راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mvmvm

عضو جدید
معارف 1 دیگه کدومه ؟:eek: پارسال که همه سوالها از اندیشه 1 نهاد رهبری اومده . :confused:

mikexshinoda

عضو جدید
من چند نفر رو می شناسم که دیلمان درس می خونن می گن تک صندلی نذاشتن تا یه خاطره ای از دوران ابتدایی زنده کنن و همه نیمک هستن:biggrin::biggrin:
باید روز اول نیمک اول بشینیم تا آخر ترم تازه پیک نوروزی هم می دن:d:twisted:

کسی از بچه ها ناراحت نشه اما این به نظرتون عادلانه هستش که خودمون رو بکشیم که توی چنین دانشکده هایی درس بخونیم :w19::w39:

رست می گی! اما این وضعیت تو اکثر دانشگاه های ایران بر قراره!

یا مدارس از دور خارج شده ... یا بیمارستان های باز نشسته شده ! جاییه که بهش می گن دانشکده!

جدیدا رو مساجد و ... هم دست گذاشتن :surprised:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
معارف 1 دیگه کدومه ؟:eek: پارسال که همه سوالها از اندیشه 1 نهاد رهبری اومده . :confused:
معارف1 نهاد رهبری. از همون خونواده س :biggrin:
من که هم معارف1 و هم اندیشه1و خوندم (البته هنوز کامل نخوندم) خیلی شبیهن.
معارف مطالبو سخت گفته! انگار خواسته مطالبو بپیچونه! ولی اندیشه1 خیلی کتاب روونتریه.

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راجب درصد من نظر ندادینا. افسرده شدم! انتظار بهتر از این داشتم.
به نظرتون زبان پارسال سخت نبود؟

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظرم رو گفتم البته درصد هایی که گفتی از درصد های من که بهتر بود ;)
یعنی با 5000 نمی شه یه غیرانتفاعی قبول شد ؟
تکمیل ظرفیت کی هست و جوابش کی می یاد؟
کنکور آزاد حدودا کی هستش؟
علمی کاربردی کی هست؟

:crying:وای من می ترسم

میشه . پارسال تا 5000 خرده ایی برداشتن .

فقط می دونم کسی که 5900 شده بود ؛ قبول نشد. (دقیقا نمی دونم تا چه رتبه ایی برداشتن !)

امسال که ظرفیت ها بیشتر شده .

تکمیل ظرفیت رو خودشون اعلام می کنن. باید توش شرکت کنی . ( فکر کنم یکی -دو ماه بعد از اعلام نتایج ) .جوابش هم آخر آذر اومد پارسال .

کنکور آزاد آخر آذر و کنکور علمی - کاربردی آخر دی هستش .

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی خواااااااااااااااااااااااااااام!!!!:(
زبان 87 رو الان زدم. 52% شد. 5 تا غلط زدم!!!! تازه نیم ساعتم وقتمو گرفت. عمرا سر کنکور وقت ندارم اینقدر.
آخه این چه وضعیه؟ پارسال که نخوندم 36 زدم. امسال که خوندم 52. این همه خوندم واسه خاطر 15,10 %؟! :( نمی تونمم ریسک نکنمو اونایی که شک دارمو نزنم. می گم خوندم, ضایس سفید بذارم, هی غلط می زنم.:biggrin:
دست خودم نیست. اونایی که شک دارمم می زنم.

فکر کنم سخت بود. ( حداقل می دونم آسون نبود )

من که پارسال خوب نزدم . (البته منم نخونده بودم و اون موقع دانشجو بودم و درگیر پروژه ها )

farid_ghasemi

عضو جدید
فکر کنم سخت بود. ( حداقل می دونم آسون نبود )

من که پارسال خوب نزدم . (البته منم نخونده بودم و اون موقع دانشجو بودم و درگیر پروژه ها )

سلام خوبین الان برا زبان چی خوندین؟
من گسترش علوم خوندم لغتاشو هر هفته مرور میکنم ولی قواعد اصلا نخوندم

Sajjad_Fashion

عضو جدید
میشه . پارسال تا 5000 خرده ایی برداشتن .

