معارف انتشارات گسترش علوم پايهمعارف 1 دیگه کدومه ؟پارسال که همه سوالها از اندیشه 1 نهاد رهبری اومده .
![]()
معرف انتسارات گسترش علوم پايهمعارف 1 دیگه کدومه ؟پارسال که همه سوالها از اندیشه 1 نهاد رهبری اومده .
![]()
من چند نفر رو می شناسم که دیلمان درس می خونن می گن تک صندلی نذاشتن تا یه خاطره ای از دوران ابتدایی زنده کنن و همه نیمک هستن
باید روز اول نیمک اول بشینیم تا آخر ترم تازه پیک نوروزی هم می دن
کسی از بچه ها ناراحت نشه اما این به نظرتون عادلانه هستش که خودمون رو بکشیم که توی چنین دانشکده هایی درس بخونیم![]()
معارف1 نهاد رهبری. از همون خونواده سمعارف 1 دیگه کدومه ؟پارسال که همه سوالها از اندیشه 1 نهاد رهبری اومده .
![]()
من نظرم رو گفتم البته درصد هایی که گفتی از درصد های من که بهتر بود
یعنی با 5000 نمی شه یه غیرانتفاعی قبول شد ؟
تکمیل ظرفیت کی هست و جوابش کی می یاد؟
کنکور آزاد حدودا کی هستش؟
علمی کاربردی کی هست؟
وای من می ترسم
نمی خواااااااااااااااااااااااااااام!!!!
زبان 87 رو الان زدم. 52% شد. 5 تا غلط زدم!!!! تازه نیم ساعتم وقتمو گرفت. عمرا سر کنکور وقت ندارم اینقدر.
آخه این چه وضعیه؟ پارسال که نخوندم 36 زدم. امسال که خوندم 52. این همه خوندم واسه خاطر 15,10 %؟!نمی تونمم ریسک نکنمو اونایی که شک دارمو نزنم. می گم خوندم, ضایس سفید بذارم, هی غلط می زنم.
دست خودم نیست. اونایی که شک دارمم می زنم.
فکر کنم سخت بود. ( حداقل می دونم آسون نبود )
من که پارسال خوب نزدم . (البته منم نخونده بودم و اون موقع دانشجو بودم و درگیر پروژه ها )
سلام سجاد خان. اون درصد هايي كه adroit گفت به 5000 ميخوره
ولي درصدهايي كه تو خودت زدي براي 2500 تا 3000 هستش
میشه . پارسال تا 5000 خرده ایی برداشتن .
فقط می دونم کسی که 5900 شده بود ؛ قبول نشد. (دقیقا نمی دونم تا چه رتبه ایی برداشتن !)
امسال که ظرفیت ها بیشتر شده .
تکمیل ظرفیت رو خودشون اعلام می کنن. باید توش شرکت کنی . ( فکر کنم یکی -دو ماه بعد از اعلام نتایج ) .جوابش هم آخر آذر اومد پارسال .
کنکور آزاد آخر آذر و کنکور علمی - کاربردی آخر دی هستش .
من چند نفر رو می شناسم که دیلمان درس می خونن می گن تک صندلی نذاشتن تا یه خاطره ای از دوران ابتدایی زنده کنن و همه نیمک هستن
باید روز اول نیمک اول بشینیم تا آخر ترم تازه پیک نوروزی هم می دن
کسی از بچه ها ناراحت نشه اما این به نظرتون عادلانه هستش که خودمون رو بکشیم که توی چنین دانشکده هایی درس بخونیم![]()
اون که چیزی نیست. یادمه روزای اول که قبول شده بودیم..... با چه کیفی رفتیم دانشگاه دیدیم ای بابا نیمکته... حالا تا اینجاش مشکلی نیست میشه یه کم تکون داد و جا شد... اما نامردا نیمکتها رو به زمین پیچ کرده بودن.....اونم چی بدون فاصله!!! آقایون اصلا جا نمیشدنداز خاطرات دانشگاه تبریز...
نیمکت خیلی هم خوبه... البته دو نفری می نشستیما نه سه نفری(فرقش با دبستان)....![]()
سلام خوبین الان برا زبان چی خوندین؟
من گسترش علوم خوندم لغتاشو هر هفته مرور میکنم ولی قواعد اصلا نخوندم
مرسی من منظورم از قبولی این نیست که طرف فقط 6 7 تا دانشگاه رو انتخاب کرده باشه منظورم این هستش که تمام دانشگاه ها (غیر انتفاعی ؛به روزانه و شبانه که اصلا فکر نمی کنم )
به نظرت من درصد هام چقدر می یان بالا (عمومی اصلا نخوندم فقط می خوام 4 روز کتاب عمومی مدرسان خر بزنم و تست کنکورهاش رو یه جورایی حفظ کنم---اختصاصی یگانه ذاکر رو خوندم تستشم زدم و 7 روز مونده به کنکور 10 تا آزمون سراسری هم یک دور سعیدی پور رو می خونم )
سال قبل حتی یک برگ هم نخونده بودم با این شرایطی که گفتم به نظرت می شه یه جا غیر انتفاعی قبول شد؟
در ضمن 26 تیر امتحان پارسه دارم درصد هام رو می گم ببینین می تونم قبول بشم؟
نظرتون واقعی باشه لطفا
اگه مشکالتون فقط این چیزاست بزنید دانشگاه زنجان ... تک صندلی داره ... دانشکده اشم مخصوص معماری ساختند...از معماری رم هم تو فضاسازیش استفاده شده !رست می گی! اما این وضعیت تو اکثر دانشگاه های ایران بر قراره!
یا مدارس از دور خارج شده ... یا بیمارستان های باز نشسته شده ! جاییه که بهش می گن دانشکده!
جدیدا رو مساجد و ... هم دست گذاشتن![]()
گسترش علوم پایه عالیه ...گرامر خیلی فراره ..و به نظرم اگه لغت بلد باشی شاید بتونی از پس گرامر هم بربیایی...سلام خوبین الان برا زبان چی خوندین؟
من گسترش علوم خوندم لغتاشو هر هفته مرور میکنم ولی قواعد اصلا نخوندم
راجب درصد من نظر ندادینا. افسرده شدم! انتظار بهتر از این داشتم.
به نظرتون زبان پارسال سخت نبود؟
يلام به همه فكر كنم 3 ماهه كه نيامدم
اما من رياضيو نخوندم
به نظرتون تو اين مدت چه مبحثي رو بخونم كه تا حد اقل 2 تا سولو بزنم؟
مرسي
سلام بچه ها ! خسته نباشید جانانه .
آخرش تکلیف ما با این معارف چیه ؟
پارسال سوال ها از کتاب اندیشه 1 اومده 19 تا
به نظرتون کتاب معارف رو هم بخونبم ؟
سلام
من لغت های کتاب پارسه رو خوندم .
قواعد خیلی کم خوندم.
خوب پارسال نخودین 8000 آوردین .
امسال که خوندید. من فکر می کنم دیگه خیلی خیلی بد 4000 - 3000 بیارید. (من مطمئنم که بهتر از این میارید )
شما باید انتخاباتون رو پرکنید. اگه 1000 به بالا آوردین . از شبانه بزنید تا غیر انتفاعی ها . همشون رو بزنید. فکر کنم جا بشه . فقط به ترازهای دانشگاه ها و علاقه اتون به اون شهر یا دانشگاه توجه کنید.
روزانه و شبانه که 3 رقمی میخواد. مگه اینکه شبانه تو تکمیل ظرفیت 1000 هم بگیره .
حالا بذارین مجاز بشیم ....
فکرتون رو از حالا مشغول دانشگاه نکنید.
جز استرس چیزی نداره .
کنکور رو برای عالی دادن بخونید.
موفق باشی ...
سلام به دوستهای عزیز و فعال
یه سوال داشتم :
مخروط دید محمدوده ی فضای ------------است.
تصویر یا قابل رویت برای چشم
سلام خوبین
یه سوال داشتم فرق خط افق و صفحه تصویر تو چیه؟؟؟؟؟ فرقشو میدونما ولی منظورم اینه مثلا تو نما ابلیک میگیم که زاویه بین خط مایل و صفحه تصویر هر چه قدر زیاد کم باشه و با خط افق هر چه قدر زیاد باشه خط میل بزرگتر دیده میشه
تا حالا اختصاصي نخوندي؟سلام بچه ها ! حالتون خوفه؟
بچه ها من از خودم تستهای ریاضی 86 و 87 روگرفتم هر کدوم تو 25 دقیقه
ریاضی 86 رو زدم 90 و ریاضی 87 هم 65 درصد .
با توجه به این که من هنوز اختصاصی ها رو نخوندم می تونم امیدوار باشم ؟
فعلا بای![]()
تا حالا اختصاصي نخوندي؟![]()
از اولشم گفتم نفر اول خودمم ...!!رتبه یک ما رو داشته باش ....
پس چرا در حال خنده است که میگه اختصاصی ها رو نخونده ؟
فک کنم داره شوخی می کنه .![]()