سلام دوستان من هم تقریبا تازه به جمع شما وارد شدم...
خوشحال می شم من رو هم توی جمعتون بپذیرید.
یه سوال هم داشتم کسی می دونه برای تهیه کتاب های پارسه باید چه کاری انجام داد... چون من وقت رفتن به کلاس هاش رو ندارم
اگه کسی راهنمایی کنه واقعا ممنون می شم.![]()
ممنون که اینقدر مهربونید...سلام عزیز خوش اومدیاینجا همه به هم خوش اومد می گن هیشکی مهمونشو که صاحبخونه ام هست بیرون نمی کنه.اینقدههههههه خوبن
در مورد کتابام چون اطلاع دقیق ندارم ....حتما دوستای دیگه کمکت می کننولی اینورا که بعضی کتاب فروشیها جزوه کردن کتاباشو فتو می زنن می فرشن
![]()
خوش اومدی دوست عزیز
در مورد کتابای پارسه تا جایی که من اطلاع دارم کتابخونه ی جهاد دانشگاهی جزوه های
پارسه رو داره..من کلاسای جهاد رو میرم از مهندس سعیدی پور شنیدم که جزوه های
پارسه اونجا موجود هست..راستش خودم نگرفتم ولی در هر صورت این شماره جهاده :
88986050 -- 88986060
در مورد خود آموزشگاه پارسه اطلاعی ندارم!!
سلا م بچه ها,می خواستم از دوستانی که قبول شدن راهنمائی بگیرممی خواستم ببینم بااین کمبود وقت
من کتابای پارسه رو فقط بخونم مفید هست یانه؟
بعدش ماباید تمام این منابع کنکور بخونیم ,خیلی زیادن ادم بدتر گیج می شه
بعدشم منبع زبان در کنکور چیه؟چون توی کتابای پارسه در مورد زبان کتابی نداشت به نظرتون از چه کتابی استفاده کنم....
![]()
یه سوال هم داشتم کسی می دونه برای تهیه کتاب های پارسه باید چه کاری انجام داد... چون من وقت رفتن به کلاس هاش رو ندارم
فرح نوش جان اینطور که من شنیدم برای زبان و معارف و ادبیات کتابای گسترش علوم پایه
بهترین منبعه.. البته کتابای سراسریشو باید بگیری![]()
شنیدم 14فروردین دفترچه ها میان درسته ؟؟؟
بازم شنیدم امتحان افتاده مرداد درسته؟؟؟
البته شنیدن کی بود مانند دیدن
سلام کاردانی کجا بودی ؟؟من واسه برنامه ریزی رفتم مدرسان شریف خیلی خوبه ، به من که خیلی کمک کرده !![]()
پارسه دو مدل ثبت نام داره.یکی جزوه و ازمون یکی جزوه و ازمون و کلاس! ولی جزوه ی تنها نمیده.یعنی اگه جزوه هاشو بخوای باید همون جزوه ازمون ثبت نام کنی.(که حتی اگه مشکلی نداشته باشی و دسته دو هم بگیری به نظرم بهتره! پولتو الکی دور نریختی!)من به نمایندگی پارسه شهرمون رفتم گفتن که کلاس نداریم فقط ثبت نام واسه آزمون و جزوه هاست.
که جزوه هاهم فعلا نیومدن و گفت حدودای 12 -13 بهمن میاد.
بنظرتون خوبه که از الان جزوه هارو طبق برنامه بخونیم و آزمونشو بدیم؟ کسایی که قبلا تو آزمون های پارسه بودن نظرشون در باره برنامه ریزی پارسه چیه ؟ خوبه؟![]()
پارسه دو مدل ثبت نام داره.یکی جزوه و ازمون یکی جزوه و ازمون و کلاس! ولی جزوه ی تنها نمیده.یعنی اگه جزوه هاشو بخوای باید همون جزوه ازمون ثبت نام کنی.(که حتی اگه مشکلی نداشته باشی و دسته دو هم بگیری به نظرم بهتره! پولتو الکی دور نریختی!)
ازمونهاشم به نظر من اصلا خوب نیست.یعنی کلا سرویس دهیش و خدماتش خیلی بیخود و بینظمه!پارسه واقعا فقط اسم درکرده و به ظاهر کلاس کارشو بالا برده و گرنه از نظر کیفی زیاد جالب نیست!
