اردبیل
پس داری
به احتمال قوی در طریقه استفاده ازش دچار مشکلی !
فکر میکنم یه دفترچه راهنمای استعمال روش باشه !
مگه شهر خودت چشه ؟

اردبیل
این حرفو جای دیگه نگی
جوابا اول مهر میاد![]()
هیچی فقط سراسری باشه خیلی بهتر از غیرانتفاعیه.نه؟پس داری
به احتمال قوی در طریقه استفاده ازش دچار مشکلی !
فکر میکنم یه دفترچه راهنمای استعمال روش باشه !
مگه شهر خودت چشه ؟
![]()
کی تموم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام بچه ها
کمک کمک دارم دیوونه میشم....
بین این شهرا کدوم واسه زندگی راحت تر بهتره محیطش بهتره........
راحتی برام خیلی مهمه.....
ممنون
1.ساری
2.بابل
3آمل
4.نور
5.محمودآباد
6.نوشهر
7.لاهیجان
من شنیدم زابل بر خلاف اونچه که همه تصور می کنن شهر خوبیه، فقط اسمش بد در رفته.زابل رفتن دل شير مي خواد خداييش!!
بابا چرا خودزنی میکنی؟سلام بچه ها
کمک کمک دارم دیوونه میشم....
بین این شهرا کدوم واسه زندگی راحت تر بهتره محیطش بهتره........
راحتی برام خیلی مهمه.....
ممنون
1.ساری
2.بابل
3آمل
4.نور
5.محمودآباد
6.نوشهر
7.لاهیجان
آرهمن شنیدم زابل بر خلاف اونچه که همه تصور می کنن شهر خوبیه، فقط اسمش بد در رفته.
بابا چرا خودزنی میکنی؟
چرا اعصاب تعطیله؟
بچه های شمالی میان الان جواب می دن
اما من از یه شمالی پرسیدم گفت
ساری
بابل و آمل یه سطحن
نور و نوشهر خرج زندگی بالاس.توریستیه.پرته
محمود آبادم همینطور
لاهیجانم درجه آخر
با کلی توضیح دیگه که حال ندارم بگم
اما در کل ساری از همه بهتره گفت
گفتم آمل و بابل در یه سطحنآخه اولش گفتی ساری بابل در یه حدن
کممممممممممممممممممکککککککککککککککککککککککککککک
میخام برم شمال شهرش خوب باشه دریام باشه که عالیهههههه....![]()
اره اقا امین...زابل دانشگاه خوبیه؟من شنیدم زابل بر خلاف اونچه که همه تصور می کنن شهر خوبیه، فقط اسمش بد در رفته.
آخه اولش گفتی ساری بابل در یه حدن
کممممممممممممممممممکککککککککککککککککککککککککککک
میخام برم شمال شهرش خوب باشه دریام باشه که عالیهههههه....![]()
یه سوال !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه غیرانتفاعی قبول بشم ولی نرم برای ثبت نام یا به هر دلیلی منصرف بشم , برای سال بعد محروم می شم ؟؟؟؟ برای کنکور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
plz جواب ب بب بب ب؟؟؟؟؟
به نظر من اول طبری بابل بزن بعدش به ترتیب ساریان و روزبهاندوستان دانشگاه ساریان ساری اسمی ازش نیست؟؟چطوره؟؟
اولین شهر شمالم روزبهان ساری رو زدم..
بعدش نمی دونم ساریان و بزنم یا طبری بابل؟؟؟؟؟؟؟
اما یه شیرازی حتی با سند محکمی اومد گفت که آپادانا با رتبه ی پایین تری برمیداره و تو ادامش گفت که پشنهاد میدم برید آپادانا. یا اینکه از نظر سطح علمی حافظ بالاتره؟ کدومه؟
در مورد ساری که دفترچه نوشته ساریان هم خوابگاه میده هم غذا. ولی روزبهان فقط خوابگاه میده. غذا رو میشه جور کرد اما همینم میتونه از مشکلات کم کنه. حالا نمیشه با اطمینان گفت که چون ارشد داره حتماً سطحشم بهتر باشه. شایدم حق با تو باشه
آخه ساریان یه سایت هم نداره...ولی روزبهان ظاهرا فقط یه ساختمونه بزرگه..قشنگم هست..به نظر من اول طبری بابل بزن بعدش به ترتیب ساریان و روزبهان
ساریان هم خوابگاه میده هم غذا اما روزبهان فقط خوابگاه میده. تازه سپیده خانوم بعد از مشاوره ای که با آقای سعیدی پور کردن گفتن بین ساریان و بابل اول ساریان رو بزنین![]()
واااای خدا دارم دیوونه میشم
با اینکه کلی با دوست و آشنا و دوست خوابگاه رفته و نرفته و دانشجوی قزوین و بابل و خانواده و پارسه و بچه های باشگاه و ... مشورت کردم و برام استخاره کردن و .... ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم قزوین رو اول بزنم یا آمل، چون دوتاش رو هم قبول میشم به احتمال زیاد
دوستم که قزوین میخونه میگفت دانشگاهمون بد نیست نسبت به دانشگاهای دیگه قزوین مخصوصا معماریش، از یه طرفم میگفت استادامون به درد نمیخورن زیاد
از نظر رفت و آمدشم راحته آزادی سرویس داره