فقط می دونم کسی که 5900 شده بود ؛ قبول نشد. (دقیقا نمی دونم تا چه رتبه ایی برداشتن !)

امسال که ظرفیت ها بیشتر شده .

تکمیل ظرفیت رو خودشون اعلام می کنن. باید توش شرکت کنی . ( فکر کنم یکی -دو ماه بعد از اعلام نتایج ) .جوابش هم آخر آذر اومد پارسال .

کنکور آزاد آخر آذر و کنکور علمی - کاربردی آخر دی هستش .

مرسی من منظورم از قبولی این نیست که طرف فقط 6 7 تا دانشگاه رو انتخاب کرده باشه منظورم این هستش که تمام دانشگاه ها (غیر انتفاعی ؛به روزانه و شبانه که اصلا فکر نمی کنم )
به نظرت من درصد هام چقدر می یان بالا (عمومی اصلا نخوندم فقط می خوام 4 روز کتاب عمومی مدرسان خر بزنم و تست کنکورهاش رو یه جورایی حفظ کنم---اختصاصی یگانه ذاکر رو خوندم تستشم زدم و 7 روز مونده به کنکور 10 تا آزمون سراسری هم یک دور سعیدی پور رو می خونم )
سال قبل حتی یک برگ هم نخونده بودم با این شرایطی که گفتم به نظرت می شه یه جا غیر انتفاعی قبول شد؟
در ضمن 26 تیر امتحان پارسه دارم درصد هام رو می گم ببینین می تونم قبول بشم؟

:crying:نظرتون واقعی باشه لطفا

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چند نفر رو می شناسم که دیلمان درس می خونن می گن تک صندلی نذاشتن تا یه خاطره ای از دوران ابتدایی زنده کنن و همه نیمک هستن:biggrin::biggrin:
باید روز اول نیمک اول بشینیم تا آخر ترم تازه پیک نوروزی هم می دن:d:twisted:

کسی از بچه ها ناراحت نشه اما این به نظرتون عادلانه هستش که خودمون رو بکشیم که توی چنین دانشکده هایی درس بخونیم :w19::w39:

اون که چیزی نیست. یادمه روزای اول که قبول شده بودیم..... با چه کیفی رفتیم دانشگاه دیدیم ای بابا نیمکته... حالا تا اینجاش مشکلی نیست میشه یه کم تکون داد و جا شد... اما نامردا نیمکتها رو به زمین پیچ کرده بودن.....اونم چی بدون فاصله!!! آقایون اصلا جا نمیشدند:w15: از خاطرات دانشگاه تبریز...
نیمکت خیلی هم خوبه... البته دو نفری می نشستیما نه سه نفری(فرقش با دبستان)....:w15:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون که چیزی نیست. یادمه روزای اول که قبول شده بودیم..... با چه کیفی رفتیم دانشگاه دیدیم ای بابا نیمکته... حالا تا اینجاش مشکلی نیست میشه یه کم تکون داد و جا شد... اما نامردا نیمکتها رو به زمین پیچ کرده بودن.....اونم چی بدون فاصله!!! آقایون اصلا جا نمیشدند:w15: از خاطرات دانشگاه تبریز...
نیمکت خیلی هم خوبه... البته دو نفری می نشستیما نه سه نفری(فرقش با دبستان)....:w15:

بیچاره آقایون . :w15:

همین کم مونده بود که 3 نفری هم بشینید. :biggrin:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام

من لغت های کتاب پارسه رو خوندم .

قواعد خیلی کم خوندم.

