انتخاب اخرت اوانکیه ان شاالله به ایونکی نمیرسهسلام سپیده جان چیکار کردی انتخاب شهرو؟کجاهارو زدی![]()

انتخاب اخرت اوانکیه ان شاالله به ایونکی نمیرسهسلام سپیده جان چیکار کردی انتخاب شهرو؟کجاهارو زدی![]()
سلام سپیده جان چیکار کردی انتخاب شهرو؟کجاهارو زدی![]()
سپیده 6 تا انتخاب کردی؟1- رجایی
2-سوره
3-روزانه تبریز
4-روزانه اردبیل
5-شبانه تبریز
6-ایوانکی![]()
سپیده 6 تا انتخاب کردی؟
نه دفعه آخرم که نیست و نمیتونه باشه خوب"یه آدمه تازه وارد نمیتونه به عضو فعال دستور بده"هیییییییییییبرو خوش باش
اگه فضولی نباشه میتونم بپرسم کاردانیو کجا خوندینه 12 تا
اینا 6 تای اول بود دیگه به ایوانکی برسه رد نمیکنه
سلام
دوستمن
گفتم
شاید
تو
جمع
ازت
عذر خواهی
کنم
بهتر
باشه
.
![]()
اگه فضولی نباشه میتونم بپرسم کاردانیو کجا خوندی
کاردانی ؟ با پارسه کارشناس شو...
من و همه دوستام با خوندن جزوه های پارسه و آزموناش بهترین نتیجه رو گرفتیم
بدترین رتبه ها بچه هایی بودن که حداکثر 800 اینا بود رتبشون...اکثرا 2 رقمی شدیم
اینه که به همه پارسه رو توصیه میکنم
با جزوه های پارسه دیگه نیازی به این همه منابع و سر در گمی نیست(حتی کلاس هم نیازی نیست
همتون موفق باشید![]()
کاردانی ما 5 ترم بود..بعد از اتمامش رفتم پارسه
اواخر بهمن بود..آزمونای اول زیاد نمی خوندم ولی بعد از عید بیشتر خوندم، آزمونای جامع پارسه رتبم 1 رقمی شد و خود کنکورم 26 شدم![]()
دوست عزیزی که می گی تبلیغ میکنم
من خودم واسه پارسه 150 دادم و به خاطر امتیاز بالا(که زیادم سخت نبود گرفتنش) 130 تاشو پس گرفتم!! این از هزینه
در ضمن این پولی که میگی واسه کلاسشه که من از اون چیزی نمیدونم
اگه آدم بدونه نتیجه خوب میگیره هزینه کردن ضرری نداااره
من زبان وقت نکردم بخونم
ریاضی جزوه رو خوندم و تستای مدرسان شریف و زدم
بقیه درسا خود پارسه
آخر سر هم سوالای سال قبل و ...
کار آسختی نیست.. اگه یکم تلاش کنی![]()
تبلیغ چیرو میکنی !!!!!!
مگه بقیه خرن دور از جون
1 میلیون بدی تش آیا بشی آیا نشی
شیکم ناشتا و آروغ فندقی
سلام توصیه جدید: مطمئن باش اصلی ترین منابع کنکور کاردانی به کارشناسی کتا بهای هنرستان (نقشه کشی معماری) مثل : نقشه کشی , بناهای تاریخی , متره ,مبانی هنر های تجسمی, مبانی طراحی معماری این چند تا کتا بو حتما تهیه کن......فعلااگه فضولی نباشه میتونم بپرسم کاردانیو کجا خوندی
سلامسلام دوستان شهریه دانشگاه غیر انتفاعی به طور میانگین در هر ترم چقدره؟
بله...اینو من چند روز پیش تو همین تاپیک گفته بودم که ابا ابیک قزوین هم 80 تابرمیدارهسازمان سنجش مهلت انتخاب رشته رو تمدید کرده و یه اصلاحیه به دفترچه زده...
زور زده....
