sheinis
عضو جدید
سلام عزیزم.داره تا اونجا که یادمه هم شریعتی (دختر)هم رجا (اگه در مورده اسمش اشتباه نکرده باشم )روزانه بر میدارهسلام.
من هر كاري ميكنم دفترچه ي انتخاب رشته رو نمي تونم باز كنم.
فقط ميخواستم بدونم امسال تهران روزانه داره يا نه؟

سلام عزیزم.داره تا اونجا که یادمه هم شریعتی (دختر)هم رجا (اگه در مورده اسمش اشتباه نکرده باشم )روزانه بر میدارهسلام.
سلام.با رتبه 1448 شانسی برای سوره نداری مخصوصا امسال که 25 نفر زده (تا پارسال 60 نفر می خواست تا 600 پذیرش داشت)ولی بقیرو به احتمال 99% می تونی قبول شیسلام به اساتید معماری.
من با نمره 2905 و رتبه 1448 چه انتخاب شهری برام مناسبه؟(سطح علمی برام مهم نیست. جاش مهمتره. چون کاردانیم رو جوگیر شدم زدم انقلاب اسلامی تاوانشم پس دادم.)
سوره تهران - آمل - خیام مشهد - اشرفی اصفهان می تونم قبول شم؟
خونمونم تهرانه!![]()
من فقط فکر می کردم رتبم خوب نیست ولی اینطوری که معلومه فاجه است!!!سلام.با رتبه 1448 شانسی برای سوره نداری مخصوصا امسال که 25 نفر زده (تا پارسال 60 نفر می خواست تا 600 پذیرش داشت)ولی بقیرو به احتمال 99% می تونی قبول شی![]()
نه عزیزم رتبه شما فاجعه نیست خیلی هم خوبه فقط مشکل ظر فیتی داریم به نظره من شهرای خوبو انتخاب کن شهر های بزرگ میگن شهر های شمالی زیاد خوب نیست به هزینش و رفت وامدش حتما فکر کن ما شهر هایی رو داریم که خیلی خوبن ولی وقتی میری میبینی از نظر رفت و امد خیلی سخته همیشه ماشین در دسترس نیست باید بلیط رزرو کنی و هزار مشکل دیگه من از بچه ها خواسته بودم که لطف کنن در مورده دانشگاه هایی که قبلا بودن دوستاشون بودن یا اطلاعی دارن پست بذارین ولی کسی اقدام نکرد امیدوارم تو این چند روز همه اقدام کننمن فقط فکر می کردم رتبم خوب نیست ولی اینطوری که معلومه فاجه است!!!
شما اگه جای من بودید انتخاب هاتون کجاها بود؟
ممنون.
سلام.
درست شنیدی عزیزم.زیپهعزیزم ببین WinRAR داری؟ اگه نداشته باشی نمی تونی بازکنی چون شنیدم زیپه!!!
من فقط فکر می کردم رتبم خوب نیست ولی اینطوری که معلومه فاجه است!!!
شما اگه جای من بودید انتخاب هاتون کجاها بود؟
ممنون.
ولي زيپ نبودعزیزم ببین WinRAR داری؟ اگه نداشته باشی نمی تونی بازکنی چون شنیدم زیپه!!!
سلام بچه ها ....
از راهنمايي هاتون ممنونم...
چند تا سوال ....
با ۸۰۰ کجا ميشه قبول شد؟
با ۱۳۴۵ چطور؟
با ۶۲ روزانه همدان ميشه قبول شد؟
اگر کسي غير انتفاعي هاي خوب رو ميدونه به ترتيب سطح علمي بگه.....
عزیزم ببین WinRAR داری؟ اگه نداشته باشی نمی تونی بازکنی چون شنیدم زیپه!!!
امسال هم سهمیه فرهنگیان داره هم ازاد غصه نخور قبولی رتبت عالیهمرسي هم winrarدارم هم acrobat readerولي باز نشد.
چون پارسال سهميه ي روزانه ي شريعتي مال فرهنگيان بود . ميخواستم بدونم امسال چطوريه ....مجبور نشم با رتبه ي36 برم شبانه.![]()
کار به رتبم ندارم ولی از درصدهام راضی نیستم.من چهار تا ریاضی حل کردم نمی دونم چرا نزدم.
(آموزشگاه کنکاش + جزوه های پارسه.
ریاضی فقط فضائلی + کتاب تستش.
عمومی هم که کلاً فقط 1 روز معارف خوندم!!!)
گرايش مجاز 1
این گرایش مجاز 1 دیگه چیه چند روز پیشم یکی از بچه ها گفت....کجا نوشته؟منکه ندیدمش![]()
پس این روایت نادرست بود!من 2تا روایت شنیدم.1 اینه که این رشته پیرامون تنظیم شرایط محیطی میچرخه.2اینه که پیرامون سازه.اینقد که مارو از امضا عمرانی ها بی نیاز میکنه.
در کل رشته ای در اینده حق امضا از نظام میگیره که مهندسی باشه.مثلا کارشناس معماری حق امضا نداره
البته تشكر بابت توضيحات قبليت.کار به رتبم ندارم ولی از درصدهام راضی نیستم.من چهار تا ریاضی حل کردم نمی دونم چرا نزدم.
گرايش مجاز 1
این گرایش مجاز 1 دیگه چیه چند روز پیشم یکی از بچه ها گفت....کجا نوشته؟منکه ندیدمش![]()
بنابراين گرايش 1 مجاز تو اولين سطر كارنامه قسمت رتبه ها نوشته مي شه و براي رشته هايي مثل كامپوتر كه به دو گرايش نرم افزار و سخت افزار تقسيم مي شه مورد استفاده داره.
