واقعا ممنونم. دعا میکنم همیشه خیر و خوبی سر راهت باشه.سلام.
گفتم که..یه نگاه به بقیه ی تاپیکا بندازی همه چی دستت میاد دوست من.
در مورد تهران هم شما با این رتبه تهران و نمیاری..قزوین هم همینطور..شهرهای شمال رو اگه زدی احتمالا میاری..اهواز و یزدم که احتمال خیلی زیاد راحت قبولی![]()
پس چرا نمیری علی؟؟؟؟بروبچ باحال و ثابت باشگاه منم دیگه کم کم برم لالا. شب همگی دوستان خوش و پرستاره. به امید قبولی همه.![]()
فکر میکنم منم قبل از اینکه دعوا بشه یا برعکس معتاد تاپیک بشم، برم بهتر باشه. جواب سوالام رو هم جایی دیگه میگیرم. از همه مرسی. خداحافظ
ممنون.واقعا ممنونم. دعا میکنم همیشه خیر و خوبی سر راهت باشه.
همگی موفق باشید خداحافظ
ممنون.
شما هم هر وقت سوال داشتی حتما اینجا مطرح کن..با کمی صبر و حوصله..و البته مهربونی..مطمئنن جوابت و می گیری دوست من![]()
هدف ما جذب حداکثری و دفع حداقلیستمجتبی پیام آورصلح
فدای همتون با توجه به اینکه ............................دیدم حق با شماست............کسی تشکر نزنه براش هانننننننن..
پسر خوب 6 ساعت اینجا ما ازت دفاع نکردیم که دست آخر بیای اینو بگی.
شما ما 10 نفر رو که ازتون حمایت می کنن و نمی بینی بعد 2 تا پست یکی 2 نفر و می بینیییییییی؟؟؟
شما قدیمیه اینجا هستی..دبگه در برابر همچین پستهایی باید آب بندی شده باشی رفیق..
بی خیال..بازم می بینیمت..نه نگی که بر و بکس عصبی بشن دیگه خونت پای خودتهههههه..![]()
نه دفعهدف ما جذب حداکثری و دفع حداقلیست
فدای همتون با توجه به اینکه ............................دیدم حق با شماست............
میمونم مبارزه هم میکنم.....به همه هم بتونم کمک میکنم.........................ببینیم چی میشه..........در ضمن آرزوی موفقیت برای عزیزان کنکور داده......![]()
![]()
فدای همتون با توجه به اینکه ............................دیدم حق با شماست............
میمونم مبارزه هم میکنم.....به همه هم بتونم کمک میکنم.........................ببینیم چی میشه..........در ضمن آرزوی موفقیت برای عزیزان کنکور داده......![]()
![]()
اشتباه شد..نه دفعاین موزیه...........
هر دو درسته............دفع موزی و جذب حداکثری...........اشتباه شد..
این درستشه..![]()
هر دو درسته............دفع موزی و جذب حداکثری...........
تشکرهام تموم شد...حالا ببینم میتونم پای روانشناسا و مهندسای عمران و مهندسای معمار که از دوستامن را به اینجا باز کنم برای جذب حداکثری..............حدود 100 نفر چی بشه.........![]()
شب بخیر
راستی من کدومم![]()
همینه که هست
راستش واسم يه سوال مونده كه چرادخترهارشته عمران يامعماري روانتخاب ميكنن.رشته هايي كه مردونه هستش ودخترهاميان ظرفيت دانشگاههارواشغال ميكنن چون بيرون واسشون تواين رشته هاكاركمه.نهايتش شايد20درصدشون بتونن جذب كاربشن اونم مثلاتومهندسين مشاور يانهايتا تونظام مهندسي.اونم به سختي كسي بهشون ساختمون ميده.زمونه عوض شده ديگه مردونه وزنونه قاطي شده سواي اين رشته هاتوي هراداره ياشركت خصوصي يادولتي ميري همشون زن هستن.بدبخت مردادارن بچه داري ميكنن.تازه 2قورت ونيمشون هم طلب دارن وميگن تواين مملكت به زنابهانميدن.(البته منظورشون به مردهاستچون همه جاتواشغال زنهاست)اينهم ازمملكت زن ذليلها.
![]()
شما بگو یه ذره ذره............نه نیست...........به نظر شما با توجه به اینکه رتبه آخرین فرد قبول شده در دانشگاه شمال 2320 بوده هیچ امکانی نداره که من با رتبه 2855 قبول شم حتی یه ذره!!!![]()