alirad
عضو جدید
به قول بجه های فوتبالی نیمکت نفوذی بودن!!!نه، من بودم.. بحثتونو به صورت زیر پوستی و نامحسوس دنبال می کردم![]()

اما راس میگه.من شاهدم.فقط تشکر میکرد.پست نمی داد.حالا نمی دونم افتخار به ما نمیدادن یا ماجرا چی بود!
به قول بجه های فوتبالی نیمکت نفوذی بودن!!!نه، من بودم.. بحثتونو به صورت زیر پوستی و نامحسوس دنبال می کردم![]()
نه جاسوسی میکرد ببینه اگه خلافی کردیم به مدیر بگهبه قول بجه های فوتبالی نیمکت نفوذی بودن!!!
اما راس میگه.من شاهدم.فقط تشکر میکرد.پست نمی داد.حالا نمی دونم افتخار به ما نمیدادن یا ماجرا چی بود!
به قول بجه های فوتبالی نیمکت نفوذی بودن!!!
اونوقت چی شد تصمیم گرفتی بیای روی پوست؟!!!نه، من بودم.. بحثتونو به صورت زیر پوستی و نامحسوس دنبال می کردم![]()
اونوقت چی شد تصمیم گرفتی بیای روی پوست؟!!!
اصرار از من بود .البته شاید به حرف من گوش دادناونوقت چی شد تصمیم گرفتی بیای روی پوست؟!!!
بابا ایول...حرف شما چقد اعتبار داره!اصرار از من بود .البته شاید به حرف من گوش دادن
چند روز دارم رو مخ شون کار میکنم.فقط امیر راضی شده.بیاد رو پوستبابا ایول...حرف شما چقد اعتبار داره!
انگار اینم داره مث همشهریه ما برا خودش چایی میریزه!(شوخی کردم.واقعا فرزانه اعتبارش توی تالار خیلی زیاده.من که هرچی بگه اطاعت می کنم.)بابا ایول...حرف شما چقد اعتبار داره!
شب بخیر همگی منم رفتم لالا.خوابای رنگین ببینین.منم دیگه میرم لالا..
آی لاو آل یو اوری وان!...
شبتون بخیر...
الان شب وقت چایی نیست.اون حرف شوخی کردم.امیر خودش از لاکش اومد بیرونانگار اینم داره مث همشهریه ما برا خودش چایی میریزه!(شوخی کردم.واقعا فرزانه اعتبارش توی تالار خیلی زیاده.من که هرچی بگه اطاعت می کنم.)
شب همتون خوش.منم رفتم بخوابم.![]()
خيلي ممنون فرزانه عزيز3dmax یه برنامه 3 بعدی که الان برا نشون دادن یه پروزه تو معاری کار برد زیادی داره.
من خیلی دوست ادامه بدم.به نظر من بچه های معماری با بقیه یه فرقی دارن اونم این که خیلی باهم گرم و صمیمی هستن.ولی ما اینجا هرچی سعی می کنیم از بعد انتخاب رشته کسی نمیاد.دیده بودم تو دانشگاه تو کارشناسی برخلاف کاردانی بچه هاباهم سردن،ولی فکرشم نمی کردم کارشناسی اینقدر زود رو ماهاهم تاثیر بذاره.
باهات موافقم سمی جان اگه همکلاسی شیم جیلی خوب میشه پایم واسه ارشد سنگ تموم بزاریم تو دانشگاه اکیپ مارو دیدی دیگه 5تامونم تونستیم .............تو ارشدم می تونیم همچین کاری بکنیم
![]()
خوشحالم که بچه های باشگاهو اینهمه با روحیه میبینم.و خوشحالم که دوباره باهم یک صدا شدیم.اره بچه ها گروهی درس خوندن خیلی خوبه ما تو دانشگاه 5نفر بودیم و هدفمون رتبه خوب بود خدترو شکر 5تامونم تونستیم.کار گروهی فوق العادس.منم با sam موافقم دیگه اصلا دوس ندارم درسام برا شب امتحان بمونه درسای دانشگاهو طوری میخونم که برا ارشدم مفید باشه.
مرسی مازیار، بلکه با کمک دوستای عزیزی مثل شما بتونم ارشد قبول بشم...غمت نباشه نفيسه!!! داريمت!!!
مرسی فرزانه جون...خوشحالم که بچه های باشگاهو اینهمه با روحیه میبینم.و خوشحالم که دوباره باهم یک صدا شدیم.اره بچه ها گروهی درس خوندن خیلی خوبه ما تو دانشگاه 5نفر بودیم و هدفمون رتبه خوب بود خدترو شکر 5تامونم تونستیم.کار گروهی فوق العادس.منم با sam موافقم دیگه اصلا دوس ندارم درسام برا شب امتحان بمونه درسای دانشگاهو طوری میخونم که برا ارشدم مفید باشه.
البته واسه نتایج باید یه تاپیک جدید بزنیم که کسایی که بعدا می خوان از رتبه شهر ها استفاده کنن گیج نشن.
صوفیا جان دانشگا شما که امسال ترکوند بت 5 نفری که برداشت...منو دیگه اونجا را نمیدن که....سلام faeghe جووون کی میای رجایی ما منتظرییییم![]()
باز شما اون دوتا ترم اسکیس کار کردین کمی.سلام به همگی .... اینقد نفوس بد نزنین مطمئنم موقع اعلام نتایج همه میان اینجا اونوقته که مچشونو میگیریم و نمیذاریم دیگه در رن!!!
اما اگه همونطوری که گفتین اسکیس حکم ریاضی رو برا ارشد داشته باشه باید یه فکر اساسی براش بکنم هیچی ازش نمیدونم! ما فقط تو ساخت و ارائه 1 و3 کمی اسکیس کار کردیم ... 1 که برا ترم 1 بود فقط درحد اسکیس اولیه و پرسپکتیو و ... 3هم که ترم 3 داشتیمش که تدریسش بد نبود ولی ما یا حداقل من یکی زیاد جدیش نمیگرفتم و یه چیزی سرهم میکردم تحویل استاد میدادم از سرم بازش کنم...![]()
تو هم گل کاشتی. ولی باید اعتراف کرد ما 6 تا گل کاشتیم.چون من از خیلی از بچه ها انتظار رتبه داشتم مخصوصا شفیعی لطفی عباسی ولی اونا ................شما 5نفر که گل کاشتین ... احتمالش خیلی زیاده که همکلاسی بشیم اونموقع برا ارشد باهم همینکارو میکنیم![]()
اره موافقم فکر خوبیهچرا هر وقت من میام،هیچکس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها یه ساعتی رو هماهنگ کنیم همه با هم بیایم....
آخه اینجوری هر کی یه ساعتی میاد،بعد همه ام غر میزنن که چرا هیچکس نیست!!!!!!!!!!!!!همه هستن اما تو ساعتای مختلف.....اره موافقم فکر خوبیه
ولی من این چند روز به خاطر پروزه کاراموزی کمی مشغولم
ایشاا... پروژه کارآموزیتم به خوبی و خوشی میگذره....اره موافقم فکر خوبیه
ولی من این چند روز به خاطر پروزه کاراموزی کمی مشغولم