مهیار من چی کار کنم دارم دیوانه می شم رفیقای من با 4600 به بالا هم تنکابن قبول شدن من بیچاره فکر کنم دقیقا 4 یا 5 نفر از رشت کم آوردم خوش به حالتون. همش فکر می کردم رشت قبول می شم!!![]()
می تونی مهمان بشی البته دست خود دانشگاه مبدا و مقصده ولی فک کنم ترم اول و باید بری بعد اقدام کنی بهرحال امتحانش ضرر نداره. امیدوار باش غصه هم نخور

کسی ار داداش گل من خبر نداره؟

اینم واسه اونایی که درباره تکمیل ظرفیت می پرسن: (البته مال پارساله ولی همیشه همنطور بوده)
پيرو اطلاعيه روز سه شنبه مورخ 26/6/1387 در سايت سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص اعلام نتايج نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 ، بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون رشتههاي امتحاني مندرج در اين اطلاعيه شركت نموده و مجاز به انتخاب رشته شده اند ، ميرساند كه بر اساس ضوابط مندرج در دفترچه هاي راهنماي ثبت نام (دفترچه شماره1) و راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) آزمون مربوط ، ميتوانند از تاريخ 29/8/87 تا تاريخ 2/9/87 (به مدت 4 روز) با مراجعه به سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org و وارد كردن اطلاعات اوليه ثبت نام از قبيل شماره اعتباري، شماره پرونده، شماره كاربر، رمز ورود و كد رهگيري ثبت نام اوليه، شماره داوطلب و شماره شناسنامه ، نسبت به انتخاب رشته محل هاي مورد علاقه خود (مندرج در اين اطلاعيه) اقدام نمايند.ضمناً داوطلباني كه متقاضي ثبتنام و شركت در مرحله تكميل ظرفيت آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 ميباشند، لازم است قبل از ورود به سايت اينترنتي سازمان و انتخاب رشته، مبلغ 500/14 (چهارده هزار و پانصد) ريال به حساب 748 خزانه داري كل ، نزد بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران (قابل پرداخت در كليه شعب بانك ملي ايران) وبه نام سازمان سنجش آموزش كشور واريز و شماره و تاريخ فيش واريزي را در محل مخصوصي كه در فرم ثبتنام اينترنتي در نظر گرفته شده است، وارد نمايند . بديهي است به درخواستهايي كه شماره فيش واريزي مبلغ آنان توسط بانك ملي ايران، مورد تأييد قرار نگيرد ترتيب اثر داده نخواهد شد .
تذكرات مهم:
1- آندسته از داوطلبان علاقهمند به تحصيل در رشتههاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه كه در رديف پذيرفتگان رشتههاي تحصيلي دورههاي روزانه ، نوبت دوم (شبانه) و يا رشتههاي تحصيلي مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1387 قرار گرفتهاند ، در صورت موفقيت در مرحله تكميل ظرفيت، قبولي قبلي آنان «كانلميكن» تلقي ميگردد و اين دسته از داوطلبان لازم است منحصراً در رشته قبولي جديد خود ثبتنام نموده و ادامه تحصيل دهند. ضمناً چنانچه قبولي قبلي داوطلبان علاقهمند به رشتههاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه مربوط به دوره روزانه باشد، حتي با دادن انصراف از تحصيل نيز حق شركت در آزمون سال بعد (1388) را نخواهند داشت. لذا به كليه پذيرفتگان تاكيد ميشود براي ثبتنام و شركت در گزينش رشتههاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه دقت كافي مبذول دارند، در غير اينصورت هيچگونه اعتراضي قابل قبول نخواهد بود.
2- آندسته از داوطلباني كه در رديف پذيرفتگان هر يك از رشتههاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه قرار ميگيرند، چنانچه قبلاً در رديف پذيرفتگان رشتههاي تحصيلي دورههاي روزانه، نوبت دوم (شبانه) و يا رشتههاي تحصيلي مؤسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي آزمون مربوط قرار گرفته باشند، نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجويان انتقالي رفتار خواهد شد.
3- داوطلبان علاقه مند به ثبت نام و شركت در گزينش هر يك از رشتههاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه در صورتي كه در رديف پذيرفتگان نهايي آزمون سراسري سال 1387 نيز قرار گرفته باشند، در صورت قبولي در مرحله تكميل ظرفيت ، مي بايست از دو رشته قبولي يكي را به دلخواه انتخاب و به تحصيل بپردازند. بديهي است ثبت نام در يك رشته محل به منزله انصراف از رشته ديگر تلقي خواهد شد.
5- زمان شروع به تحصيل پذيرفتگان رشتههاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه نيمسال دوم سال تحصيلي 88-1387 خواهد بود.