مثلا من پارسال بعد از عید رفتم ثبت نام کردم چون فقط جزوه هاشو میخواستم ازمون و جزوه ثبت نام کردم.اون موقع هم از ازمونهاش چندتاییش گذشته بود.اما علاوه بر اینکه موقع ثبت نام پول تمامی ازمونها رو ازم گرفتن! (حتی اونهایی هم که ازشون گذشته بود! چون گفتن فرقی نداره از ازمون اول ثبت نام کنی یا اخر!شهریه اش یکیه!!!) جزوه هم بهم ندادن! من فقط واسه جزوه ثبت نام کرده بودم اما گفتن فعلا جزوه نداریم و اماده نیست تا یکی دو هفته ی دیگه میاد!حالا ازمون بعدیش همون هفته بود! من گفتم پس چه جوری واسه این ازمون بخونم؟ گفت مشکل خودتونه!!!بعد از اونم من هر هفته تماس میگرفتم واسه جزوه مدام امروز فردا میکردن! اخرشم یه ماه مونده بود به کنکور بهم جزوه دادن! تازه اونم با کلی اعتراض و پیگیری که دیگه اخرین باری که رفتم تا دیگه کلا پولمو پس بگیرم همون روز جزوه هاشون اماده شد و بهم دادن! ولی خوب چه فایده؟!
خلاصه اینکه پارسه فقط ادا اصولش زیاده! یا شاید احتمالا کلاسهای حضوریش مفیده! واسه ازمون تنها اصلا خوب نیست! تو ازمونهاشم خیلی کم شرکت کننده داره! میری سرجلسه از یه کلاس 60 نفری میبینی20 نفر فقط اومدن! واسه همین واسه سنجش سطح علمی خودتم اصلا خوب نیست! مگر ازمونهای اخرش که اونم من نرفتم نمیدونم! ولی اولیهاش که خیلی بیخود بود!
به نظرم جزوه های کلاسیشو از بچه هایی که کلاساشو شرکت کردن بگیری بهتر باشه.
والا راستش من که جزوه هاشو نتونستم بخونم یعنی اصلا وقت نشد! میگم که یه ماه مونده به کنکور سراسری جزوه ها به دستم رسید که اونم با حجم زیاد مطالب و .. امکان خوندنش نبود! برای همین نمیتونم رو سطح جزوه هاش نظر بدم ولی خوب اینو میدونم که جزوه های کلاسیش از جزوه هایی که برای ازمون تنها میده کاملتره! واسه همینم گفتم اگه بتونی جزوه های کلاسیشو گیر بیاری بهتره!خیلی لطف کردی دوست عزیز.
حالا شما که جزوه هاشو دارید ، بنظرتون سطح جزوه هاش چطوره؟ میشه بهشون اکتفا کرد؟![]()
من به نمایندگی پارسه شهرمون رفتم گفتن که کلاس نداریم فقط ثبت نام واسه آزمون و جزوه هاست.
که جزوه هاهم فعلا نیومدن و گفت حدودای 12 -13 بهمن میاد.
بنظرتون خوبه که از الان جزوه هارو طبق برنامه بخونیم و آزمونشو بدیم؟ کسایی که قبلا تو آزمون های پارسه بودن نظرشون در باره برنامه ریزی پارسه چیه ؟ خوبه؟![]()
باشه با راننده صحبت نمي كنم. سرم تو درسه همش.آره تاپیک ایستگاه تلاش رو دیدم.........دستت درد نکنه خوبه....
خوب درست میگی ولی سعی میکنیم طبقه بندی شده باشه از آزمون آسون شروع میکنیم تا به سخت برسه........! البته بازم اگه موافق باشید....
سوالا رو هم هر بار یک نفر طرح میکنه....
راستی صندلی 2 هم مال شما.......فقط زیاد با راننده صحبت نکن حواسش پرت میشه![]()
آره مفيده ولي بستگي داره با چه نيتي داري درس مي خوني!!! مثلا واسه غير انتفاعي؟ اگه آره كافيه ولي اگه روزانه مي خواي نه كمه. البته بعضي درسا رو از روي پارسه بخون. بايد انتخابي كار كني. اينكه كدوم درسو مي توني خوب بزني و اونو كامل بخوني. وقتم كم نيست.مي رسيسلا م بچه ها,می خواستم از دوستانی که قبول شدن راهنمائی بگیرممی خواستم ببینم بااین کمبود وقت
من کتابای پارسه رو فقط بخونم مفید هست یانه؟
بعدش ماباید تمام این منابع کنکور بخونیم ,خیلی زیادن ادم بدتر گیج می شه
بعدشم منبع زبان در کنکور چیه؟چون توی کتابای پارسه در مورد زبان کتابی نداشت به نظرتون از چه کتابی استفاده کنم....
