درسته یا نه؟
ممنونم

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی .... اینقد نفوس بد نزنین مطمئنم موقع اعلام نتایج همه میان اینجا اونوقته که مچشونو میگیریم و نمیذاریم دیگه در رن!!!

اما اگه همونطوری که گفتین اسکیس حکم ریاضی رو برا ارشد داشته باشه باید یه فکر اساسی براش بکنم هیچی ازش نمیدونم! ما فقط تو ساخت و ارائه 1 و3 کمی اسکیس کار کردیم ... 1 که برا ترم 1 بود فقط درحد اسکیس اولیه و پرسپکتیو و ... 3هم که ترم 3 داشتیمش که تدریسش بد نبود ولی ما یا حداقل من یکی زیاد جدیش نمیگرفتم و یه چیزی سرهم میکردم تحویل استاد میدادم از سرم بازش کنم...:razz:
باز شما اون دوتا ترم اسکیس کار کردین کمی.
ولی خودی کخ میدونیتو ساخت ارائه 1 ما فقط مبانی نظری کار کردیم با کلاز
ترم 2 که استاد محمدزاده بجای ساخت ارائه هندسه یاد داد
ترم 3 که واقعا فوق العاده بود استاد گروه ما میدیدی که من دائم سر کلاسش حضور داشتم:w15:

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما 5نفر که گل کاشتین ... احتمالش خیلی زیاده که همکلاسی بشیم اونموقع برا ارشد باهم همینکارو میکنیم;)
تو هم گل کاشتی. ولی باید اعتراف کرد ما 6 تا گل کاشتیم.چون من از خیلی از بچه ها انتظار رتبه داشتم مخصوصا شفیعی لطفی عباسی ولی اونا ................

memari1900

عضو جدید
سلام میشه کمکم کنید من 1 ترم دیگه کاردانیم تمومه واسه کارشناسی چی بخونم چکار باید بکنم راهنماییم کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا