کمک فوری .....
من دانشگاه علمی کاربردی قبول شدم (نجف آباد) و دانشگاه آزاد هم قبول شدم (خوراسگان اصفهان)
به نظر شما کدوم یکیشونو برم
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز من به موردی مثل شما برخورده بودم
یکی از بچه ها بود بود که ترم چهار نقشه کشی صنعتی بود و به معماری علاقه زیادی داشت
تو کنکور شرکت کرد و تو یکی از غیر انتفایی های اصفهان قبول شد و بعد پیگیر شد و انتقالی گرفت برای دهخدای قزوین که شهر خودشون بود.
چون تو ترم تحصیلی داشت میخوند خیلی نتونست خوب بخونه و گرنه نتیجه خیلی بهتری میگرفت
برای پیشرفت تو معماری از نظر من بهترین راه نازنین عزیز معرفی کردن .البته اینترنت فراموش نکن.
امیدوارم شما به اون چیزی که می خوایی برسی![]()
دوست عزیز شک نیکنید و خوراسگان رو انتخاب کنید.
خوراسگان یکی از بهترین دانشگاه های معماری ایران هستش... اصلا شک نکنید.
دوست عزیز یه لطفی هم بکنید و درصدهای آزاد و سراسری رو اینجا بگزارید که ببینیم چطور بوده... همچنین چقدر درس خونید؟
کمک فوری .....
من دانشگاه علمی کاربردی قبول شدم (نجف آباد) و دانشگاه آزاد هم قبول شدم (خوراسگان اصفهان)
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز منم کاردانی اصفهان گرفتم.
تعریف این دانشگاه زیاد شنیدم. یه بارم استادمون که اونجا هم تدریس میکرد کاراشون اورد و خیلی خوب بود.
مخصوصا شما هم که تو اصفهان هستی و دغدغه خوابگاه اینجور مسائل نداری.
فرصت از دست نده
پیروز باشی
سلام کسی میدونه دانشگاه ازاد نور چه جور دانشگاهیه؟
کمک فوری .....
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزيز همونطور كه قبلآ هم در پيام خصوصي بهتون گفتم خوراسگان خيلي بهتره....این درصدهای دانشگاه آزاد
ادبیات 28
معارف 60
زبان 9
فن ساختمانی 51
مبانی نظری 36
ریاضی 40
دوستان دیگر هم نظر بدند
در ضمن منبع درسی من کتابهای مدرسان شریف بود
حدود سه ما با تمام نیرو (مثل بچه خر خونا )درس میخوندم
سلام . میخواستم بپیرسم در رشته معماری وقتی در ترم مثلا 17 واحد بر میداریم یعنی همون 17 ساعت رو در هفته کلاس داریم یا اینکه ساعتهای کاری رشته معماری بیشتره؟
سلام
برای درس ادبیات به غیر از گسترش علوم پایه برای مکملش منبعی میشناسید که معرفی کنید؟
شاد و پیروز باشید
ببخشد دوست عزیز منظورت کدام دانشگاهست ؟
منم موافقماگه من جای شما بودم ، طبق اولویت ؛ اینا رو در نظر می گرفتم :
1. هر دانشگاهی که نزدیکتره
2. مدرکی که میده ( مهندسی یا کارشناسی )
3. هر دانشگاهی که بهتره
4. شاید هزینه اش ( چون از جیب خودم نیست )
خوبه.........ایشالا که موفق باشی........با تشکر از همه دوستان عزیز که برای انتخاب دانشگاه مرا یاری کردند که دانشگاه آزاد را انتخاب کنم یا دانشگاه علمی کاربردی را، بنده به دلایل زیر تصمیم گرفتم دانشگاه جامع علمی کاربردی را جهت ادامه تحصیل انتخاب کنم:
1- از نظر سازمان نظام مهندسی مدرکی که دانشگاه علمی کاربردی میده قابل قبوله ومیتونم باهاش پروانه اشتغال به کار بگیرم.
2- معمولا مطالبی که توی دانشگاه ها (چه دولتی وچه غیر دولتی) تدریس میشه به درد بازار کار نمیخوره ، چون وقتی وارد بازار کار میشی تفاوت آنچه تو دانشگاه یاد گرفتی وآنچه داره کار میشه معمولا زیاده وتا تجربه کاریت بالا نره شرکت ها زیاد روت حساب باز نمیکنند وشما توی هر شرکتی برای کاربرید اول ازتون تست میگیرن که ببینند کار بلدی یا نه ، بعد ممکنه بپرسن تو کدوم دانشگاه درس خوندی(شاید هم اصلا نپرسن)
کما اینکه من خودم با دانشجوی دانشگاه دولتی کار کرده ام وایشان متاسفانه از ساخنمان ومعماری چیزی نمی فهمیدند(لازمه بگم من مدت 10 ساله که سابقه کار توی شرکتهای مختلف را دارم از شرکتهای پیمانکاری گرفته تا شرکتهای مهندسین مشاور)،پس میشه نتیجه گرفت نوع دانشگاه نمیتونه فاکتور تاثیر گذاری باشه.
3- شهریه دانشگاه جامع علمی کاربردی یک سومه دانشگاه آزاده ،یعنی توی 5 ترم تحصیل حدود 4میلیون تومان فرقشه.
4- رشته معماری با توجه به اینکه رشته ای که کار عملی زیاد داره تاثیر خود دانشجو خیلی بیشتر از استاده منظورم اینه که تا دانشجو خودش کار نکنه حتی بهترین استاد ها هم نمیتونند کاری براش بکنند
سلام معمار جان. تیکه ی باحالی بود. واقعا بهش احتیاج داشتم!!!adorit شما که میگفتی دیگه کمتر بیام باشگاه بشینم درس بزنم که !!!!!!!!!!!!!!!
چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میخاین تا دمه دم کنکور بشینین منابع رد و بدل کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه معارف چی میخونین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه به ID م بزنین که بعدا بتونم بخونم و اینجا تو صفحه ها نگردم مرسی !!!!!!!
ID مو که دارین دیگه ... اگه هم ندارین شرمنده از صفحم بردارین یا پیام بذارین ...
بسسسسسسسسسسسیاررررر ممنوون