مرسی من منظورم از قبولی این نیست که طرف فقط 6 7 تا دانشگاه رو انتخاب کرده باشه منظورم این هستش که تمام دانشگاه ها (غیر انتفاعی ؛به روزانه و شبانه که اصلا فکر نمی کنم )
به نظرت من درصد هام چقدر می یان بالا (عمومی اصلا نخوندم فقط می خوام 4 روز کتاب عمومی مدرسان خر بزنم و تست کنکورهاش رو یه جورایی حفظ کنم---اختصاصی یگانه ذاکر رو خوندم تستشم زدم و 7 روز مونده به کنکور 10 تا آزمون سراسری هم یک دور سعیدی پور رو می خونم )
سال قبل حتی یک برگ هم نخونده بودم با این شرایطی که گفتم به نظرت می شه یه جا غیر انتفاعی قبول شد؟
در ضمن 26 تیر امتحان پارسه دارم درصد هام رو می گم ببینین می تونم قبول بشم؟

:crying:نظرتون واقعی باشه لطفا

خوب پارسال نخودین 8000 آوردین .

امسال که خوندید. من فکر می کنم دیگه خیلی خیلی بد 4000 - 3000 بیارید. (من مطمئنم که بهتر از این میارید )

شما باید انتخاباتون رو پرکنید. اگه 1000 به بالا آوردین . از شبانه بزنید تا غیر انتفاعی ها . همشون رو بزنید. فکر کنم جا بشه . فقط به ترازهای دانشگاه ها و علاقه اتون به اون شهر یا دانشگاه توجه کنید.

روزانه و شبانه که 3 رقمی میخواد. مگه اینکه شبانه تو تکمیل ظرفیت 1000 هم بگیره .

حالا بذارین مجاز بشیم ....

فکرتون رو از حالا مشغول دانشگاه نکنید.

جز استرس چیزی نداره .

کنکور رو برای عالی دادن بخونید.

موفق باشی ...

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
رست می گی! اما این وضعیت تو اکثر دانشگاه های ایران بر قراره!

یا مدارس از دور خارج شده ... یا بیمارستان های باز نشسته شده ! جاییه که بهش می گن دانشکده!

جدیدا رو مساجد و ... هم دست گذاشتن :surprised:
اگه مشکالتون فقط این چیزاست بزنید دانشگاه زنجان ... تک صندلی داره ... دانشکده اشم مخصوص معماری ساختند...از معماری رم هم تو فضاسازیش استفاده شده !
کلی میدون گرانیتی باحال داره که روز اول از بس این میدونا رو دور میزنی تا کلاسا رو پیدا کنی سر گیجه می گیری ...
تازه سلف هم اون سره دانشگاهست و هیچ سرویسی هم تا اونجا نمیره ... غذاتو که خوردی پیاده راه می افتی به طرف دانشکده ات و هر چی خوردی هضم میشه و فقط کافورش میمونه!

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
گسترش علوم پایه عالیه ...گرامر خیلی فراره ..و به نظرم اگه لغت بلد باشی شاید بتونی از پس گرامر هم بربیایی...

binahayat_m

عضو جدید
سلام به دوستهای عزیز و فعال
یه سوال داشتم :
مخروط دید محمدوده ی فضای ------------است.
تصویر یا قابل رویت برای چشم

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
يلام به همه فكر كنم 3 ماهه كه نيامدم
اما من رياضيو نخوندم
به نظرتون تو اين مدت چه مبحثي رو بخونم كه تا حد اقل 2 تا سولو بزنم؟
مرسي

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
يلام به همه فكر كنم 3 ماهه كه نيامدم
اما من رياضيو نخوندم
به نظرتون تو اين مدت چه مبحثي رو بخونم كه تا حد اقل 2 تا سولو بزنم؟
مرسي

سلام

از مشتق و کاربرد مشتق بیشترین سوال میاد.

حداقل 5-6 سوال میاد.

mvmvm

عضو جدید
سلام بچه ها ! خسته نباشید جانانه .
آخرش تکلیف ما با این معارف چیه ؟
پارسال سوال ها از کتاب اندیشه 1 اومده 19 تا
به نظرتون کتاب معارف رو هم بخونبم ؟

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ! خسته نباشید جانانه .
آخرش تکلیف ما با این معارف چیه ؟
پارسال سوال ها از کتاب اندیشه 1 اومده 19 تا
به نظرتون کتاب معارف رو هم بخونبم ؟

چون فقط پارسال سوالها از اندیشه بیشتر اومده بود و سالهای قبلش بیشتر از معارف اومده بود ؛ بنظرم بخونید.

گسترش علوم پایه یه کتاب به اسم معارف1 و اندیشه 1 داره که هر دو تا توی یک کتابه . مولفش آقای فراهانی .

تقربیا میشه گفت خلاصه است و خیلی عالیه . تست هم زیاد داره .

اگه وقت نداری معارف رو بخونی اون کتاب رو بخوون .

Sajjad_Fashion

عضو جدید
سلام

من لغت های کتاب پارسه رو خوندم .

قواعد خیلی کم خوندم.

خوب پارسال نخودین 8000 آوردین .

امسال که خوندید. من فکر می کنم دیگه خیلی خیلی بد 4000 - 3000 بیارید. (من مطمئنم که بهتر از این میارید )

شما باید انتخاباتون رو پرکنید. اگه 1000 به بالا آوردین . از شبانه بزنید تا غیر انتفاعی ها . همشون رو بزنید. فکر کنم جا بشه . فقط به ترازهای دانشگاه ها و علاقه اتون به اون شهر یا دانشگاه توجه کنید.

روزانه و شبانه که 3 رقمی میخواد. مگه اینکه شبانه تو تکمیل ظرفیت 1000 هم بگیره .

حالا بذارین مجاز بشیم ....

فکرتون رو از حالا مشغول دانشگاه نکنید.

جز استرس چیزی نداره .

کنکور رو برای عالی دادن بخونید.

موفق باشی ...

مرسی خدا کنه 3000 -4000 بیارم;)
فکر کنم با 4000 حتما می شه غیر انتفاعی قبول شد
:w42:

:love:امیدوارم کسایی که دانشجو هستن و می خوان سراسری قبول بشن مجاز هم نشن یا یه جوری خواب بمونن (منظورم دانشجوی کارشناسی معماری بود)
:Ph34r: آخه عزیز دلم بذارین بقیه هم برن دانشگاه بعضی ها به خاطر خودخواهی شما ها زندگیشون تغییر می کنه:crying:حالا آزاد یا علمی کاربردی که می خونی دیگه بی خیال سراسری بشین لطفا

به امید پیروزی همه کاردان ها:tooth:

farid_ghasemi

عضو جدید
سلام خوبین
یه سوال داشتم فرق خط افق و صفحه تصویر تو چیه؟؟؟؟؟ فرقشو میدونما ولی منظورم اینه مثلا تو نما ابلیک میگیم که زاویه بین خط مایل و صفحه تصویر هر چه قدر زیاد کم باشه و با خط افق هر چه قدر زیاد باشه خط میل بزرگتر دیده میشه

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستهای عزیز و فعال
یه سوال داشتم :
مخروط دید محمدوده ی فضای ------------است.
تصویر یا قابل رویت برای چشم

مخروط دید عبارتست از محدوده ای که ناظر به راحتی قادر به دیدن موضوع دید باشه .

تو کتاب مناظر و مرایا نوشته : بینایی طبیعی هر یک از ما مخروطی با زاویه 60 درجه رو پوشش میده و اشیای خارج از این مخروط تا حدی تحریف شده به نظر میرسن . از این رو حداکثر محدوده قاب یک تصویر ( دید طبیعی ) دایره ای که از برخورد این مخروط با پرده تصویر بوجود میاد.

من فکر می کنم که مخروط دید محدوده ی فضای تصویر باشه .

سلام خوبین
یه سوال داشتم فرق خط افق و صفحه تصویر تو چیه؟؟؟؟؟ فرقشو میدونما ولی منظورم اینه مثلا تو نما ابلیک میگیم که زاویه بین خط مایل و صفحه تصویر هر چه قدر زیاد کم باشه و با خط افق هر چه قدر زیاد باشه خط میل بزرگتر دیده میشه

در نما ابلیک صفحه قائم ، موازی با صفحه تصویره و کلیه اجسام به صورت واقعی و به اندازه حقیقی رسم میشن که در ترسیمات روی صفحه قائم تکیه بیشتری می شه .

پس خط افق و صفحه تصویر روش تاثیری نمیذاره . تغییر خط افق و صفحه تصویر در پرسپکتیوهای مرکزی مطرح میشه . نما ابلیک پرسپکتیو مجسم یا جز تصاویر موازیه . طبق اندازه اصلی رسم میشه و با یک زاویه مشخص . به دید ناظر و یا ارتفاع ناظر که موجب تغییر خط افق هست ؛ مربوط نمیشه .

زاویه بین خطوط هم زیاد و یا کم نمیشه . همه خطوط موازی رسم میشن و یه زاویه مشخص داره . ( مثلا اضلاع موازی با محور y همه زاویه 45 درجه دارن و با این زاویه رسم میشن . ) در واقع یک قانون مشخصی براش وجود داره و اهمیتی نداره که ناظر از کجا به جسم نگاه میکنه .

اما در مورد فرق خط افق و صفحه تصویر :

وقتی ناظر به جسمی خیره میشه صفحه خیالی و نامرئی بین اون و جسم به صورت قائم بوجود میاد که به اون صفحه تصویر یا پرده تصویر میگن . مثل شیشه پنجره که منظره از پشتش دبده میشه و میشه تصویر اون منظره ( مثلا شاخه های یه درخت ) رو روی شبشه کشید.

محل تلاقی زمین و آسمان خطیه که در ارتفاع چشم ناظره که به اون خط افق میگن . مثل خطی که وقتی کنار دریا میریم بین زمین و آسمون دیده میشه .
در اینجا هر چقدر ارتفاع شخص ناظر کوتاه باشه ، خط افق پائین تره . ( چون خط افق در راستای چشم ناظره )

mvmvm

عضو جدید
سلام بچه ها ! حالتون خوفه :smile: ؟
بچه ها من از خودم تستهای ریاضی 86 و 87 روگرفتم هر کدوم تو 25 دقیقه
ریاضی 86 رو زدم 90 و ریاضی 87 هم 65 درصد .
البته باید بگم پایه ریاضیم خوبه
با توجه به این که من هنوز اختصاصی ها رو نخوندم می تونم امیدوار باشم ؟ :biggrin:
فعلا بای ;)

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ! حالتون خوفه :smile: ؟
بچه ها من از خودم تستهای ریاضی 86 و 87 روگرفتم هر کدوم تو 25 دقیقه
ریاضی 86 رو زدم 90 و ریاضی 87 هم 65 درصد .
با توجه به این که من هنوز اختصاصی ها رو نخوندم می تونم امیدوار باشم ؟ :biggrin:
فعلا بای ;)
تا حالا اختصاصي نخوندي؟:eek:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
رتبه یک ما رو داشته باش .... :surprised:

پس چرا در حال خنده است که میگه اختصاصی ها رو نخونده ؟ :surprised:

فک کنم داره شوخی می کنه . :smile:

• Like
واکنش ها: MEG

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ...
حا و اوحواتون؟
من کنکور 80 و 81 رو دیروز زدم به غیر از ریاضی..یه درصد کلی گرفتم حدودا75% بود ... به نظرتون جای امیدواری هست؟
راستی زبان و ادبیات هم زدم ...
زبان 57%
ادبیات 88%
معارف هم واسه سالای 80 و 81 رو نداشتم:w16:

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا