راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله سعید معمار http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
جناب کشک فروش(منظورم هممون بودیم نه فرد خاص)چون مدرک داشته باشیم یا نه باید کشک بفروشیم..........با این سوادمون...برو هر وقت فرق بین یه تازه وارد و فعالا دونستی.......اونوقت میفهمی یه دیگ آشه کشک چقدر کشک داره و سواد کشکت چقدره(ما هم مثل ایشون سوادمون اونقدرا هم زیاد نیس.............)منظورم ای ن بود بعد گرفتن مدرک که اینقدر به فکرشی........تازه میفهمی که الفبای معماریم بلد نیستی....................OK

یکم شکسته نفسی دوست جون!:thumbsup2:
قابل توجه دوستان محترم باشگاه مهندسان (به ویژه معماران)
شاید گفته شما درست باشه.............عزیز ......محترم..........

شما اگه 1 ماهه عضوی............من خودم 3 ساله........وبعضی از دوستان حدود 4 سال..........

یو میخوای خارج بخونی بخون باید مدرکتا ترجمه کنی......مهمم نیس مال کجاست مهم اینه که مهر وزارت علوم ایران داشته باشه..........مدرک مال تهران باشه یا کرمان یا قزوین چه سراسری یا ازاد یا غیر............فرقی نداره............مدرکا نمیبری خارج ترجمشا میبری................
این آخرین پست من در این تاپیک بود........... موفق باشید و سربلند...............در پناه حق.......
1.من از این به بعد سعی خواهم کرد فقط اطلاعات خدما بالا ببرم........ 2.به سوال و پی ام هیچیک از دوستانم پاسخ نمیدم........... 3.مشکلی بود از اساتید محترم میپرسین .... 4.شاید به نظر شما من بیسواد باشم...ولی عزیز لااقل زمانی که حتی رها خانم مدیر نبودن و بعدا به ما اضافه شدن..........مدیران قبلی به من پیشنهاد همکاری داده بودن که از جملهsaeed good boy که خواست تا یه قسمت زبان راه اندازی کنیم.اما من سرم اون موقعا شلوغ بود شرمنده شدم.......... 5. 6.یادتون باشه وقتی یکی حرفی میزنه نگید با من بود............. 7.مشکلی نیست از این به بعد دوستان مرا در این تاپیک نخواهند دید..................میدون مال شما جوونا.......... 8.من با کسی شوخی ندارم.........اگه ادامه بدب ناچارم به عنوان یه دوست از ادمین و پیرجو عزیز بخوام تا درباره نام کاربریتون یه تجدید نظری بکنه.........که بسیاری اخراجم شدن..... 9.کسی مغرور نیست..مغرور بودیم 3 سال اینجا فعالیت نمی کردیم........ لازم نیست شما ما را بشناسید دوستان فعال تالار معماری ما را خوب میشناسن......... 10............................در کل فرقی بین مدارک وجود ندارد...........

وااااااااااااااا سعید؟ توام قهر؟ بیخیال داداشی

meddler

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله سعید معمار http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
جناب کشک فروش(منظورم هممون بودیم نه فرد خاص)چون مدرک داشته باشیم یا نه باید کشک بفروشیم..........با این سوادمون...برو هر وقت فرق بین یه تازه وارد و فعالا دونستی.......اونوقت میفهمی یه دیگ آشه کشک چقدر کشک داره و سواد کشکت چقدره(ما هم مثل ایشون سوادمون اونقدرا هم زیاد نیس.............)منظورم ای ن بود بعد گرفتن مدرک که اینقدر به فکرشی........تازه میفهمی که الفبای معماریم بلد نیستی....................OK

شما اگه 1 ماهه عضوی............من خودم 3 ساله........وبعضی از دوستان حدود 4 سال..........

یو میخوای خارج بخونی بخون باید مدرکتا ترجمه کنی......مهمم نیس مال کجاست مهم اینه که مهر وزارت علوم ایران داشته باشه..........مدرک مال تهران باشه یا کرمان یا قزوین چه سراسری یا ازاد یا غیر............فرقی نداره............مدرکا نمیبری خارج ترجمشا میبری................
این آخرین پست من در این تاپیک بود........... موفق باشید و سربلند...............در پناه حق.......
1.من از این به بعد سعی خواهم کرد فقط اطلاعات خدما بالا ببرم........ 2.به سوال و پی ام هیچیک از دوستانم پاسخ نمیدم........... 3.مشکلی بود از اساتید محترم میپرسین .... 4.شاید به نظر شما من بیسواد باشم...ولی عزیز لااقل زمانی که حتی رها خانم مدیر نبودن و بعدا به ما اضافه شدن..........مدیران قبلی به من پیشنهاد همکاری داده بودن که از جملهsaeed good boy که خواست تا یه قسمت زبان راه اندازی کنیم.اما من سرم اون موقعا شلوغ بود شرمنده شدم.......... 5. 6.یادتون باشه وقتی یکی حرفی میزنه نگید با من بود............. 7.مشکلی نیست از این به بعد دوستان مرا در این تاپیک نخواهند دید..................میدون مال شما جوونا.......... 8.من با کسی شوخی ندارم.........اگه ادامه بدب ناچارم به عنوان یه دوست از ادمین و پیرجو عزیز بخوام تا درباره نام کاربریتون یه تجدید نظری بکنه.........که بسیاری اخراجم شدن..... 9.کسی مغرور نیست..مغرور بودیم 3 سال اینجا فعالیت نمی کردیم........ لازم نیست شما ما را بشناسید دوستان فعال تالار معماری ما را خوب میشناسن......... 10............................در کل فرقی بین مدارک وجود ندارد...........

یعنی رفتنی شدی بی وفا !

The_Last_Samurai

عضو جدید
نقل قول:

این آخرین پست من در این تاپیک بود........... موفق باشید و سربلند...............در پناه حق....... 1.من از این به بعد سعی خواهم کرد فقط اطلاعات خدما بالا ببرم........ 2.به سوال و پی ام هیچیک از دوستانم پاسخ نمیدم........... 3.مشکلی بود از اساتید محترم میپرسین .... 4.شاید به نظر شما من بیسواد باشم...ولی عزیز لااقل زمانی که حتی رها خانم مدیر نبودن و بعدا به ما اضافه شدن..........مدیران قبلی به من پیشنهاد همکاری داده بودن که از جملهsaeed good boy که خواست تا یه قسمت زبان راه اندازی کنیم.اما من سرم اون موقعا شلوغ بود شرمنده شدم.......... 5. 6.یادتون باشه وقتی یکی حرفی میزنه نگید با من بود............. 7.مشکلی نیست از این به بعد دوستان مرا در این تاپیک نخواهند دید..................میدون مال شما جوونا.......... 8.من با کسی شوخی ندارم.........اگه ادامه بدب ناچارم به عنوان یه دوست از ادمین و پیرجو عزیز بخوام تا درباره نام کاربریتون یه تجدید نظری بکنه.........که بسیاری اخراجم شدن..... 9.کسی مغرور نیست..مغرور بودیم 3 سال اینجا فعالیت نمی کردیم........ لازم نیست شما ما را بشناسید دوستان فعال تالار معماری ما را خوب میشناسن......... 10............................در کل فرقی بین مدارک وجود ندارد...........
سعبد جان اینجا 50 نفر از شما حمایت کردن..حالا شما به خاطر یکی 2 نفر می خواید اینجا دیگه پست ندید..این که نشد رفیق.
بازم می بینیمت اینجا..هم با پستهای تخصصی..هم با پستهای ضد استرس;)
دیگه نشنفیم از این حرفا هان:w08:

FCH

عضو جدید
نقل قول:

این آخرین پست من در این تاپیک بود........... موفق باشید و سربلند...............در پناه حق....... 1.من از این به بعد سعی خواهم کرد فقط اطلاعات خدما بالا ببرم........ 2.به سوال و پی ام هیچیک از دوستانم پاسخ نمیدم........... 3.مشکلی بود از اساتید محترم میپرسین .... 4.شاید به نظر شما من بیسواد باشم...ولی عزیز لااقل زمانی که حتی رها خانم مدیر نبودن و بعدا به ما اضافه شدن..........مدیران قبلی به من پیشنهاد همکاری داده بودن که از جملهsaeed good boy که خواست تا یه قسمت زبان راه اندازی کنیم.اما من سرم اون موقعا شلوغ بود شرمنده شدم.......... 5. 6.یادتون باشه وقتی یکی حرفی میزنه نگید با من بود............. 7.مشکلی نیست از این به بعد دوستان مرا در این تاپیک نخواهند دید..................میدون مال شما جوونا.......... 8.من با کسی شوخی ندارم.........اگه ادامه بدین ناچارم به عنوان یه دوست از ادمین و پیرجو عزیز بخوام تا درباره نام کاربریتون یه تجدید نظری بکنه.........که بسیاری اخراجم شدن..... 9.کسی مغرور نیست..مغرور بودیم 3 سال اینجا فعالیت نمی کردیم........ لازم نیست شما ما را بشناسید دوستان فعال تالار معماری ما را خوب میشناسن......... 10............................در کل فرقی بین مدارک وجود ندارد...........به هر حال دوستان خداحافظ........
آقا یه سوال واسه من پیش اومد
شما اصفهانی ای؟
لهجه میای:دی

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا سعید یعنی به خاطر حرف یه نفر که...... داری میری؟؟؟

FCH

عضو جدید
نقل قول:

این آخرین پست من در این تاپیک بود........... موفق باشید و سربلند...............در پناه حق....... 1.من از این به بعد سعی خواهم کرد فقط اطلاعات خدما بالا ببرم........ 2.به سوال و پی ام هیچیک از دوستانم پاسخ نمیدم........... 3.مشکلی بود از اساتید محترم میپرسین .... 4.شاید به نظر شما من بیسواد باشم...ولی عزیز لااقل زمانی که حتی رها خانم مدیر نبودن و بعدا به ما اضافه شدن..........مدیران قبلی به من پیشنهاد همکاری داده بودن که از جملهsaeed good boy که خواست تا یه قسمت زبان راه اندازی کنیم.اما من سرم اون موقعا شلوغ بود شرمنده شدم.......... 5. 6.یادتون باشه وقتی یکی حرفی میزنه نگید با من بود............. 7.مشکلی نیست از این به بعد دوستان مرا در این تاپیک نخواهند دید..................میدون مال شما جوونا.......... 8.من با کسی شوخی ندارم.........اگه ادامه بدین ناچارم به عنوان یه دوست از ادمین و پیرجو عزیز بخوام تا درباره نام کاربریتون یه تجدید نظری بکنه.........که بسیاری اخراجم شدن..... 9.کسی مغرور نیست..مغرور بودیم 3 سال اینجا فعالیت نمی کردیم........ لازم نیست شما ما را بشناسید دوستان فعال تالار معماری ما را خوب میشناسن......... 10............................در کل فرقی بین مدارک وجود ندارد...........به هر حال دوستان خداحافظ........
راستی یه چیز دیگه
واسه شما قدیمیا که یادآوری لازم نیست.اما ان چند وقتی که من تو این تاپیکم اغتشاشگر کم نبوده!
جدی گرفتنشون از قدیمیا بعیده!
ایشاالله که بازم ببینیمت با اون شکلک هات!:دی

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا سعید بعده اون 20 نفر دیگه اومدن به همه کسایی که اینجا پست میدن هرچی خواستن گفتن حتی اونیی که خودشونم تو حرفای به اصطلاحه خودشون چرته ما حضوره سبزشونو اعلام میکردن
بیخیال

نقل قول:

سعید جون خونت رو کثیف نکن چون ارزش نداره. کسهایی که باید اصل مطلب رو بدونن میدونن. انشالله یه 10 یا 12 روز دیگه نتیجه میاد و تکلیف بچه ها مشخص میشه و همه میرن پی درس و دانشگاه. به نظرم اون موقع این تاپیک حذف بشه بهتره چون اینجوری میره تو خاطراتمون و یه خاطره خوش میشه ولی اگه ادامه پیدا کنه به نظرم تاپیک زیر سوال میره.
به امید قبولی همه دوستان

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اینم آخرین هدیه من به شما عزیزان..........
معماری رد زمان بر فضاست..................استاد سید هادی میرمیران
روحش شاد یادش گرامی.....................
در تاپیک های تخصصی معماری منتظر پستاتون هستیم............
منم میخوام از این به بعد فقط برای افزایش سطح علمی خودم تلاش کنم.........
فرزاد جان وبقیه هستن..........جای نگرانی نیست........................................................

