amin105
عضو جدید
منم امشب طرفدار تراکتورسازیم و amiiinem.دودورودودووووووووووووووووو تراکـــــــــــتـــــــور!.دودورودودووووووووووووووووو تراکـــــــــــتـــــــور! لطفا قرمز بخونیدش!!)

اما در کل قلبم واسه مس کرمان می تپه

منم امشب طرفدار تراکتورسازیم و amiiinem.دودورودودووووووووووووووووو تراکـــــــــــتـــــــور!.دودورودودووووووووووووووووو تراکـــــــــــتـــــــور! لطفا قرمز بخونیدش!!)
کی گفته بود امروز جوابا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آبروی هرچی معمار بودا بردیم...............سعید معمار به همه قول داده بود که امشب نتیجه ها میاد
دیدی بد قول شد
آبروی هرچی معمار بودا بردیم...............![]()
سلام بچه ها جونم
چرا نتایجو اعلام نمیکنن؟):من توی یه سایت وابسته به سنجش خوندم که دیروز خدایی گفته 4 روز دیگه میاد.راست و دروغشو نمیدونم اگه اینجوری باشه من دیگه طاقت ندارم..
چرا انقدر اذیت میکنن):
یکی ام نیس به حرف ما گوش کنه)):
سلام محمود جانتولد شما هم مبارک باشه![]()
سلام کسی میدونه دقیقا جواب کنکور کی میاد؟[/QU
اين طور که معلومه زیاد مطمئن نباش شاید دیگه نیاد![]()
مشاهده پیوست 23559
خوب دوستان اینم فایل pdf شیوه نامه تشخیص صلاحیت تعیین پایه ظرفیت وصدورپروانه اشتغال به کاراشخاص حقوقی کنترل وبازرسی ساختمان
دوستانی که قراره کارشناس بشن بعدازاین البته درزمان گرفتن پروانه اشتغال بااین بخشنامه روبرومیشوند ولی خوب دانستن این موضوع برای دوستان درحال حاضرخوب هست ومیتونند جدای ازفانتزی آکادمیک این رشته دید وسیعتری وکاربردیتری ازاین مقطع داشته باشند
سلام محمود جان
ممنونم.بزرگواری عزیز
تولد این دوستان رو به ترتیب ماه های شمسی تا الان میدونم :
علی 23 فروردین
فرزاد 21 اردیبهشت
مویا 24 خرداد
سپیده 24 مهر
حامد بهداد 8 بهمن
رفتم نوشتم تو دفترچه یادداشت کنترل پنل اینجا که یادم بمونه![]()
منم همين كارو كردم گفتند 3 شهريور ولي بازم معلوم نيست ....سسسسسسسسسسسسسسسلام خوبین؟
دوست جونای معمارم فک کنم دیگه دوران فراق سر اومده و وقت وصاله
سایت سنجش یه سیستم پاسخگویی داره.دیروز رفتم و نوشتم پس نتیجه ها کی میاد.الان رفتم دیدم جواب داده 3 شهریور ...
البته امیدوارم مثله قولای دیگشون نباشه
از دانشگاه میراث کسی اطلاع داره؟حتی یه سایت درست حسابی ام نداره ):