از كجا مي دونم؟ خوب آخه دوستم رشتش كامپيوتره.
راستي رتبه ات رو هم تبريك مي گم.
کار به رتبم ندارم ولی از درصدهام راضی نیستم.من چهار تا ریاضی حل کردم نمی دونم چرا نزدم.
نمره خام به درصد نام درس امتحاني
36/66 فرهنگ ومعارف
5/00 زبان وادبيات فارسي
15/00 زبان خارجي
5/00 رياضي وهندسه
60/00 فن ساختماني
49/42 مباني نظري وتئوري معماري
نتيجه در سهميه مجاز
آخرين رتبه مجاز در سهميه 18841
رتبه داوطلب بدون سهميه 1449
رتبه داوطلب در سهميه 1448
نمره کل 2905
گرايش مجاز 1
... تا چی بخواد.![]()
عین این اتفاق پارسال وهمین امسالم برام افتاد چون نتیجه همه دوستامو من می گیرم وقتی دیدم داغ کردم.ولی کی قبول میکنه؟ گویاهمین که هست.راستی بچه ها مگه هر 3 سوال اشتباه 1 نمره منفی نیست؟من تمام درصد هامو رو به پایین تازه گرد کردم.با این وجود منطقا من باید رتبه ی بهتری داشته باشم.مگه نه؟
درصدای بالاتر رتبه ی افتضاح تر.بیابید پرتقال فروش را؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آقاي کارمند عمران و شهرسازی سابقمقایسه ی کارنامه ی من و این دوستمون جالبه!
معارف 13
ادبیات 43
زبان 33
ریاضی 8
فن ساختمان 48 مبانی نظری 34
من تمام درصد هامو رو به پایین تازه گرد کردم.با این وجود منطقا من باید رتبه ی بهتری داشته باشم.مگه نه؟
رتبه ی داوطلب با سهمیه 1767
رتبه ی داوطلی بدون سهمیه 1767
درصدای بالاتر رتبه ی افتضاح تر.بیابید پرتقال فروش را؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام من ساله دیگه کنکور دارم.میشه راهنمایی کنید چه جوری بخونم از چه منابعی و سئوالات کنکور ساله پیشو از کجا گیر بیارم ممنونم
الهه جان من بقیه رو نمی دونم اما سراج تبریز سال دومشه... پارسال آخرین روزها اعلام کرد که پذیرش داره ... تو دفترچه اسمش نبود اما اینترنتی اعلام شد...سلام دوستان...
با ارزوي قبولي براي شما عزيزان....![]()
[[امروز براي انتخاب شهر رفتم جهاد دانشگاهي...
اساتيد محترم راهنمايي هايي کردن که به سطح علمي موسسات غير انتفاعي مربوط ميشه....
به اين ترتيب...
خيام مشهد
دانش پژوهان اصفهان
اشرفي اصفهان (البته يه خورده تو مسايل ديني سخت گيرند)
شمال_امل
دهخدا_قزوين
اقبال مشهد و حافظ شيراز هم نسبتا خوبه....
(همدان_اپاداناي شيراز_اشراق بجنورد_بزرگمهر اصفهان_ پرتو زاهدان_پرديسان فريدونکنار_جهاد دانشگاهي کرمانشاه_خاوران مشهد_ديلمان لاهيجان_رشد دانش سمنان_سبلان اردبيل_سراج تبريز_عرفان کرمان_بحر العلوم بروجرد_جعفري رفسنجان_کوثر &مير عماد قزوين_نبي اکرم تبريز)
اينا هم سال اولشونه کارشناسي نا پيوسته بر ميدارند
اينارو مشاورين محترم گفتند <اگه کسي اطلاعات بيشتري داره لطفا بذاره
سلام دوستان...
با ارزوي قبولي براي شما عزيزان....![]()
[[امروز براي انتخاب شهر رفتم جهاد دانشگاهي...
...
سلام عزیزم.میشه لطف کنی ادرس و شماره تلفن جهادو بذاری؟به خوب بودنه مشاورش مطمئنی؟دوستان عزیز اگه لطف کنید هر ادرسی که از موسسات انتخاب رشته های معتبر دارین تو تاپیک بذارین (تو هر شهری که هستین) ممنون میشم فکر می کنم واسه بچه ها مفید باشه
در ضمن در مورده اشرفی اصفهان تا اونجا که من شنیدم چادر اجباریه و دخترا پسر ها حق تبادل نظر زیادی با هم ندارند یعنی تر جیحا بهتره با هم دیده نشن (ازاد همدان هم همینطوره) اینا شاید در ابتدا واستون مهم نباشه ولی بعد از یه مدت عذاب اور میشه من خیلی ها رو دیده بودم که از ازاد همدان به خاطره این مسائل انصراف دادن در صورتی که سطح معماری ازاد همدان خیلی بالاست البته گفتم که شنیدم (تو سایت کار شناسی دات کام خوندم)![]()
ممنونم............میشه سئوالات کنکور سالهای پیشو واسه دانلود بزارین؟؟سلام عزيزم
صفحات قبل همين تاپيک دوستان لطف کردن منابعو بصورت پراکنده گفتند
اگه اشتباه نکرده باشم سيمين جان هم ميخواد راجع به اين موضوعات يه تاپيک بزنن![]()