یک غیر انتفاعی تو قزوین اضافه شده با 80 تا پذیرش تکنولوژی معماری!!![]()
پس گویا خبر مرده دادم....بله...اینو من چند روز پیش تو همین تاپیک گفته بودم که ابا ابیک قزوین هم 80 تابرمیداره
بله ...دوستم که سال قبل غیرانتفایی قبول شد پرسیدم گفت که ترم اول شد تقریبا400 تومن...20 واحدم دادنواقعا 400 تومنخیلی کمتر از ازاده پس
![]()
واقعا 400 تومنخیلی کمتر از ازاده پس
![]()
در مورد معدل برای کنکور ارشد مطمئنی؟
اینو که بهت گفته بودم فرزانه خانوم! . گفتم که هزینه آزاد چند برابر غیر انتفاعیه!. تازه تاثیرش تو کنکور کارشناسی ارشد خیلی بده. میاد 1.5 الی 2 نمره از معدل کلت کم میکنه. معدلی که 15% تو نتیجه نهایی ارشد تاثیر داره. اما دانشگاهای سراسری و غیر انتفاعی یا همون میمونه یا حتی بیشترم میشه.(برحسب اعتبار)
آره کاملاً مطمئنم ، میتونی تحقیق کنی. این بند رو خودم با دو چشای خودم تو دفترچه ی ارشد دیدم. تازه میبخشی گفتم 15%. به عبارتی 20% تاثیر داره. پس از این به بهتر بخوندر مورد معدل برای کنکور ارشد مطمئنی؟
ممنون...آره کاملاً مطمئنم ، میتونی تحقیق کنی. این بند رو خودم با دو چشای خودم تو دفترچه ی ارشد دیدم. تازه میبخشی گفتم 15%. به عبارتی 20% تاثیر داره. پس از این به بهتر بخون![]()
اون طور که من شنیدم حدود 700 تومان فقط شهریه ثابتشه. حالا اگه هزینه ی درسارو بهش اضافه کنی تا سقف حداقل 1200 بالا میره!. حالا این فقط هزینه دانشگاشه ، اگه هزینه ی پروژه ها رو بیاری روش از 1.5 میلیون تا نزدیک 2 بالا میزنه. البته اینایی که گفتم نظر منهبچه هاكسي نميدونه ميانگين هزينه دانشگاه ازادواسه كارشناسي چقدرميشه.البته دوستان شهريه روگفتن ولي كلشوميخوام بدونم![]()
بچه هاكسي نميدونه ميانگين هزينه دانشگاه ازادواسه كارشناسي چقدرميشه.البته دوستان شهريه روگفتن ولي كلشوميخوام بدونم![]()
ببخشید من وسط حرفتون میپرماون طور که من شنیدم حدود 700 تومان فقط شهریه ثابتشه. حالا اگه هزینه ی درسارو بهش اضافه کنی تا سقف حداقل 1200 بالا میره!. حالا این فقط هزینه دانشگاشه ، اگه هزینه ی پروژه ها رو بیاری روش از 1.5 میلیون تا نزدیک 2 بالا میزنه. البته اینایی که گفتم نظر منه![]()
خواهش میکنم. حضورت خودش برکتهممنون...
ببخشید تشکر ندارم
نه اشکالی نداره. همین بحثاست که باعث نتیجه گیری بهتر میشهببخشید من وسط حرفتون میپرم
من دوستم بهمن 87 ازاد کارشناسی قبول شد...پرسیدم گفت شهریه ثابتمون 430 تومنه...
شهریه یه ترمش هم با 20 واحد شده بود 1280
دوستم اینی که من می گم کاملا درسته چون خودم تجربه کردم
البته نمی خوام از خودم تعریف کنم ولی من الان جای کار می کنم که حداقلش باید مدرکه ارشد داشته باشی تا بتونی سر این پست باشی ولی با عنایت عمو جانمون جام توپه توپه اگه ده تا دکترایه معماریام بخوان نمی تونن منو از جام تکون بدن....فقط کاره ریش عمو جونمه دقت کنین
بچه هاكسي نميدونه ميانگين هزينه دانشگاه ازادواسه كارشناسي چقدرميشه.البته دوستان شهريه روگفتن ولي كلشوميخوام بدونم![]()