![]()
به جمع ما خوش اومدي.سلام دوستان من هم تقریبا تازه به جمع شما وارد شدم...
به موضوع خوبي اشاره كردي. من كتاب جديدشو گرفتم ولي وقتي رفتم كتاب گسترش علوم پايه, چاپ جديدشو بگيرم ديدم منطبق با كتاب جديده نيست. نمي دونم تا كي بايد صبر كنيم تا چاپ جديدش بياد.سلام بچه ها من امسال غیرانتفاعی قبول شدم ولی نرفتم خوب اخه نمی خواسم شما تنها بمونین
برا منم جا هست اخه امسال می خوام بترکونم می دونی چی می گم
راسی مثل اینکه کتاب متون ادب فارسی چاپ جدیدش اومده کلی هم تغییرات داره نسبت به قبل چکار کنیم؟
ممنون از اينكه به فكر ما هستين.سلام به همه عزیزانم
طی یک اقدام متحورانه و برای بالا بردن روحیه دوستان و همچنین ایجاد یک جو رقابتی سالم در تالار و بین بچه های کارشناسی ناپیوسته چند تا برنامه رو تدارک دیدم که براتون می نویسم :
1- خودم در آزمون کارشناسی ناپیوسته امسال شرکت می کنم و همراه با این اتوبوس شما خواهم آمد ... (فقط نمی دونم با مدرک غیر مرتبط میشه کارشناسی ناپیوسته رشته دیگه ای رو شرکت کرد یا نه ؟!)
2- برای نفراتی که در آزمون قبول می شن هدیه ایی از طرف باشگاه مهندسان و تالار معماری در نظر خواهیم گرفت که این مورد بعد از مشورت با مدیریت سایت رسما به اطلاع شما خواهد رسید .
برای همه شما آرزوی موفقیت روز افزون دارم .
خوش اومدی دوست عزیز
در مورد کتابای پارسه تا جایی که من اطلاع دارم کتابخونه ی جهاد دانشگاهی جزوه های
پارسه رو داره..من کلاسای جهاد رو میرم از مهندس سعیدی پور شنیدم که جزوه های
پارسه اونجا موجود هست..راستش خودم نگرفتم ولی در هر صورت این شماره جهاده :
88986050 -- 88986060
در مورد خود آموزشگاه پارسه اطلاعی ندارم!!
به به .......دیگه از این بهتر نمیشه........سلام به همه عزیزانم
طی یک اقدام متحورانه و برای بالا بردن روحیه دوستان و همچنین ایجاد یک جو رقابتی سالم در تالار و بین بچه های کارشناسی ناپیوسته چند تا برنامه رو تدارک دیدم که براتون می نویسم :
1- خودم در آزمون کارشناسی ناپیوسته امسال شرکت می کنم و همراه با این اتوبوس شما خواهم آمد ... (فقط نمی دونم با مدرک غیر مرتبط میشه کارشناسی ناپیوسته رشته دیگه ای رو شرکت کرد یا نه ؟!)
2- برای نفراتی که در آزمون قبول می شن هدیه ایی از طرف باشگاه مهندسان و تالار معماری در نظر خواهیم گرفت که این مورد بعد از مشورت با مدیریت سایت رسما به اطلاع شما خواهد رسید .
فکر خوبیه.........!!!باشه با راننده صحبت نمي كنم. سرم تو درسه همش.
مي گم من يه فكر ديگه دارم البته واسه خودم. اينكه درسا رو تو 3 يا حداكثر 4 ماه تموم مي كنم بعد ديگه همش تست مي زنم. هفته يي يه بارم تست جامع كنكوراي سالاي قبلو مي زنم. به نظرم اينجوري خوبه. ولي هركي هر جور راحتتره همون كارو بكنه.![]()
سلام به همه عزیزانم
megaupload.com/?d=RP76PL3D