razeshab2005
عضو جدید
من رتبه ام 4282 شده کدوم دانشگاه پذیرای من میباشد![]()
الو الو کسی هست
لطفا جواب بدین کمک

من رتبه ام 4282 شده کدوم دانشگاه پذیرای من میباشد![]()
عزیز دل برادر پردیسان فریدونکنار فکر کنم رتبه کمتر از 7500 بخواد بخصوص با ظرفیت های امسالتو رو خدا یکی به من جواب بده. کسی نیست؟![]()
سلام بچه ها من کارشناسی ناپیوسته معماری 7500 آوردم به نظر شما میتونم پردیسان فریدونکنار قبول بشم؟ اگه نه کجا میتونم؟ تو رو خدا راهنمایی کنید.
دوست عزیز بزن ولی احتمال زیاد نمیاریلطفا سریع پاسخ بدید
با رتبه ی 1765 میشه امل رو اورد؟![]()
راست میگهسلام بچه ها
به نظرتون امسال سوره تا چه رتبه اي قبولي داره
يعني رتبه هاي 250 تا 300 چند درصد احتمال قبوليشون هست
ديگه قاطي كردم به خدا.
از بچه هاي شهرستانم يه خواهشي دارم
تورو خدا سوره تهرانو نزنين
پس ما تهرانيا چي كار كنيم
باور كنين تو شهر ديگه درس خوندن خيلي مشكله
به خصوص اين كه خوابگاه هم كه نميدن نه به سختيش ميارزه نه به هزينش
من كاردانيمو شهرستان خوندم واسه همين سعي كردم رتبمو برسونم به تهران اون سختي ها برام تكرار نشه اما حالا با اين وضعيت ....
باور كنين شهر خودتون حتي اگه دانشگاش به درد نخور هم باشه ارزشش خيلي بيشتر از يه شهر ديگه اونم با اين امكانات خيلي محدود هست.
باشه؟![]()
راست میگه
تورو خداااااااااا
انقد تهران شهره بدیه- کثیف-شلوغ-ترافیک........... اه اه اه
انشا....سال بعد قبولی حتما ...........میری مسافرتاگه سوره قبول شیم بعد تو مصاحبه رد شیم باید چیکار کنیم....
راستی سلام به همه!![]()
سال پیش میشد...اما امسال شده دانشگاه.......پس با رتبه پائین بر میداره.........لطفا سریع پاسخ بدید
با رتبه ی 1765 میشه امل رو اورد؟![]()
اه راست میگی؟!!!!!!!
حالا که اینطور شد به همه ی شهرستونیا میگم انتخاب اولشونو سوره بزنن!
چطوره؟
تو هم دلت خوشه ها!!!!!!!!انشا....سال بعد قبولی حتما ...........میری مسافرت................
.![]()
تو هم دلت خوشه ها!!!!!!!!
چه کبابی ام درست میکنه!![]()
حتماً ترافیکو نا امنی و چیزای بدبین کننده رو وصف میکنی دیگهنه بذار به عهده خودشون
تازه اگه خواستن شخصا واسشون کامل تهران رو توصیف میکنم![]()
سلام به شما خسته نباشید میخواستم بپرسم بعد ازانتخابهای قزوین دراولویت کدام دانشگاههای شمال رابزنم که جزء دانشگاهای خوب هستند وامکان قبولیش برای من هست اگرقزوین نیاوردم مثلا آمل میشه قبول شددوست عزیز بزن ولی احتمال زیاد نمیاری
سلام..اگه ر د بشی میری رو انتخاب بعد سورتاگه سوره قبول شیم بعد تو مصاحبه رد شیم باید چیکار کنیم....
راستی سلام به همه!![]()
سلامسلام به همه به نظر شما من با رتبه 2850 کدوم دانشگاه از دانشگاههای شمال رو قبول میشم ؟![]()
دود رو نگفتیراست میگه
تورو خداااااااااا
انقد تهران شهره بدیه- کثیف-شلوغ-ترافیک........... اه اه اه
سلام...سلامت باشینسلام به شما خسته نباشید میخواستم بپرسم بعد ازانتخابهای قزوین دراولویت کدام دانشگاههای شمال رابزنم که جزء دانشگاهای خوب هستند وامکان قبولیش برای من هست اگرقزوین نیاوردم مثلا آمل میشه قبول شد
اگه سوره قبول شیم بعد تو مصاحبه رد شیم باید چیکار کنیم....
راستی سلام به همه!![]()
منم تعریف جابرا شنیدم........پسر دایی اونجا بود ..............تائید میشود........سلام...سلامت باشین
دوست عزیز دانشگاههای شمال رو بغیر از شمال امل همرو قبولی...راجع به سطح بقیه دانشگاههای مازندران اطلاعی ندارم...در مورد گیلان فک کنم جابر رشت دانشگاه خوبی باشه
موفق باشین
دود رو نگفتی
اغتشاشگرم زیاده![]()