sh.as
عضو جدید
سلام دوست عزیز .سلام
من برای کارشناسی ناپیوسته می خونم امانمی دونم برای عمومی نمدونم از چه منابعی بخونم؟؟لطفا کمککککککککککککککککککککککک
مرسی عزیزم![]()
کتابای گسترش علوم پایه کتابای خوبین هم واسه معرف و ادبیات و زبان
سلام دوست عزیز .سلام
من برای کارشناسی ناپیوسته می خونم امانمی دونم برای عمومی نمدونم از چه منابعی بخونم؟؟لطفا کمککککککککککککککککککککککک
مرسی عزیزم![]()
مهلت ثبت نام تا امروز .بله واسه دانشگاه آزاد همون 999 رو بزنبا سلام به دوستای خوبم
ما دانشگاه آزادی ها بند 21 ثبت نام (کد موسسه محل اخذ مدرک فوق دیپلم ) رو چی بزنیم؟ فکر کنم همون 999 (سایر موسسات ) باید باشه
راستی مهلت ثبت نام تا کی بود؟؟
مهلت ثبت نام تا امروز .بله واسه دانشگاه آزاد همون 999 رو بزن
سلام دوستان
از کسانی که دیروز آزمون دادند تقاضا میشود نتایج خود را بر روی سایت بگذارند ...![]()
نه...اشتباه نکنید.. 999 اشتباهه
دوستان دانشگاه ازادی قسمت موسسه محل اخذ مدرک فوق دیپلم رو باید 148 بزنیم صفحه 28 دفترچه نوشته...
حالا ما چیکار کنیم اشتباه زدیم؟؟؟؟؟نه...اشتباه نکنید.. 999 اشتباهه
دوستان دانشگاه ازادی قسمت موسسه محل اخذ مدرک فوق دیپلم رو باید 148 بزنیم صفحه 28 دفترچه نوشته...
![]()
حالا ما چیکار کنیم اشتباه زدیم؟؟؟؟؟
اشکال نداره شیرین جون (اسم یوزرت منو یاد شیرین میندازه)
منم پارسال یه همچین اتفاقی واسم پیش اومد ولی هیچ اتفاقی نیقتاد تازشم قبولم شدم... خیالت جمع...
یه نشونه س.. تو هم قبولی..![]()
بچه ها یه سوال،اگه می شه و می دونین کمکم کنین.
من میخوام دهخدای قزوین قبول شم.حدود رتبه اش رو کسی می دونه؟![]()
مطمئن باش اگه من قبول شم شماها 100% قبولید. به جز بچه های اینجا کی میتونه قبول شه؟پس اگه اینطوره کاش منم اشتباه میزدم![]()
واسه سوره زیر 300 میخواد نه؟؟من دو تا از دوستام پارسال دهخدا قبول شدند ... یکی شون رتبه 293 بود اگه اشتباه نکنم که تو مصاحبه سوره رد شد و دهخدا قبول شد . یکی شون هم تقریبا 600 بود ...
پارسال انگار 30 نفر گرفته بود .
سلام ممنونسلام خدمت رابین عزیز
رتبه ابن دفع من شد 79 و نسبت به قبل پیشرفت کردم و ترازم 5876
و این هم درصدام
رياضي 0.00
فن ساختماني 20.00
مباني نظري 70.00
ادبيات فارسي 40.00
معارف اسلامي 71.66
زبان عمومي 63.33
ریاضی هم که نرسیده بودم و برای 25 در صد سوم جبران میکنم
سوالهای فن ساختمان پارسه واقعا عجیب قریبه
مثلا هندسه هم برای ریاضی میاره و هم برای فن ساختمان
خوشحال میشم نظرت ببینم رابین![]()
چه جالب. عجیبه!!!دومان واسه چی شرکت کنه ...
من دختر عمم مهندس نرم افزار بود اومد کاردانی به کارشناسی معماری شرکت کرد خیام قبول شد الانم داره درس میخونه ...
سلام دوست عزیز من هم همچین مشکلی داشتم و واقعا من رو از همه چی انداخته بود ، چند کار کردم مشکلم حل شد .سلام. بچه ها من تازگیا دچار یه مشکل شدم. اونم خواب زیاده. تا شروع می کنم به خوندن خوابم می گیره! کتاب واسه م از 100 تا قرص خواب آور قوی تره.
فکر کنم این مشکل بعضی از شماها هم باشه چون دوستامم اینجوری شدن. بعضیا هم می گن به خاطر آب و هواس!
حالا اگه کسی پیشنهادی داره که فکر می کنه جواب می ده یا تجربه شو داره به منم بگه. پیشاپیش ممنون![]()
سلام. بچه ها من تازگیا دچار یه مشکل شدم. اونم خواب زیاده. تا شروع می کنم به خوندن خوابم می گیره! کتاب واسه م از 100 تا قرص خواب آور قوی تره.
فکر کنم این مشکل بعضی از شماها هم باشه چون دوستامم اینجوری شدن. بعضیا هم می گن به خاطر آب و هواس!
حالا اگه کسی پیشنهادی داره که فکر می کنه جواب می ده یا تجربه شو داره به منم بگه. پیشاپیش ممنون![]()
سلام. فکر کنم اگه سهی کن تا جمعه این هفته اون درسایی رو کهه خوندی 50%رو کامل کنی تا 11 حتما میرسی به برنامه این در صورتی امکان داره که زمانی که شروع کردی مثل ما چند نفر خوابت نگیره.خسته نشی از نشستن سر کتابسلام امیدوارم که همه خوب باشین امدم ازتون یه کمک اساس بگیرم
من پارسه ثبت نام کرده بودم و فقط 6 روز برای 25% اول خوندم (قبل از عید) دیگه درس نخوندم که توی این مدت از 25% دوم پارسه هم عقب موندم .
حالا می خوام از یک اردیبهشت شروع کنم به خوندن می خواستم ببینم چیکار کنم امتحان بعدی پارسه 11 اردیبهشت هست که 50% اولش هست مطمئنا توی این 10 روز نمی رسم که تمام 50 درصد رو بخونم نظرتون چیه چیکارکنم ؟؟؟
1-فقط عمومی بخونم یا فقط تخصصی؟
2-اگه از اول همه رو بخونم صد در صد نمی رسم تموم کنم شاید فقط 25% اول رو برسم.
3-یا فقط درسایی که قبلا خونده بودم مثل ایستایی -عناصرو جزئیات -شناخت مواد مصالح تنظیم و مبانی رو یک دور روزنامه وار حداقل نگاه کنم.
کی برسم دوباره 50% اول رو بخونم اصلا 50% اول رو چیکار کنم؟؟؟
شدیدا به کمک نیاز دارم.
لصفا تا قبل یکم به دادم برسین![]()
سلام ...پشتیبان حالا که عناصر و شناخت کتاب ذاکر تموم شده این مبحث ها رو از رو کتاب مدرسان هم بخونم یا کتاب دیگه رو پیشنهاد میکنی؟یا بازم کتای ذاکر رو بخونم؟