اولا من خودمم همون موقع گرفتم ، اما نتایج رو بعد 1 ساعت زود بر داشتن ، یعنی دیگه نیست .OK!!!بابا چی میگین!!!!!!!!پس چرا بعضی بچه ها گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میمیرم من تا 9![]()
اومممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممد من با 3487 سمنان قبول شدم جوابای ظهر درست بودببخشید..بهم حق بده من فقط 2 ساعت خوابیدم از دیشب تا الانبه خدا داغونم دارم دق میکنم تو همون 2 ساعت جواب زدن من نگرفتم ...
منظوری نداشتم..بببببببببببببخخخخخخخخخخخششششششششیییییییید
خواهش می کنم ... اشکالی نداره .ببخشید..بهم حق بده من فقط 2 ساعت خوابیدم از دیشب تا الانبه خدا داغونم دارم دق میکنم تو همون 2 ساعت جواب زدن من نگرفتم ...
منظوری نداشتم..بببببببببببببخخخخخخخخخخخششششششششیییییییید
با 3400 یا 3200 mavi memarفکر کنم رشت قبول شده بودمن رتبه ام 3280 شده کسی رو سراغ ندارین تو اونایی که جواب گرفتن با این رتبه قبول شده باشه؟؟
روزانه یا شبانه؟نه نه نه نه نه نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
من سبزوار قبول شدم .
من پيوسته مي خونمتو کجا قبول شدی؟
بابا جوابا اوومده !!!!!!!!!!!!!1دیگه تحمل 1 دقیقه ام ندارم.خدااااااااااااااااااااااااااااا کمکمون کن.کی می خواد تا ساعت 9 صبر کنه.دیوونه شدم![]()
بچه ها اومد، من روزانه میراث قبول شدم...
ندا جووونم تبریک میگمم....منم شریعتی (مهر) قبول شدم ..خدا رو شکر..همراز جان حالا ممنونم از تبریکت مثل اینکه راست گفتی![]()
منم شریعتی (مهر) قبول شدم ..خدا رو شکر..همراز جان حالا ممنونم از تبریکت مثل اینکه راست گفتی![]()