دلنواز

عضو جدید
آره دیگه اون موقع که همه سره انتخابا مونده بودیم و میومدیم اینجارو بعضیا یادشون نمیاد. خوب الانم تابستونه انتخابا هم تموم شده همه هم منتظره جواباییم با اینحال بازم یکی یه سوالی داره بحث میشه راجع بهش نمیدونم مشکله بعضیا چیه.
نکه تو بحثا اونام نبودن حرفای بقیه اذیتشون میکنه
به به میبینم که خیلی ها رو بالاخره به زبون آوردمو 3-4 تا پست، جواب گرفتم.
آخه اومدم سلام کردم. جواب نشنیدم چه برسه به اینکه جواب سوالم رو بدید!!!
درمورد استرس بهتون حق میدم. ولی استرس من از همه شما بیشتره.

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
د...............
به من چییییییییییییی
مگه دعوا شده حالا:w12:
اصلا سپیده جون اینا تقدیم به تو: :w24:
:w05::w05::w05::w05::w05::w05::w05::w05::w05:

The_Last_Samurai

عضو جدید
دوستان اینم آخرین هدیه من به شما عزیزان..........
معماری رد زمان بر فضاست..................استاد سید هادی میرمیران
روحش شاد یادش گرامی.....................
در تاپیک های تخصصی معماری منتظر پستاتون هستیم............
منم میخوام از این به بعد فقط برای افزایش سطح علمی خودم تلاش کنم.........
فرزاد جان وبقیه هستن..........جای نگرانی نیست........................................................
کسی تشکر نزنه براش هانننننننن..

پسر خوب 6 ساعت اینجا ما ازت دفاع نکردیم که دست آخر بیای اینو بگی.
شما ما 10 نفر رو که ازتون حمایت می کنن و نمی بینی بعد 2 تا پست یکی 2 نفر و می بینیییییییی؟؟؟
شما قدیمیه اینجا هستی..دبگه در برابر همچین پستهایی باید آب بندی شده باشی رفیق..

بی خیال..بازم می بینیمت..نه نگی که بر و بکس عصبی بشن دیگه خونت پای خودتهههههه..:w00:

دلنواز

عضو جدید
واسه اینکه اولا رشته ام این نبوده و چیزی ازش نمیدونم. و دیگه اینکه من کارمندم. اگه بخوام ادامه تحصیل بدم وبرم شهرستان مجبورم کارم رو ول کنم:(

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز

من زبونم کار میکرده اگه جوابه سوالتو نمیدادم نمیدونستم که جواب نمیدادم نخواستم الکی جواب بدم.
موقعه سلام دادنتم نبودم حتما.
هرکی اندازه خودش استرس داره

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئن باش اگه کسی اطلاع داشت حتما بهتون میگفت
من خودم میخواستم جواب بدم ولی از جوابم مطمئن نبودم چون کسی رو نمیشناختم که از رشته دیگه اومده باشه
حالا همون جواب رو میگم:
هستن کسایی که مثل شما باشن حتما یه فکری براشون کردن، درسایی که پیش نیاز میخوره و دروس جبرانی کمکت میکنه

این که دیگه اینهمه شر انداختن و کدورت درست کردن نداشت

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم رفتم
شب همگی بخیر....
اگه فردا نبودم پیشاپیش عید همگی هم مبارک....
راستی
این روز آخری ماه رمضون واسه همدیگه دعا کنیم
واسه منم دعا کنین....

The_Last_Samurai

عضو جدید
واسه اینکه اولا رشته ام این نبوده و چیزی ازش نمیدونم. و دیگه اینکه من کارمندم. اگه بخوام ادامه تحصیل بدم وبرم شهرستان مجبورم کارم رو ول کنم:(
سلام.
گفتم که..یه نگاه به بقیه ی تاپیکا بندازی همه چی دستت میاد دوست من.
در مورد تهران هم شما با این رتبه تهران و نمیاری..قزوین هم همینطور..شهرهای شمال رو اگه زدی احتمالا میاری..اهواز و یزدم که احتمال خیلی زیاد راحت قبولی;)

دلنواز

عضو جدید
فکر میکنم منم قبل از اینکه دعوا بشه یا برعکس معتاد تاپیک بشم، برم بهتر باشه. جواب سوالام رو هم جایی دیگه میگیرم. از همه مرسی. خداحافظ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا