احتمالا بهمن میام پیشت همکلاسی میشیمسلام به بچه ها تبریک من با 3632 صنعتی بابل قبول شدم بقیه کسای که بابل قبول شدن بگن منتظرم![]()

دختری؟؟؟
به اسمت که نمیخوره
احتمالا بهمن میام پیشت همکلاسی میشیمسلام به بچه ها تبریک من با 3632 صنعتی بابل قبول شدم بقیه کسای که بابل قبول شدن بگن منتظرم![]()
سلام دوستای گلم
با 5984 میرداماد گرگان قبول شدم
خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
خدا خیلی دوست دارم
خدا خیلی باحالیییییییییییییییییییییییییییی
باورم نمیشه
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
راستی سجاد چیکار کرد؟
منم بدبختانه در همین دانشگاه قبول شدم اما روزانه، الان از دکتر برگشم شانس آوردم که سکته نزدم.
من با 3487 ایوانکی و قزوین و گرمسار قبول نشدم ولی انتخاب بعدیشو که سمنان زدم خداروشکر قبول شدمsalammmmmmmmmmmو تبريك واصه همه ....بچه ها قرار بود وقتي جوابا بياد جواب منو بدين ........ واصه قبولي ايوانكيو گرمسار .... قزوين .....تهران غير انتفاهي چه رتبهاي ميخواد؟؟؟
![]()
سلام بچه ها بهتون تبريك ميگم
من اشراق بجنورد قبول شدم خيلي ناراحتم از بچه ها هر كي خواست جاشو با مشهد عوض كنه بگه
يه سوالي هم دارم اگه كسي اطلاعاتي داره حتما بگه
"شنيدم اگه ما الان دانشگاه ثبت نام كنيم بعد تكميل ظرفيت جاي ديگه قبول شيم بايد 4 ترم شهريه دانشگاهي كه بوديم پرداخت كنيم بعد واسه دانشگاه جديد ثبت نام كنيم"
آيا اين صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
من با 3487 ایوانکی و قزوین و گرمسار قبول نشدم ولی انتخاب بعدیشو که سمنان زدم خداروشکر قبول شدمsalammmmmmmmmmmو تبريك واصه همه ....بچه ها قرار بود وقتي جوابا بياد جواب منو بدين ........ واصه قبولي ايوانكيو گرمسار .... قزوين .....تهران غير انتفاهي چه رتبهاي ميخواد؟؟؟
![]()
خوب این ترمو برویکی که رشت قبول شده نمی خواد جاشو با من عوض کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم تهرانی ها مازندران رو بیشتر از رشت دوست دارن!!!!!!!!
به دریا نزدیکتره
من نمیخوام اونجا برم یکی به دادم برسه!!!!!!![]()
يعني اگه تكميل ظرفيت قبول شيم بايد دانشگاه مبدا موافقت كنه؟این در صورت انصرافه اونم فقط شهریه ثابت
ولی اینجوری در حکم انتقاله که دانشگاه مبدا باید موافقت کنه
اگر موافقت نکنه دیگه سخت میشه ولی احتمالش کمه
خدایا شکرت که منو سمنان قبول کردی مرسی کسی سمنان قبول نشده ؟خداروشکر تا تهران 220 کیلومتر هست.خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمن با 3487 ایوانکی و قزوین و گرمسار قبول نشدم ولی انتخاب بعدیشو که سمنان زدم خداروشکر قبول شدم
این در صورت انصرافه اونم فقط شهریه ثابت
ولی اینجوری در حکم انتقاله که دانشگاه مبدا باید موافقت کنه
اگر موافقت نکنه دیگه سخت میشه ولی احتمالش کمه
شيرنيه پيش بينيه منو كه ندادي اما همون كه خمشحالي منم خمشحالمخدایا شکرت که منو سمنان قبول کردی مرسی کسی سمنان قبول نشده ؟خداروشکر تا تهران 220 کیلومتر هست.خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
فکر کنم مهمان فقط یه ترم بشه رفتmoji_arch جان مثل اینکه اطلاعات شما تو این زمینه ها زیادهمیشه تو این هیریویری
در مورد مهمان گرفتن یه دانشگاه دیگه توضیح بدین ؟؟؟
من که شبانه سبزوار قبول شدم میتونم تو شبانه میراث مهمان بشم.
منم قبول شدم یه جای بد که تا حالا اسمشم نشنیده بودم
همون شد که ازش میترسیدم
لامرد جنوب استان فارس
تبریک میگم به همگی
مهیار رتبت چند شده بود؟كسي رشت قبول نشده!!!همكلاسي ميخوام!!
من 861مهیار رتبت چند شده بود؟
سلام ندا جون انشالا همیشه موفق باشیمنم شریعتی (مهر) قبول شدم ..خدا رو شکر..همراز جان حالا ممنونم از تبریکت مثل اینکه راست گفتی![]()
فکر کنم مهمان فقط یه ترم بشه رفت
با این حال دوست من کاردانی اردبیل میخوند همون یه ترم رو هم نتونست ولیعصر تهران مهمان بیاد
مهیار من چی کار کنم دارم دیوانه می شم رفیقای من با 4600 به بالا هم تنکابن قبول شدن من بیچاره فکر کنم دقیقا 4 یا 5 نفر از رشت کم آوردم خوش به حالتون. همش فکر می کردم رشت قبول می شم!!من 861
موافقم . ماهایی که تهران نیستیم چی ؟
من واقعا ناراحت شدم ایشالا تو بقیه مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی.فقط یه سوال اون دوستتون که گرمسار قبول شدش رتبشو میگی؟اخه من گرمسار نشدم میخوام بدونم با چه رتبه قبول شده ممنونت میشم.سلام به همه ی دوستان از ته دل براتون آرزوی موفقیت میکنم و خوشحالمکه قبول شدین به شما و خانوادتون تبریک میگم
من نتونستو قبول بشم الان هم که دارم این جملات رو مینویسم حروفات رو گم کردم واقعا نمیدونم چه حکمتی در کارهفعلا خداحافظ دوستای هم دانشکدم از رشت و یزد و گرمسار قبول شدن در حالی که رتبشون از من کمتر بود
![]()