خدا کنه رشت قبول شم..خودم لاهیجانم اینجوری راحته رفت و امد میکنم دیگه به خوابگاه و این حرفا نیازی نیست.موفق باشی با کله جابر قبولی

خدا کنه رشت قبول شم..خودم لاهیجانم اینجوری راحته رفت و امد میکنم دیگه به خوابگاه و این حرفا نیازی نیست.موفق باشی با کله جابر قبولی
بچه ها اون نتیجه ها راست بوده اینجا رو نگاه کنیدhttp://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=20&nid=4351پس چرا نمیاد؟دیگه از سایت سازمان سنجش حالم به هم می خوره از بس نگاش کردم.لعنت بهشون![]()
شما دوست داری کجا قبول شی؟؟یکی از دوستام با 4100 کمال الملک قبول شد ..انشالا هر جا به صلاحته قبول شیمن بالاخره نفهمیدم شما رتبتون چند شده.ایشالا شما هم قبولی
سلامخدا کنه رشت قبول شم..خودم لاهیجانم اینجوری راحته رفت و امد میکنم دیگه به خوابگاه و این حرفا نیازی نیست.![]()
من سمنان قبول شدم اگه خدا بخواد ممنون از لطفتشما دوست داری کجا قبول شی؟؟یکی از دوستام با 4100 کمال الملک قبول شد ..انشالا هر جا به صلاحته قبول شی![]()
18:57
نننننننخیر..... خبری نیست...
سنجش ازت منتفرررررررررممممم![]()
رتبم 3487 و انتخابه 7 بودمن سمنان قبول شدم اگه خدا بخواد ممنون از لطفت
رتبت چند شد؟؟آخه منم رشت قبول شدم و بچه لاهيجانم!!!!خدا کنه رشت قبول شم..خودم لاهیجانم اینجوری راحته رفت و امد میکنم دیگه به خوابگاه و این حرفا نیازی نیست.![]()
18:57
نننننننخیر..... خبری نیست...
سنجش ازت منتفرررررررررممممم![]()
ای بابا شما معمارید کارای سختتر از چادر سر کردن انجام دادید و انجام خواهید داد ...در راه رسیدن به هدف این چیزا که اهمیت نداره ...خیلی از بچه های دبیری هم مجبورا چادر سر کنن اولش براشون سخته ...ولی میتونی از چادر شالی استفاده کنی که کش هم نداره خیلی راحته ...راستش آره مشكلم چادر آخه مي دونم از پسش بر نميام ....
آدم هميشه از هرچي بدش مياد به سرش مياد
اما انگاري بايد ياد بگيرم.
روزي كه رفتم ثبت نام وقتي برگشتم حتما با جزييات واستون تعريف مي كنم روز اول مدرسمو با چادر......![]()
مبارک باشه ..انشالا به سلامتیییمن سمنان قبول شدم اگه خدا بخواد ممنون از لطفت
من سمنان قبول شدم اگه خدا بخواد ممنون از لطفت
مبارک باشه..اگه اینجوری باشه پس توو جابر میبینمتونسلام
من با 3200 از جابر رشت قبول شدم
نگران نباش
300 تا هم از من جلوتری
من انتخاب سومم بود
2900 شد رتبه م ولی هنوز نمیدونم کجا قبولیدم..پس همشهری هستیمرتبت چند شد؟؟آخه منم رشت قبول شدم و بچه لاهيجانم!!!!
خبر فوری
قابل توجه داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1388
ضمن عذر خواهی از داوطلبان به سبب تاخیر در اعلام نتایج به اطلاع می رساند نتایج از ساعت 21 امشب بر روی سایت قرار خواهد گرفت
بچه ها سنجش به ...... کردن افتادهالان روی سایت سنجش اومد که اعلام نتایج ساعت 9 میاد.
بابا اینا چرا اینجوری میکنن؟دیگه شورشو در آوردن![]()
مبارک باشه..شیرینی کوو پس؟؟؟؟؟؟man saate 1 javabamo didam.vali chon kar dashtam raftam biroon
man shabane bojnord ghabol shodam
تبریک می گم ...man saate 1 javabamo didam.vali chon kar dashtam raftam biroon
man shabane bojnord ghabol shodam
خبر فوری
قابل توجه داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1388
ضمن عذر خواهی از داوطلبان به سبب تاخیر در اعلام نتایج به اطلاع می رساند نتایج از ساعت 21 امشب بر روی سایت قرار خواهد گرفت
سلامسلام تورو خدا من جواب نگرفتم...کمک..کدوم سایت زدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