bahar khano0m
عضو جدید
بین غیرانتفاعی های قزوین کدوم از همه بهتره؟

نه نمیشه متاسفانهبا سلام و شب بخیر.با رتبه ی 1500 میشه سوره قبول شد؟بومیه تهرانم.
اینجوری که من می دونم دهخدابین غیرانتفاعی های قزوین کدوم از همه بهتره؟![]()
بابا يكي بگه با 3900 كجا قبول ميشم من ؟ۀ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تمنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟التماس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دستم به دامن و شلوارتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینجوری که من می دونم دهخدا
بابا يكي بگه با 3900 كجا قبول ميشم من ؟ۀ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تمنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟التماس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دستم به دامن و شلوارتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درستهبابا يكي بگه با 3900 كجا قبول ميشم من ؟ۀ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تمنا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟التماس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دستم به دامن و شلوارتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفته بودین از بعضی مبحث های ریاضی سوال نمیاد میشه بگین کدوم مبحث هاسلام"من خودم کتابه مدرسان رو پیشنهاد میکنم"مرجع خوب وکلیه خواستی بگیری فقط یادت باشه چاپ جدید باشه بعد کلاس هم تونستی برای این درس برو به کلاش خوب بعد یه چیز همه اینه که چند تا از فصی هاش تو کنکور نمیآد .روی فصل های مهمش که تو کنکور میآد بیشتر وقت بزاری چند تا از قسمتاش و فصل هاش هر سال سئوال میآد کمک خواستی باز بگو موفق باشی"
سال پیش.600 تابچه ها من تازه میخوام سال بعد کنکور بدم خیلی سخته .هر سال تعداد شهرهایی که دانشجو پذیرش میکنند کمتر میشه![]()
غیر انتفاعی کدخدا...نه نه ............دهخدابین غیرانتفاعی های قزوین کدوم از همه بهتره؟![]()
از چه کتاب هایی استفاده کردیسال پیش.600 تا
امسال....160 تا
از چه کتاب هایی استفاده کردیمیشه راهنمایم کنی
![]()
بچه ها من تازه میخوام سال بعد کنکور بدم خیلی سخته .هر سال تعداد شهرهایی که دانشجو پذیرش میکنند کمتر میشه![]()
میشه درصداتو بهم بگی؟تو کتاب های پارسه و مدرسان خوندی؟تو ازمون هام شرکت کردی؟قابل توجه شما من امسال 140اوردم اگه ریاضی 13 درصدمو 50می زدم اما نشد چون اصلا ریاضی نخونده بودم رتبم زیر 50 بود بهتره ریاضی رو جدی بگیری این همه کتابی هم که پیشنهاد شده نمی خواد بخونی ولی همه کتابهای پارسه و ریاضی مدرسان رو تهیه کن
تو دانشگاه ازاد بیشتر قبول داری یا غیرانتفاییسلام"هیچ وقت نگو چیزی سخته.فقط برای هدفت واقعا با دل وجون تلاش کن حتما نتیجشو خواهی دید.بله این 2-3 تا دانشگاههاییکه دارن رو ازمون میگیرن.قبول شدنش هم سخت میشه.مثلا"رشته عمران دیگه دانشگاه رجایی نداره نزدیک تری جایی که دارن فقط غیر انتفاعی قزوینه اونم فقط غیر انتفاعی دارن نه روزانه و شبانه.معماری هم میخوان کم کم اینجوری کنن.خدا ازشون نگذره![]()
مگه دانشگاه همدان امسال دانشجو پذیرش میکنهسلام
بچه ها من دوستم رتبش شده 1765
کجا میتونه قبول شه مد نظرش همدان و شمال امل
ممنون میشم راهنمایی کنید
غیر انتفاعی بود منظورممگه دانشگاه همدان امسال دانشجو پذیرش میکنه
تو دانشگاه ازاد بیشتر قبول داری یا غیرانتفایی![]()
سلام دوستان من 125 شدم کجا قبولم ؟
راستی دانشگاهی به اسم میراث تودفترچه ندیدم
فکر میکنی شبانه رجایی بیارم ؟؟؟؟؟میراث هر چند وقت یه بار میگیره.پارسال گرفت امسال نه
اوضاع خیلی داغونه..
ولی با چیزایی که از بچه ها میدونم سوره قبولیت 100 درصده
دوستای پیشکسوت ببخشن من جواب دادم![]()