اون یکی دوستم که بابل درس میخونه میگفت دانشگاه آمل خیلی توپه اگه بتونی با چند نفر دیگه زندگی کنی، از یه طرفم رفت آمدش سخته که علاوه بر اینکه دورتره باید دو سه بار ماشین عوض کنیولی در عوض دانشگاه خیلی خوبیه، البته استاداش رو نمیدونم، در ضمن محیطشم یکم نا مناسبه
قزوین هم همش باید تو راه رفت و آمد بود هر روز 5 -6 ساعت صرف رفت و آمد میشه، دیگه کی به بقیه کارامون برسیم...اونم کارای ما که هر روز پروژه و ماکت داریم
آخه خداییش خودتون قضاوت کنید وقتی آدم یه دانشگاه مثل آمل رو میبینه و مجبوره تو یه
آپارتمان کوثر با یه حیاط 200 300 متری درس بخونه از درس خوندن زده میشه
بخدا دهن بین نیستم که هرکی هرچی میگه گوش بدم، اگه تجربه خوابگاه موندن رو داشتم و میدونستم میتونم 2سال زندگی کردن با چند نفر غریبه رو تحمل کنم یا نه اصلا تو انتخابم تردید نداشتم، ولی تجربه ندارم![]()
اینو خوب اومدیشك نكن كه زندگي تو خوابگاه اون هم با اين خوابگاهايي كه واقعا امكانات محدودي دارن اونم واسه دانشگاه غيرانتفاعي كار اسوني نيست وقتي كه ميتوني قزوين قبول شي و كنار خانوادت باشي چرا خوابگاه . توي خونه اتاقت رو داري غذات حاضر لباسات تر تميز شسته شده اتوشده،
اما تو خوابگاه واسه حموم واسه ظرف شستن واسه آشپزي و ... بايد نوبت بگيري
به نظر من خوابگاه در صورتي قابل تحمل ميشه كه هيچ راه ديگري جز انتخابش نداشته باشي
تازه يك سري از خوابگاه ها قوانين خاص خودشون رو دارن مثلا ساعت و حتي روزهاي محدود واسه رفت و آمد. از همه سخت تر پروژه بردن آوردنشه كه تو راه ماكتت با خاك يكسان ميشه![]()
واااای خدا دارم دیوونه میشم
با اینکه کلی با دوست و آشنا و دوست خوابگاه رفته و نرفته و دانشجوی قزوین و بابل و خانواده و پارسه و بچه های باشگاه و ... مشورت کردم و برام استخاره کردن و .... ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم قزوین رو اول بزنم یا آمل، چون دوتاش رو هم قبول میشم به احتمال زیاد
دوستم که قزوین میخونه میگفت دانشگاهمون بد نیست نسبت به دانشگاهای دیگه قزوین مخصوصا معماریش، از یه طرفم میگفت استادامون به درد نمیخورن زیاد
اون یکی دوستم که بابل درس میخونه میگفت دانشگاه آمل خیلی توپه اگه بتونی با چند نفر دیگه زندگی کنی، از یه طرفم رفت آمدش سخته که علاوه بر اینکه دورتره باید دو سه بار ماشین عوض کنیولی در عوض دانشگاه خیلی خوبیه، البته استاداش رو نمیدونم، در ضمن محیطشم یکم نا مناسبه
قزوین هم همش باید تو راه رفت و آمد بود هر روز 5 -6 ساعت صرف رفت و آمد میشه، دیگه کی به بقیه کارامون برسیم...اونم کارای ما که هر روز پروژه و ماکت داریم
آخه خداییش خودتون قضاوت کنید وقتی آدم یه دانشگاه مثل آمل رو میبینه و مجبوره تو یه آپارتمان کوثر با یه حیاط 200 300 متری درس بخونه از درس خوندن زده میشه
بخدا دهن بین نیستم که هرکی هرچی میگه گوش بدم، اگه تجربه خوابگاه موندن رو داشتم و میدونستم میتونم 2سال زندگی کردن با چند نفر غریبه رو تحمل کنم یا نه اصلا تو انتخابم تردید نداشتم، ولی تجربه ندارم![]()
امیدوارم بهترین انتخابو بکنی ولی چی شد از اون سقف قبولی ای که قول داده بودی برامون بذاری خبری نشد؟واااای خدا دارم دیوونه میشم
آخه خداییش خودتون قضاوت کنید وقتی آدم یه دانشگاه مثل آمل رو میبینه و مجبوره تو یه آپارتمان کوثر با یه حیاط 200 300 متری درس بخونه از درس خوندن زده میشه
از لطفتون ممنوندوست عزیز من توی جو هر 2 تا دانشگاه بودم (حافظ و آپادانا)
اگه می خوای "معمار" بشی پس حافظ جای مناسبیه!
هم سطح علمیش بالاتره هم جو دانشجوییش هم رتبه های کمتری میگره
قبولی ارشد هم خیلی زیاد تر از بقیه دانشگاهها داره!
درست تحقیق کنین و شانس رو از دست ندین
آره روزبهانم خوبه اینکه بزرگتره تنها به خاطر کارشناسی نیست بلکه ارشدم تو اون ساختمون هست پس چرا بزرگ نباشه؟ اما ساریان دردسرش کمتره ولی اینکه سایتش کجاست خبر ندارم!. شایدم یه جای مجزا از ساختمون اصلی باشهآخه ساریان یه سایت هم نداره...ولی روزبهان ظاهرا فقط یه ساختمونه بزرگه..قشنگم هست..
طبری از ساریان و روزبهان مگه بهتره؟؟صنعتی مازندران چی؟؟این و بعد کدوم یکی از این دانشگاه ها بزنم بزنم؟؟